Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Не ме погледнувај сега кога веќе се е завршено... кога сакам да ставам крај значи не сакам да остане ниту пепел од тоа што било со тебе ,не сакам да ми подметнуваш мало жарче ,не сакам тоа да остане да тлее во мене како малку надеж дека сепак сеуште не е готово и ти значам барем малку ...не сакам повеќе да се повредувам себе си верувајќи и надевајќи се на нешто што нема да се случи ,нешто што нема да успее..
    Јас не сум таа девојка која ја бараш , јас сум онаа од која треба да бегаш за да се спасиш ...знам да те сакам искрено и бескрајно многу но кога ќе ме повредиш почнувам да те мразам ,ќе кажам илјадници лоши зборови за да те повредам ,јас можам да ги истрпам ударите кои ми ги нанесуваш но кога чашата ќе се прелеее јас заминувам и не погледнувам назад ...јас не знам да простам ,што и да сториш јас нема да ти простам ... не вреди да се борам за нешто што оддамна е осудено на пропаст .

2. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Понекогаш се прашувам со што те заслужив. Со што заслужив да ми се појавиш во животот и после сите работи да останеш во него. Ама потоа имам некое чувство дека ниедна не те заслужува, дека само јас те заслужувам иако знам дека не е точно. Јас најмалку те заслужувам, но не можам да те замислам со друга.

На DeRose, thelittle17, Lepaaa и 3 други им се допаѓа ова.
  3. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Што си ти?

Прикачени фајлови:

• slucajni.jpg
      slucajni.jpg
      Големина на фајлот:
      98,3 KB
      Прегледи:
      174
    На Hipica, Divinebutterfly, DeRose и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  5. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Многу ми недостигаш, ми недостигаат нашите долги разговори и прегратки, дојди веќе еднаш!

6. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.049
    И конечно сватив дека има и подобар од тебе :)

7. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.196
    Епа не ја сакам таа кујна и ТОЧКА.
    Ако ја сакаш ти сам ќе си готвиш ете така да си знаеш.

8. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.912
    Допаѓања:
    7.699
    сеуште погледнувам во телефонот со надеж дека ќе се јавиш но знам дека ми е залудно.кога нешто ќе пукне не може да се залепи.сакам само по добро да те памтам а не по тоа дека ме изигра.

9. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.843
    Допаѓања:
    2.641
    Ќе ти дојдам на гости не се секирај. Има да ти врзам две до три шамарчиња за да ти дојде паметот да не ме гризеш повеќе бидејќи доста ми е од модрициве што ми се појавуваат од тебе |( :D

На PinkGir123 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Секое е*ено зборче што сакам да го кажам слушни го
    http://www.youtube.com/watch?v=aEV2yFdQ-h0&feature=relmfu
    :inlove:

На m.a.f.i му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    И после се,јас сеуште Те сакам! :* :inlove:

12. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    180
    и си тој што ме тера да се враќам
    од сите кога бегам тука си
    Ти си тој толку добро јас те сфаќам
    го рушиш секој љубовен ѕид
    моите соништа, твои патишта

Ти си тој што во очи будиш пламен
    и поубав го правиш овој град
    Ти си тој што со нежност топиш пламен
    по тебе душо чувстувам глад.
    Се ке направам да те зачувам

Ова срце најде лек
    ќе те љубам еден век
    Секој ден, секој час
    да те гледам, да те милувам јас
    Влегов без никаков грев во твојот свет.

Верувај премногу те сакам
    за тебе се би дала
    Ме чуваш ко да си ангел мој, ангел мој
    Те најдов тебе љубов моја
    сигурна сум дека ти си тој.

ТЕ САКАМ ЉУБОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    934
    Допаѓања:
    2.331
    ... СРЕЌЕН РОДЕНДЕН СОНЦЕ!!! :^: :^: Нека ти се множат годинчињава, биди највесел и најнасмеан, најзаљубен во мене и најздрав. Среќата нека те прати на секој чекор и чувај ме секогаш до тебе. :l: Сакам денов да ти биде незаборавен, а нормално јас ќе се потрудам да биде така. Освен тоа, сакам цела наредна година да ти биде исто, среќна, исполнета, најдобра!!! :inlove:

Втора исто толку важна работа што сакам да ти ја кажам е следнава:
    Среќна годишнина сонце! :* Една година ... :l: Една цела преубава година. Сакам засекогаш да ни е вака, да сме сложни и да наоѓаме решение за секој проблем. На почетокот ни јас не мислев дека ќе дојде до ова, но со тек на време, како што те запознавав, сфатив дека до мене ја имам најдобрата личност што некогаш сум ја запознала.
    :inlove: Датум за паметење, нели? Почетокот беше малку чуден, дека беше ново, непознато :) .. но на крајот се излезе супер, дури и подобро од тоа што очекував. И како што поминуваше времево, секој нареден ден ми беше се поубав и поубав. Ете, дојде и 5 август. Посакувам наредната година да ни биде уште подобра од оваа. Фала ти за се!!!

Се надевам дека и ти го мислиш истото. :* Уствари знам ајде :)

Повели, ова е за тебе:

love you.

http://www.youtube.com/watch?v=iLi_osYNsOU

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  14. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Си играш со оган, подобро немој. На време те предупредив. :!:

15. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.754
    Допаѓања:
    6.771
    О бре вол еден, на моја најдобра другарка и викаш да искочите, па да си ја видел пред да иде на одмор, па колку ќе седела ау |( ,па да сме искочеле заедно да си ја видел пред да иде. Не ме заебааш? Мислам не можам јас никако на неа да и бидам љубоморна, зашто ја знам од малечка, и верувам за се, ама ме нервираш бре ти, иако знам дека ништо немаш и нема да имаш со неа. Ама дали мене ќе ми речеш вака денот пред јас да одам на одмор?

Туку како и да е, не можам тебе да ти бидам лута, и знаеш дека многу ќе ми недостигаш кога ќе одам на одмор, иако станува збор за само 5-6 дена. И не ти кажувам сега те сакам, зашто ме изнервира преска! :!:

16. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.012
    Излегов со насмевка од дома за вечерва убаво да си поминам и со голема надеж дека ќе се јавиш, дека ќе посакаш да ме видиш. Одам по булевар со надеж дека ќе поминеш ти. И навистина помина, но.... :( ;(

Сеуште неможам да си поверувам како можеше да ме замениш за детиште од 15 години. И тоа ајде да беше некоја паметна ОК. Со најголемите сељаци и к*рвичиња е другарка. Браво за тебе :clap: Секогаш љубеше да кажеш дека сакаш курва во кревет и конечно ја најде. Алал да ти е.

Ќе ми набиеш комплекс дека јас не вредам за едно глупо дете од 15 години. Дека таа е попаметна од мене, дека со неа повеќе ти оди муабетот, дека таа повеќе од мене може да те сфати и да те критикува на грешките и да те советува за плановите што ги имаш. Дека таа поубаво те гали, те бакнува, те милува, те секса ?!

Знам дека не го заслужив ова јас. Вака тивко да патам и да се затворам во себе, но животот никој не поштедил па и мене ме снајде лошото. Некако многу долго трае. Ама ќе помине, а тогаш... нема да те спомнувам, нема да мислам на тебе, нема да те чекам, нема да одам по булевар со надеж дека ќе поминеш. Тогаш, ќе се прашувам како можев да бидам олку голема глупачка. :headbang:

17. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Не знам зошто воопшто пишувам овде, кога предмалку те видов...
    Можеби затоа што при секој мој обид да го изустам она што го мислам, зборовите ми се заглавуваат под јазикот. Знам дека во очите ми читаш очајна потреба да се тргнам од тука барем на некое време.
    Ги одбројувам часовите...

На DeRose му/ѝ се допаѓа ова.
  18. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    незнам зошто секогаш кога ќе кажам дека треба да разговараме ти паничиш и мислиш дека сум бремена аман немаме незаштитен секс па да сум бремена а има и многу други теми на кој би разговарала со тебе ...

19. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Те љубам повеќе од се .

Прикачени фајлови:

20. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Се што имав во животов ставив на коцка за тебе и изгубив тоа е нешто кое неможам да си го простам!
    ТЕ МРАЗАМ МИ СЕ ГАДИ ОД ТЕБЕ !ТИ НЕ СИ МАЖ КАКО ШТО СЕ ЗАМИСЛУВАШ ТИ СИ КУКАВИЦА !!!!!НЕ ТИ ВРЕДИ УБАВИНАТА КОГА СИ ИДИОТ !