Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Знаеш колку те сакам?
    Не.
    Е како не?

Многу си будала значи. Не е дека стварно не знам колку ме сакаш, ама толку ти ја сакам фацата кога ќе ти речам не, па ќе ми речеш толку сериозно е како не што не можам да ти речам знам ко што ми викаш ти мене и морам со оваа варијанта за да си се смешкам цел ден на твојата лудост.

Јас сум те прифатила со секоја твоја мана, зошто инаку мислиш дека уште сме заедно? Научив да се сносам со секоја твоја негативност во текот на годините затоа што си човек, не можеш да бидеш безгрешен и совршен. И иако неретко ти велам да смениш нешто, немој, немој никогаш ништо од себе да смениш, зошто те сакам ваков, несовршен, а совршен, само мој. И те љубам со целото срце баш таков.

И веќе не ме плашат кавгите. Тешки карактери сме а толку лесно функционираме. Сега знам дека имаме доволно волја и љубов за поминеме преку тешките периоди зошто не малку од нив сме ги поминале и закопале во минатото. Колку само сме пораснале и заедно сме созреале. Кога ќе се навратам наназад кога раскинувавме на секое карање и кога ќе погледнам каде стоиме сега, горда сум. На тебе, на себе, на она што го изградивме. На нашиот мал свет. На нас. Затоа што сите околу нас го бараат тоа а ние го имаме. И по неколку години уште повеќе ќе бидеме горди. Сигурна сум... затоа што во срцето знам дека сме вистински и дека ќе траеме.

На Divinebutterfly, DeRose, thelittle17 и 8 други им се допаѓа ова.
  2. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    934
    Допаѓања:
    2.331
    Ах.. Што да кажам ај? Ме остави без зборови вчера, а и уште не можам да се соземам и да ти кажам се што ми лежи на душава. Цела вечер ми беше посебна, романтична, елегантна... се осеќав како во холивудски филм да сум :D
    Имам еден посебен момент од цела вечер, кога се чувствував најзаљубено, најсреќно, најисполнето. :l:
    Утре ќе ти кажам кој беше тој :)

Те сакам, ми го направи животов 2035998529 пати поубав. :inlove: :inlove:

http://www.youtube.com/watch?v=9BMwcO6_hyA

На Lepaaa, Aleks96 и cinderella5 им се допаѓа ова.
  3. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.282
    Усни да ти бакнувам
    Нежно да те прегрнам
    Да ти признаам љубен
    Дека си ми се'
    Срце не се лекува
    Ќе те сакам довека
    Ниедно сеќавање немам без тебе... ♥ :wasntme: :*

4. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.912
    Допаѓања:
    7.699
    јас сум ти била виновна?сссссссс како не.а да најдеше подобар изговор па можеби ќе ти поверував

5. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Ах кога ќе се присетам на деновите кога ќе се припиев до тебе како малечко маче кое сака да се гали ,уживав во твоите прегратки ,сакав кога цврсто ќе ме гушнеше,ме галеше по косата но после се што се случува се прашувам каде и како исчезна сето тоа,дали сето тоа било само сон...неможам да не мислам на тебе,на нас, не се она што се случува ...во еден момент кога сум лута,бесна и гневна те мразам , те проколнувам,те навредувам но во следниот момент сфаќам колку само те сакам тогаш сум најранлива личност тогаш срцево чувствува најсилна болка ....те сонував но и во сонот не те имав покрај себе ,ти одбра да бидеш со некоја друга не со мене ;(

На H.VAGA му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Angelinkka

Angelinkka Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    361
    Би му кажала... Сакам да истражувам, ме интересира, дали си толку посебен и во реалноста или само во моите размислувања.... хахахах :rofl: (а сигурна сум дека не си) ;)

7. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Моментот кога двајцата во исто време се будиме од кошмар во кој сме сонувале дека на другиот му се случило нешто лошо. И силно се гушкаме плашејќи се дека ќе се изгубиме и во реалноста.
    Случајност?

На DeRose му/ѝ се допаѓа ова.
  8. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Не ми е криво тоа што се налути, туку ми е криво тоа што не бев дома и не ти кажав се што ми лежеше на срце :@ ама утре кога ќе се вратиш од работа има се да ти кажам што неможев вечерва :devil:

9. Monique995

Monique995 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    201
    Љубов... па ти мислеше дека нема да те убедам да ги кажеш тие два збора... :rofl:

10. Lilly8

Lilly8 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    289
    Šta si na meni video
    još uvek pitam se
    nikada nisam
    bila tvoj tip
    ovako pametna zar ne 8)
    uvek si težio da
    imađ one jeftine
    kao što ona je

Голем поздрав :*
    http://www.youtube.com/watch?v=7jc54llp6_M

На DeRose и La.Reina.Del.Sur им се допаѓа ова.
  11. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Мислам дека утре ќе се запрашаш каде сум ]:)
    А јас на одмор :lol:

12. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Зошто ли имам чувство дека не те залужувам? :(

13. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.912
    Допаѓања:
    7.699
    да знаеш сега колку сакам да ме побараш па макар и да се скараме ама знам дека нема.не знам ни јас што се надевам повеќе ама што да правам кога те сакам.којзане каде си и што правиш.сигурно не ни помислуваш на мене ама да знаеш дека некој те сака и те мисли и очајно чека да го слушне твојот глас.

14. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.753
    како можеш да ми се јавиш на мобилниот на другар ти, и да ми кажеш дека си верен, женет, па дури и татко ке станеш-се прашувам која лага е поголема од претходната ама ај, и верен и женет бе :fubar: |(
    и кога си пијан на мене ти текнува-а овој пат ми се јавуваш ко пријател хахахаха, и кога ти кажав дека работам, еи со срека нека ти е , а каде работиш :^) ова сериозно, мислиш дека ке ти кажам
    а што мајка ми гледала низ прозорец, тоа дефинитивно било случајно, и сега што, па ај да пагаме во транс :fubar: луда главо, во ист град живееме, а како било тоа, ке немам никој во мојот живот-освен семесјството, а од друга страна баш ти било гајле што се тоа де со Албанци и други националности , и требало јас тебе да те преболам-само се прашувам во која шпанска серија живееш ти-што е тооолку страшно, што сум ти пишала по некоја порака во момент на слабост бе, а ти тооолку драматизираш
    ти ТРЕБА ДА СВАТИШ ДЕКА НЕ СИ ЦЕНТАР НА МОЈОТ СВЕТ и да ПРЕСТАНЕШ да ми се појавуваш ко воскреснат од мртвите, и да изигруваш гатачка-не ти доликува
    Што да правам кога некоја со моето име тебе животот ПЕКОЛ ти го правела
    а грешка ми беше и тоа ОГРОМНА што се загледав во другар ти-откако јас и ти раскрстивме еден од многуте пати и се мував со него, и еве признавам дека навистина се стресов кога дознав дека ти си верен, па женет и ке станеш татко-сепак некогаш невистина многу ми значеше и те сакав најискрено, а сега верувај дека не би те ниту погледнала-ептен си пропалица од човек, и најискрено ЈА ЖАЛАМ таа која ке биде твоја сопатничка и мајка на твоето детенце

15. Bok

Bok Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    12
    ништо не би му кажала,и онака повеќе не е мој..бев во криза некое време поради тоа,но сега не се замарам :) не сакам да се враќам на стари раб.и поштувам такви луѓе кои сеуште имаат гордост,кои не гледаат назад,и кои сами си даваат подршка во тоа..гледам да бидам една од нив,-изгледа успева :!:

16. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.661
    Дека таму требаше да бидеме јас и ти а не тој и таа и тие.
    Дека на секое едно ќоше не гледам нас.
    Дека сакав да бидеме едно.
    Дека сакам да одиме таму најмногу од се.
    Дека сакам јас да се глупирам а ти да се смееш и да се чудиш од каде дојде новата јас.
    Дека сакам да играме фудбал.
    Дека сакам да готвам за тебе.
    Дека сакам да се смеам на твоите глупави грешки.
    Дека колку и да се правам силна за тебе сум најслаба.
    Дека колку и да се преправам дека ми е сеедно, не ми е.
    Дека кај кого и да одам, пак кај тебе се враќам.
    Дека никој не може да биде како тебе и никој не гушка поубаво од тебе.
    Дека тебе те сакам најмногу од се, не него, не некој, туку тебе.
    Ми фалиш, ми требаш до толку да боли веќе. И секој претходен пост и секоја мисла за тебе си ветувам дека ќе ми биде последна, и пак го прекршувам ветувањето.

На DeRose, Libera, donna.17 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    949
    Допаѓања:
    1.417
    Убаво од тебе што ми објасни.Камен од срце ми падна.Мислев дека направив голема грешка тоа што се деси меѓу нас,али океј е знам дека имаш многу работа летово и неможеш да ми обрниш гоолемо внимание.Има сонце време,ќе се глеаме секој ден коа ке одам на Школо,ќе ти мафтам од автобус :lol: :lol: :lol:

18. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
  19. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.525
    Епа душо, виде, и јас плачам....Ама, не плачам само кога ми е тешко. Не знаеш ти што плачка сум јас.... :wasntme: Плачам и од убавина. Како во саботата вечер што се случи. Тоа сум ти јас, премногу емотивно створење кое во одредени моменти го надвладуваат чувствата и мора да излезат. :|
    Тоа ти е, во најубавиот момент, кога ти го кажуваш она што долго време сум сакала да го чујам, кога секоја друга девојка би била пресреќна кога се кажуваат тие работи.... јас плачев. Плачев зашто ми беше најубавиот момент досега во мојот живот, плачев зашто уште еднаш ми се потврди интензитетот на чувствата кои ги имаш за мене, плачев зашто уште еднаш сфатив колку многу се бориш за нас, плачев зашто уште сто пати повеќе те засакав. Ако воопшто е можно тоа....Имаш еден тон маани, како и јас, но немој да менуваш ништо. Совршено добро се снаоѓам со сите такви твои особини, и не сакам да ги немаш.

п.с. Се надевам дека малку ги утна бројките и мерните единици за време кога го кажуваше периодот :wasntme:

На Divinebutterfly, DeRose, Libera и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Не заслужуваш ништо, ама баш ништо.