Усни да ти бакнувам Нежно да те прегрнам Да ти признаам љубен Дека си ми се' Срце не се лекува Ќе те сакам довека НИЕДНО СЕЌАВАЊЕ НЕМАМ БЕЗ ТЕБЕ... ♥
многу сум тажна ништо не ми оде ор рака сакам да те видам ама ако се видиме ке се налутиме така да мило извини можеби е подобро да не се гледаме оваа вечер а може и некое време
хм мн ретко си пишувам пораки со дечко ми пошо често се слушаме на скајп пошто сме од различни држави.а најчесто знам да му напишам порака коа сум изнервирана или љута и што ми лежи на душа да му изнатрескам...али брзо потоа ми поминува и на скајп се најдобро знам да му кажам.
дојди гушни ме,браво успеа гледаш до каде стигна слушајќи ме мене.ќе успееш ти ветувам,не те оставам никако,дојди и гушни ме друго ништо не сакам од тебе.те сакам
Дека никој никогаш и никаде го нема љубено како јас...дека секој бакнеж мој сакам да се вреже на неговата кожа како најдобра тетоважа и како најслатка лузна дека вечно ќе сум негова .. дека многу ме пали и дека неможам без него ни да дишам
Сакам да ти кажам дека вчера гледав Не дај се Нина и ја слушнав песнава http://www.youtube.com/watch?v=BKbdQScvRug Да можев ова да му го кажам
стоко една што се дереш....и преку телефон те слушнав.... ако ти требам знаеш каде да ме најдеш....ама може некој друг пред тебе ќе ме најде, па ќе ме нема кога ќе ти текне да ме побараш
Hej da mi je znat' gdje si sad dala bih sve na svijetu, zlato moje sve nebeske suze padaju u svakoj kapi vidim oci tvoje ....
Дај порасни еднаш! И научи што е то љубов, вистинска љубов! Разбери дека некој те сакат, искрено, со цело срце, најмногу... Научи да собираш 1+1 па дојди и побарај ме! Само цело време гледај на сат, мојт да е доцна кога ќе научиш да собираш!!!
спиеш задоволен сега а?хахаха спиј мило јас ќе те гледам,среќна сум што ме сакаш.одам да те гушнам и да те гледам,најубав си кога спиеш,знам дека те изморив хахахахх.те сакам бе муце