Љубовта е да ја раздаваш душата без жал и во истиот миг да заборавиш кому што си му дал, а ти така правиш.
имаш време уште 5 дена да размилиш што уствари сакаш, мене преку глава ми е од твоите игри, еднаш вака едаш така реши си 5 дена имаш 5 штом си дојдам таму сакале, нејќеле ќе седниме и ќе решиме што ќе биде, или заедно или секој по својот пат, не оди ова више вака гоподине. неможам јас вака ти ако можиш слободно терај си ама сам, јас немам сили за натаму....
Te сакам. Ги сакам сите твои мани. За мене се совршени. Сакам да те гледам додека спиеш, да ти ги милувам тие црни како ноќ трепки. Тонам во твојот поглед, се топам на секој твој бакнеж, те посакувам секогаш се посилно. Ја сакам твојата прегратка, допирот на нашите нозе додека спиеме, преплетувањето на прстите на дланките. Сакам да те будам насабајле, да те гледам како се будиш и како со раката ме бараш да ме гушнеш. Ти си тој. Од ден на ден сум се поубедена.
Не верував дека нешто вакво ќе се случи меѓу мене и тебе.Од ден на ден ни е се поубаво,а јас не можам да те исфрлам од мисливе.Паметот ми го зема,а кај и да е и срцето.Те обожавам што си толку чувствителен и ми кажуваш колку ти е тешко што не си до мене.Не ми се верува дека сме толку слични што исто реагираме дури и кога ќе се налутиме.Се надевам дека на крај ќе испадне нешто од нас,а до тогаш останува само да живеам со надежта дека јас и ти пак ќе се видиме и барем за еден момент ќе ја осетам твојата прегратка во која се чувствувам најзаштитено.......
Ако ти кажам сеа ќе се испокараме, а нејќам. ФАЛА ШТО МЕ ТЕШИШ ЗА ТИЕ РАБОТИ КОГА МИ Е НАЈТЕШКО. ФАЛА ШТО ДО ТОЛКУ МИ ГО ОТЕЖНУВАШ ВЕРУВАЊЕТО ВО СЕБЕ.
Cestiti neka ni se ovie 18 meseci , kolku samo brzo pominaa.Zal mi e samo sto nemozime zaedno da bidime , da proslavime bas deneska... Mi nedostasuvas !
мислам дека вистината боли но мене најмногу ме боли тоа што воопшто не си сериозен и никогаш не стоиш зад она кое треба да се направи или се ветило!!
Ќе биде тешко, знам дека ќе биде НО НЕ ПОПУШТАМ ! Така да знаеш. Преку глава ми е веќе од тој твој инает. Сум ти кажала многу пати дека на крај ќе останеш сам со него.... Сепак инаетото и гордоста ти се поважни од мене.. не ни очекував нешто друго. Како и да е можеби изминатите денови ни беа последни заедно... Ме боли тоа, но и јас не сакам вака да биде. Се надевам ќе сфатиш на време....
Тоа што го сакаш насмевка....Кога сакаш само погледни во моето лице... http://www.youtube.com/watch?v=j6Sn8dV- ... re=related
вчера откако се смирив, сакав да ти пишам оти ЗНАМ дека ме мразиш,немав кредит само незнам зошто, и дека не моќе да ми бидеш пријател-ма каков пријател, не туку ми глуми лудило, и дека мразам лицемерство, а за пораките што ти ги пишував-љубовните де, е затоа што ти си единствениот дечко што некогаш навистина сум го сакала што да правам, директна сум си јас, без пардон и влакна на јазикот-особено ова ваќи за такви ко тебе