Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.912
    Допаѓања:
    7.699
    се пронајдов во ова

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Знам каде сакам да одам, што да правам од животов мој, се ми е зацртано во главата, ќе умрам попрво одколку да живеам живот кој нема врска од мојот сон, а очигледно ти си препреката за остварување на сево ова, епа што те држи на мојот пат? Кој направил да се сретнеме, кој ме зацрни вака...
    Зошто си го покажа правото лице после 6 месеци,зошто чекаше да се заљубам,зошто ме излажа вака...
    Мислиш дека неможам без тебе? Јас полесно ќе се снајдам верувај ми... Ти си тој што нема да најде друга како мене да ти ги трпи сиве овие страња што ми ги приредуваш..
    Па јас сум млада бре, сакам да се дотерам и да излезам, а не да кукам и да плачам...
    Кај ти беше паметот кога почна да водиш инает со мене? мислиш дека можеш да истераш на крај со мене?
    епа многу јако си се зезнал, искрено кога ќе ме фати инает никој не може со мене...
    Јас пак ќе го остварам мојот сон, знам за тоа живеам, а ти еден ден ќе речеш, е таа беше моја ама ја изгубив зошто бев глуп... Искрено незнам до кај ќе тераме вака, ама едно знам дека јас и ти нема да завршиме заедно ако не мениш нешто кај тебе...
    И одма ќе речиш, ти си таа што треба да се мени, е што треба да менам? Да молчам ти смета, да ти зборувам ти смета, се ти смета, само јас сум крива, крива ти сум што сум жива, а кога ти раскинав цвичеше како бебе на телефон, одма свати што немаш, или тоа беше само подла глума? Многу сум глупава што пак ти попуштив да ми се качиш на глава со истите глупости...
    Имаш ужасна фамилија, незнам зошто јас последна дознавам за се?! А ? да знаев дека имаш таков табиет, немаше воопшто да сум со тебе... сите денови крај тебе ми се пекол, секоја солза со дупла да ти се враќа...
    А јас само те молам, пушти ме, зошто ме малтретираш, тоа не е љубов, тоа мили ти се вика болест, а за тоа само чичко психијатар може да ти поможи ]:) ,не ми се испречувај на патот кон мојот сон, немој да ме повредиш, зошто ти ќе го извлечеш подебелиот крај, ќе го газам секој кој ќе проба да ме убеди дека помалку вредам, секој што ќе се обиде да ми го попречи патот, и нема никого да го жалам,исто како што никој не ме жалеше газејќи си кон сонот свој....

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Патетично изразено, колку само беше вечерва сладок. Ко тазе направена тулумба оладена од тазе дождот кој ни падна во градов :)

Абре, задутре од увцето ќе ти гризам дури возиш, или ти мене :P :D

4. Anabelle

Anabelle Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    458
    Абе види ги, исти се ко нас, срцкасти!
    Ајде издржи ми уште 9 дена, и потоа не чекаат морето и плажата :inlove:

Прикачени фајлови:

5. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Ете баш тоа ми фалеше. Да знам дека кога не се чувствувам добро или кога имаме некаква расправија, повторно би дошол да ме видиш, без оглед на другите обврски и уморот. Да ми кажеш дека сакаш да ме видиш насмеана и дека никогаш не си изгубил желба за мене.
    Те сакам, знаеш? И што и да ми смета, колку и да не те замислував покрај себе во иднина, кога ќе те стиснам силно и ги добивам тие морници, знам дека таму ми е местото.

На Divinebutterfly и teddybear им се допаѓа ова.
  6. Volsebnicka05

Volsebnicka05 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2012
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    90
    уфф темава како ми дојде кога ја видов
    слушни ме ваму сега и јас не сакам да биди се вака како е сега!! ни најмалку да не ти падни на памет дека јас уживам во сето ова!! јас знам дека и јас не сакам да нашата врска последниве јули и август да ни биди љубов преку мобилен ама што можам да направам!!
    можиш да издржиш малку да ги смириме и двајцата хормоните зошто мене искрено ми се чини дека се на високо ниво. че дојди септември еве уште малку има е после мислиму ја како че ме отргниш од тебе
    ]:) те сакам вампир мој

7. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Ако некој ме чуваше како капка на дланка, тоа беше ти. Ако некој не даваше никој да ме допре и влакно да не ми фали, пак тоа беше ти. Не даваше да ме повредат, а не сакајќи тој што ме повредуваше, беше ти. Во секој најубав спомен си ти, а кога ќе сакам да се потсетам на најголемите разочарувања, пак си присутен ти. И сега кога ни се скршија соништата и кога ќе мораме да одбереме нешто што не е по наша желба, пак си тука, но со тага.
    Мојата Беатриче :inlove:

8. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.636
    I'm heavy with the weight of missing you, my dear.

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  9. nennsy.densy

nennsy.densy Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    305
    Те сакам со душата, зошто срцето престанува да чука а душата живее вечно :) :*

10. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.856
    Поклони ми САМО една карта, пошто си магаре за музика и ќе ми го расипиш моментот, не си да те носам со мене :emo:

11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    извини што сум брзоплета. Извини што не знам дали успевам да допрам до тебе кога ти е тешко. Извини што не знам дали ги пронаоѓам правите зборови за да те утешам. Извини што грешам. Ама знаеш колку те сакам и знај дека сум тука за тебе. Знам колку ти е тешко, верувај ми дека навистина знам. Само сакам да си добро, и сакам да имам удел во тоа. Помини време со другарите, и кога ќе биде најтешкото знаеш каде ќе те чекаат едни раце за да те гушнат и се да помине...

I znaj da bit' cu tu
    i kad navrati nam tuga
    ti u meni nadji snagu
    prijatelja, vjernog druga

I znaj da bit' cu tu
    da ti dobro dobrim vratim
    i na vrhu i na dnu
    da osmijehom te pratim...

http://www.youtube.com/watch?v=UwNRnh3T60k

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Ми фалиш! Мноооооооогу ми фалиш!!!!!
    Сакам барем на 2 минути да те видам, да се гушниме силно, силно и толку!

Ама ........... За еден месец!

13. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.282
    Уште 10 минути,и во твојата прегратка :inlove: :inlove: :hug:
    Loading... :o: :o:
    :smoke:

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  14. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.753
    сакаш да ме запознаеш многу сум ти мила
    НАВИСТИНА :^)
    незнам зошто но не ми изгледаш ист како и минативе денови, ми изгледаш многу чуден
    можеби си набилдан и со мускули но не заборавај јас сум ЖЕНСКО-мене интуицијата и 6тото сетило ме водат, и :!: речеси сум секогаш во право :)

15. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Само тие ти се важни...а јас?Кај ме ставаш мене????Добро,терај...
    Ми е гајле,и јас ке водам инает.
    Но само еден збор и ке прекинам овде...
    Наредните денови ке си ја бараш грешката а јас секој ден се подалеку ке бидам.
    Не е тоа решението но ако не иде не иде...барем да ја угасам љубовта.
    Макар на сила ама ке ја угасам.

На Ammy.Lee му/ѝ се допаѓа ова.
  16. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165
    Скапи во Грција, а после скапи и во таја твоја фамозна Канада. Кога веќе толку не ти чини, шо мајка бараш тука секое лето? :^) Јас бев многу будала шо му вервав на твоите зборој, ама сепак....не ми е сеедно :( Јас те гледав како нешто посебно, а ти мене само како еден летен провод, овде во Мк... па ти успеа.. напрај будала од мене. Се надевам ќе се покаеш, ама не знам дали тогаш јас ќе сакам да те видам. Да се случи тоа сега, ќе сакам, да, ама времето лечи се, и се надеваm в година ова време ќе си се чудам на самата себеси како сум можела да плачам за тебе. Сепак, од ова болно искуство научив една МНОГУ важна животна лекција: IF IT'S TOO GOOD TO BE TRUE, IT'S NOT TRUE!!!!!

17. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Останав дома за да учам, ти ветив.
    Сега скришно пишувам, само да ти кажам дека ужасно сакав да излезам со тебе после дождот.
    Да се шетаме за рака по улиците осветелни од уличните светла кои се рефлектираат.
    Која соврешна глетка. Совршен мирис. Чист воздух.
    Ти покрај мене.
    Magical.

На M.a.r.i.l.y.n, mysterious и Ammy.Lee им се допаѓа ова.
  18. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.843
    Допаѓања:
    2.641
    Вчера убаво се најаде од мојот специјалитет а? Само ако не ме слушаш и ми мрчиш и понатаму, верувај тоа што го јадеше ќе ти биде прво и последно.
    Госпоѓа Купер многу лесно може да стане Госпоѓица Купер :D

19. kosmodiks

kosmodiks Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    251
    Па не си ни прв ни последен бе магаре! Не дека те сакав, туку just for fun бев со тебе!
    Не сум ти значела, пфффффф уште ги чувам пораките како ме молиш ;)
    Нацртај си шума и изгуби се. :devil:

На H.VAGA му/ѝ се допаѓа ова.
  20. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    You make me happy :)

На Ammy.Lee и starbucks им се допаѓа ова.