Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    кај си бе ти денеска? :(
    ме загрижуваш... :*

2. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    2.102
    Допаѓања:
    12.385
    океј закажавме разговор...не се секирај ке те потсетам ... :*

3. la-lita-e

la-lita-e Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    151
    Зошто е тоолку тешко да се биде искрен? Да си стоиш на зборот ? Да си ги кажеш вистинските намери? Без страв,без лаги,без себичност. Точно и така како шо навистина е,и вистински внатрешно го осеќаш. Затоа шо тоа шо го велиш и тоа шо го правиш не се согласува едно со друго. Биди маж. Однесувај се како маж.

4. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Кога ме држиш в прегратка, макар и за момент, се осеќам како да сум направена од коцки мраз, а од твоето тело зрачи неподнослива топлина.
    И таму, макар и за момент, се топам, за на крај да се изгубам и целосно да ме снема ..

На Divinebutterfly, Mishela, teddybear и 6 други им се допаѓа ова.
  5. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Кај си денес? :^)
    И ајде веќе досадно е сакам да те видам :D

6. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.934
    Ти да си ми некој бивши ќе имаш малку креативност во тоа паметот. Ќе се вратиш пред време од Америка и ќе ме побараш преку Све за љубав !
    Ама немаш ти толку памет за да ти текне тоа.

7. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    637
    абе ќе те изедам :*

8. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.754
    Допаѓања:
    6.771
  9. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Јас знам, милион проценти, мил мој, најмил, знам и на цел глас кажувам и сега еве ќе пишам дека ти, ти заслужуваш да ме имаш мене, јас заслужувам да те имам тебе, знам дека ќе те сакам засекогаш, вистина било дека кога вистински се сака, еднаш се сака, само еднаш умее човек најдобро и без грешки, без граници и со најдлабокото во себе да сакаш онака како што самиот Бог сака, и јас те сакам тебе така, и ќе те сакам засекогаш, јас сум твоја, ти си само мој, без разлика каде си, јас сум мирна, знам дека душата, срцето, телото, усните твои се мои и не ги делам со никој, и никогаш нема!
    Нема да дозволам ништо да застане меѓу нас...

На Divinebutterfly, lovely-girl и Lepaaa им се допаѓа ова.
  10. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Иди у пизду материну.

Готово е Иване. Крај. Нема да запалам уште една цигара само затоа што ме нервираш, нема да пијам повеќе само затоа што ме нервираш, нема. Готово е.

Ќе ме умриш, а јас нема да бидам јас ако не се извлечам навреме.

Проклет да си. Проклета и јас нека сум што мислев дека овој пат ќе биде поразлично.

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.829
    Брат ти седеше спроти мене. И цимерка ти.
    И се молев да не се појавиш на скалите. И молитвите ми беа услишени.

12. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Можеби последната недела ми беше најчудна.. Знам дека имаш многу добри страни но сега навистина почнав да се прашувам дали сум среќна!! Дали до сега сум спиела на тоа уво дека повеќе сакам да бидам со некого отколку да бидам сама, не сум сигурна..
    Но не сум повише сигурна дека ова е за мене.. но како како да постапам кога знам дека ако одлучам да раскинам со тебе дека никогаш нема да го прифатиш тоа? не можам, превише се измачувам :( а не сакам да ти згрешам, не си заслужил..

13. taznatajbg

taznatajbg Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    74
    Готово е! Со тебе завршив вчера,а ти мислиш дека ова е како секојпат и дека за еден ден до твоето машко плачање дека не можеш без мене,со твоите извинувања и празни ветувања дека не чека беспрекорна розова иднина ако останеме заедно, пак ќе бидеме заедно епа НЕМА готово е веќе нема да те сожалам и да се вратам пак кај тебе.Ниту една шанса до сега не знаеше да ја искористиш како што треба,а ги имаше доста многу...Доста ми беше веќе да ти изигравам мајка и дадилка и да те учам на се,а за возврат да добијам само нрвози и повредување од твоја страна.Сега сфатив дека колку и да се трудам со тебе ти никогаш нема да пораснеш,ќе си останеш засекогаш дете кое иако има 18 години се понаша како да има 8,9 или пак 10 годинки и ништо повеќе.Можеби некогаш кога ќе престанеш да бидеш марионета и играчка на секој,а поготово на твоите,кога ќе станеш сериозен колку што е можно за твоите години и ќе си ги увидиш твоите грешки можеш тогаш да се јавиш и можеби ќе добиеш повторно шанса ако сум сама ама сега нееееееееееееее затоа не си го ни губи времето за да ме молиш.Само ми е криво за тоа што потрошив 3 години на тебе учејќи те и не постигнав ништо посебно од тоа,но за некоја година ќе дознаеш дека сум била во право кога ќе сфатиш дека најубавите години си ги поминал дома слушајќи ги твоите и работејќи како вол,а да не спомнувам за слушањето на другите и тоа што поради тие услови си останал полуписмен.Сега збогум и се најубаво...се надевам дека ќе можам да те заборавам во најскоро време...

Бивши-сега знам како ти е било пред 3 години кога јас се понашав како мало дете и ништо не сфаќав сериозно,а ти се обидуваше да ме промениш и да ме научиш како треба.Сега сфатив колку ти било тешко со мене големо извини за тоа што се ти го правев тогаш...се надевам ќе имам прилика и храброст и во лице да ти го кажав ова...

14. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.754
    Допаѓања:
    6.771
    Абре јас знаев дека си луд, ама незнаев дека си дотолку за да ми носиш мачиња во 3 ипол саат сабајле! :rofl: Ама мило ми е што се сети на мене, и за тоа што ти зборев пред некој ден.. а тоа што некои рандом луѓе не видоа на сред улица како се лигавиме во ниедно време, тоа друга работа, а ако се разбудеше татко ми, тогаш трета работа. :rofl:

Абе душа си, стварно, затоа те сакам. :)

15. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Се исплатеа деновиве заедно. Дали на добро или лошо, не знам. Сега барем знам дали кога си постојано со мене, зјапаш по други без осет, ти ги знам (не)хигиенските навики, (не)познавањето на општи работи... а тоа што си уште посрамежлив од мене, а си машко е врвот. Јас да ти мачкам за јадење, јас да купувам од пазар, уште и јас да се јавував по такси...
    Единствено позитивно е заспивањето во твоја прегратка. Мислиш дека тоа чувство е доволно за да поминам преку се` горе набројано? :^)

На DeRose му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.201
    Допаѓања:
    23.274
    Претерваш, немам коментар поќе, ама многу ме повредваш, будала сум шо ти простувам ;( :x

17. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    Те сакам многу, ми фалиш... навистина работите во нашата врска си дојдоа на ред, и многу сум среќна... морам да признаам дека сега ми е поубаво од порано ... Извини, се каам за сите мои лоши работи, и за целото време кога ние двајца сме се карале и расправале за глупости ...

Кога сум мислела дека не те сакам едноставно, тоа е било само во нервоза, секој момент се повеќе ми фалиш, чуствата ми се многу поголеми... од било кога... Се чуствувам исто како на нашиот почеток, се е ново, и драго ми е за подобрувањето на нашата врска, во врска со малите кавги и расправии... опуштеноста не прави посилни, поенергични и позаљубени... Ти благодарам душо моја :inlove: ,....

ПС: Оваа ке му го кажам на нашата наредна средба, колку да знае колку се каам за се што сум згрешила... :inlove:

18. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    Донесов одлука...поќе нема да те барам, се уверив дека и под дејство на алкохол можам да издржам, така да полесно ќе е:) а ти кога ке ме бараш (а се поблиску е денот коа и двата се враќаме скопје), е то ќе е посебна прича...ке се гледаме до септември и тогаш ке ја обојам линијата црвена...ке се одвоиме и ке ти докажам дека стојам зад кажаното,ама ке видиме колку ти ке се придружуваш. Не сум сигурна што чувствувам за тебе, ама мислам дека знам ти што сакаш.

19. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.974
    Допаѓања:
    9.997
    Јас се ти кажав што мислев,а тебе те нема! Епа ќе пукнам! Ако ме снема,ќе ме бараш ли ти мене? :^) Ќе видам колку ти значам и колку јас ќе ти недостигам...Еве ќе се повлечам,па да видам што ќе правиш...

20. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Ах колку би сакала да кажам на некој за тебе,за она што го чувствувам,колку не ми е убаво моментално.
    Јас знаев дека не требаше да ти верувам тебе.Знаев :| ама сепак си дадов шанса.
    Шанса за што?Пак да бидам повредена???Видов колку ти значам.
    Сите ме правеја луда као ај имај доверба во него ке видиш дека се ке биде друго,а јас како да знаев дека нешто ке се случеше.
    И не грешев.Јас никогаш не грешам.Секогаш сум во право.
    И сега кога чувам во себе и не знам кому да кажам јас се распагам.
    Стварно ми значеше,стварно мислев дека си океј,ама ти си го покажа вистинското лице.
    Браво за тебе.
    Ако некогаш се сетиш на мене речи си го тоа:Taa ме сакаше многу и сакаше да ја сакам.