Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.995
    И јас те читам на форум :wasntme:

2. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    934
    Допаѓања:
    2.331
    Јас те сакам.. и тоа ми е доволно, ништо друго не ми е важно.
    Затоа што! Само јас знам како се однесуваш со мене. Само јас знам колку си трпелив и добар спрема мене. Само јас можам да ја почувствувам топлината и љубовта што ја има во тебе. НИКОЈ ДРУГ!
    И заради тоа никој нема право да ми каже што е добро а што не!

и..
    love you. :hug:

На DeRose, thelittle17, teddybear и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.974
    Допаѓања:
    9.997
  4. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Како што се ближи времето така си се повозбуден за одмор, се гледа. И тебе не ти се седи во ова монотонија секојдневно а? :wasntme: Ајде уште 3 дена. :inlove:

На Dulceee му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Сега и немам баш што да ти кажам ама затоа за 2/3 дена ќе ја оптеретам темава, знам дека многу ќе имам да ти кажам!

6. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.843
    Допаѓања:
    2.641
    Вечер има да те истепам :devil: :rofl:

7. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    2.102
    Допаѓања:
    12.385
    не сум мирна кога незнам шо правиш...добро ли си па веќе недела дена те нема нигде ајде ваљда ке се видиме оваа недела

8. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Овај период ми е најубав до сега,моменти исполнети само со тебе,со среќа и љубов заедно уживајќи.Аххх ајде нека застане времето вака и никогаш да не продолжи да минува. Ајде да се замрзниме ние, прегрнати и залепени со усните вечно заедно,па се така да ни биде убаво и да уживаме еден со друг.Ахх што ми направи во овие 5 години секој ден се повеќе и повеќе се вљубувам во тебе.Ми фрле некоја магија која што ме тера да та сакам со цела душа,течо и срце.Ако,мене ми е најпрекрасно чувството не ми смета да си знајш :!: :D :inlove:

9. nela.oh

nela.oh Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    271
    Би сакала секој ден да ти го кажувам поново и поново она што сум го викала порано, секогаш... Но, жал ми е, не можам. Го викам со половина уста, присеќавајќи се на се низ што помина нашата врска, јас...

Лицето ме издава, погледот мој празен, впрочем ми рече еднаш. Длабоко во мене тлее желбата за подобра јас, подобар ти, но од друга страна и за подобар поинаков живот, а знам дека можам да го имам.

Која е правилната постапка?! Да те сакам половично до крајот на животот или да жалам за твојата несреќа оставајќи те ради подобри желби или каприци. Чим ги имам овие сомнежи и желби мојата љубов и верба кон тебе и кон нас не е доволно силна....знам.
    Жалам... но ти си најмногу крив. :(

На DeRose и thelittle17 им се допаѓа ова.
  10. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.835
    Допаѓања:
    17.825
    [СДК] Сакам да кажам...

Зошто ми праќаш такви песни? Зошто? Знам дека ме сакаш, знам дека ме сакаш повеќе од се, ама свати јас не можам да те сакам така. Не е ај да речам сакам те и те сакам. Без душа човек сум била, можеби не викам не, ама сфати дека неможам да речам дека сакам некој само да не му го кршам кејфот и расположението. Јас од се срце ти посакувам се најдобро, многу здравје, среќа, љубов. :hug: :hai:

http://www.youtube.com/watch?v=kthmd9kR6ZI&feature=related несакам веќе да ми праќаш ни вакви песни

11. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.661
    Дете си, ама убаво дете.
    Има време и за нас.

...фалиш, ама 2 недели не се многу. Да се надеваме.

12. purple..m

purple..m Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    3.748
    Можеби вака е подобро, може среќата конечно ќе ја пронајдеме еден без друг. Тешко е, но потребно е само време. Толку многу се трудев, толку многу те сакав.. Како и да е посакувам да бидеш среќен, и те молам стој подалку од мене!! ;(

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  13. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    море ој си таму со таа ѓуки твојата што ти се пушта ,немој ти мене срце мрце |(
    и да знаеш само,за инает и јас со Hикола ќе си идам :P

хахаахахахахаха,зарем е потребно за вакви с**ња да се караме море кавгаџијо еден,во март 2 години врска правиме па..... :D
    те сакам иако си моронче такво љубоморно :*

14. leilla

leilla Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    146
    Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам! Те Сакам!

15. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.843
    Допаѓања:
    2.641
    Утре ќе размислам дали да ти дојдам на кафе сабајле. Ме мрзи да станувам толку рано не за друго :wasntme:

16. LGBT

LGBT Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    108
    [СДК] Сакам да кажам...

Ми недостигаш. Ужасно многу. Ми фали твојот глас, колку смирувачки делуваше врз мене. А сега те немам. Те изгубив. Се надевам дека ќе те пронајдам пак и ќе те гушнам силно. А тогаш нема да те испуштам од рацете, ете толку сум посесивна кога станува збор за тебе.

17. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Не можам со зборови да ти опишам колку ми значи тоа што и покрај сè што ни се има случено, после сè што ти направив и што ми направи ти пак се грижиш за мене. И бескрајно сум ти благодарна што без разлика на тоа колку си ми лут и колку сум те повредила ти секогаш си тука за мене, секогаш си спремен да ми помогнеш, да ме утешиш, да ме расположиш. Никогаш не си одбил да ми пружиш помош. Никогаш. Секогаш знаеш што треба да кажеш за да направиш да се чувствувам подобро. Се чудам како ти успева тоа.

Ти благодарам за сè. Ти благодарам што постоиш. Ти благодарам што си тука кога си ми најпотребен. Во вакви моменти најмногу се каам за стореното и најмногу се каам за тоа што си ја прокоцкав иднината со тебе. Извини по милијардити пат.

На DeRose, thelittle17, Miss.Ricci и 4 други им се допаѓа ова.
  18. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.974
    Допаѓања:
    9.997
    Неможам да се борам сама,затоа се повлекувам. :!: Ме изгуби да знаеш со понашањето во последно време.Многу чувства во мене изгуби... ;(

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    :lol: Виде дека ТИЕ ја прекинаа нивната долгогодишна врска и бидејќи и ние бевме на тој пат се исплаши сега па се понашаш како се да било секогаш добро... :D

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Poneka ljubav mozda vrijedi bola
    Moja i tvoja vise ne

Иване, јас и ти сме спој. Но краток. Се уништуваме.

Овој пат е прескапо. Цената на мојата душа е на масата. А тоа не е за преговарање ...

На DeRose, thelittle17, green.eyes и 6 други им се допаѓа ова.