Те обожавам кога ми приоѓаш од позади и ме бакнуваш во вратот. Всушност, те сакам дури и кога мирисаш на пиво - не за џабе си моето пивско колаче. Срце си и мој си. Ми ја вдахнуваш онаа нишка надеж која ми вели дека ќе биде подобро некој ден, кој всушност заедно ќе го дочекаме. Сепак на повидок се убави времиња лепи мој, кои несомнено нè чекаат. Те љуби дада ти Мишела.
Лажов,битанга.Предавник,лицемерен.Ми рече Скопје ќе одиш а го кисниш дупето во помочаната вода на охриѓани.Од кај излезе ова незнам ама ако не се вратиш на време ќе те вратам јас од кај што излезе
Убаво излезе тоа што вчера непланирано те видов. Умен да бидеш во туѓина и да си поминеш најубаво на свет.
незнаеш колку сум среќна што ќе си дојдеш порано,ми фалиш ненормално многу,секогаш ќе бидам тука за тебе,Те сакам душичке
Не,јас не сум за тебе.Јас сум ти едно човече да земеш и да тепаш да маваш додека не му дојде паметот,ако го воопшто имам
А бе, се‘ во ред, ќе го пребродам месецов далеку од тебе, ама после цела година? Аи, колку сум само скептик! А те сакам и сакам да сум со тебе и знам дека ме сакаш и знам дека ни е најубаво заедно и знам дека ќе полудам! Знам....
Тулумбо моја.( ми се јадит тулуба ) Мојот 1000-ти пост ти го посветувам тебе. Јас и ти заедно,некаде сами! Ќе дадам се од се себе! Ќе те направам најсреќен најмило мое! Не сум онаа истата која е познаваше,многу сум сменета! Нема да те повредам! Ти ветувам! Јас и ти И успат да те поздравам со нашата песна : http://www.youtube.com/watch?v=x1TsfShR5ZY И оваа нема да е заборавам,знаеш дека и јас е сакам: http://www.youtube.com/watch?v=TOrnUquxtwA А тебе најмногу си ТЕ САКАМ! НАЈМНОГУ! Зајаче мое
Сладоледот се стопи, а пуканките ги изедов! Каде си?! Мразам кога доцниш! Ќе си го изгледам филмот сама ако не се појавиш пред врата во рок од 5 минути!
Многу работи не сум знаела, што се случувало пред 5-6 години...Стварно ми е жал за таа ситуација што се случила...Ти посакувам да го пребродиш тоа и да продолжиш со дигната глава
Душичка прашува дали ќе сум го сакала ако станел дебел кога ќе сме остареле мешко еден, ќе се истопам, ех.