фала што и покрај што беше турбо собра сили да дојдеш. те сакам и чекам утре максимално 24 часовно гушкање
Don't tell anyone about the way hold my hand....Don't tell anyone about the things that we have planned...They want to push me down...They want to see you fall down................
Повторно ја разгори онаа искра надеж во мене за заедничка иднина... те сакам сонце мое. (и извини ако те повредувам понекогаш со моето однесување... )
Љубов моја,те сакам највеќе на целиот свет.Не можам да замислам да те нема или пак да си далеку од мене...Секогаш ќе те сакам,ти си ми се.... Засекогаш твоја Мици
Те оставам. Овој пат,некој треба да биде порационален и да попушти... Да,многу е возможно да сум се заљубила во тебе. Дека тоа што те оставам ми е многу тешко. Mи недостигаш веќе... Но,не. Јас имам 18 години и морам така и да се однесувам. Си имаш девојка,биди со неа,потруди се да ја запознаеш,можеби ќе ја засакаш... Но мене,те молам,не ме барај.... Те молам,не повеќе...
Во сите соништа си најголемото ГОМ*О на светот! Веројатно што, за сметка на тоа си вистинско во реалноста. Само не ми стапнувај на т'нките живци. И онака ми се излитени, изгмечени, скоро скинати. Доскини ми ги и за 500 ден. ќе најмам и ќе пратам некој да те скрши од ќотек. Ете така. Уфффф... се' ти кажав. Убав ден
Искрено, капа ти спуштам. Знаеш како да играш, ама или ќе играме по МОИ правила - или никако. Малце ми жал за тоа твоето.... ама со кој ум и тоа тргнало по тебе? (Вриев сношти под твојата рака )
Turn the lights down low,Take it off,Let me show... My love for you Turn me on,Never stop!! Wanna taste every drop My love for you INSATIABLE
Зошто нашата точка, нашиот крај, претставува нов почеток... all over again and again? <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3MMXjunSx80?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3MMXjunSx80?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Бебе па ние денес правиме година и 4мес. преубаво ми е со тебе, само што понекогаш многу ме нервираш и ми иде да те треснам од земја ама сепак ти простувам ТЕ САКАААААМ....
Let me just say i'm so happy today I've seen the picture from back in the days I've seen you are nervous when i see your face And i miss your sweet embrace
Јас немам ништо повеќе од себеси само срце кое чука вистински сосем доволно да те вознемири и уплаши...