Знам каде сакам да одам, што да правам од животов мој, се ми е зацртано во главата, ќе умрам попрво одколку да живеам живот кој нема врска од мојот сон, а очигледно ти си препреката за остварување на сево ова, епа што те држи на мојот пат? Кој направил да се сретнеме, кој ме зацрни вака... Зошто си го покажа правото лице после 6 месеци,зошто чекаше да се заљубам,зошто ме излажа вака... Мислиш дека неможам без тебе? Јас полесно ќе се снајдам верувај ми... Ти си тој што нема да најде друга како мене да ти ги трпи сиве овие страња што ми ги приредуваш.. Па јас сум млада бре, сакам да се дотерам и да излезам, а не да кукам и да плачам... Кај ти беше паметот кога почна да водиш инает со мене? мислиш дека можеш да истераш на крај со мене? епа многу јако си се зезнал, искрено кога ќе ме фати инает никој не може со мене... Јас пак ќе го остварам мојот сон, знам за тоа живеам, а ти еден ден ќе речеш, е таа беше моја ама ја изгубив зошто бев глуп... Искрено незнам до кај ќе тераме вака, ама едно знам дека јас и ти нема да завршиме заедно ако не мениш нешто кај тебе... И одма ќе речиш, ти си таа што треба да се мени, е што треба да менам? Да молчам ти смета, да ти зборувам ти смета, се ти смета, само јас сум крива, крива ти сум што сум жива, а кога ти раскинав цвичеше како бебе на телефон, одма свати што немаш, или тоа беше само подла глума? Многу сум глупава што пак ти попуштив да ми се качиш на глава со истите глупости... Имаш ужасна фамилија, незнам зошто јас последна дознавам за се?! А ? да знаев дека имаш таков табиет, немаше воопшто да сум со тебе... сите денови крај тебе ми се пекол, секоја солза со дупла да ти се враќа... А јас само те молам, пушти ме, зошто ме малтретираш, тоа не е љубов, тоа мили ти се вика болест, а за тоа само чичко психијатар може да ти поможи ,не ми се испречувај на патот кон мојот сон, немој да ме повредиш, зошто ти ќе го извлечеш подебелиот крај, ќе го газам секој кој ќе проба да ме убеди дека помалку вредам, секој што ќе се обиде да ми го попречи патот, и нема никого да го жалам,исто како што никој не ме жалеше газејќи си кон сонот свој....
Патетично изразено, колку само беше вечерва сладок. Ко тазе направена тулумба оладена од тазе дождот кој ни падна во градов Абре, задутре од увцето ќе ти гризам дури возиш, или ти мене
Абе види ги, исти се ко нас, срцкасти! Ајде издржи ми уште 9 дена, и потоа не чекаат морето и плажата
Ете баш тоа ми фалеше. Да знам дека кога не се чувствувам добро или кога имаме некаква расправија, повторно би дошол да ме видиш, без оглед на другите обврски и уморот. Да ми кажеш дека сакаш да ме видиш насмеана и дека никогаш не си изгубил желба за мене. Те сакам, знаеш? И што и да ми смета, колку и да не те замислував покрај себе во иднина, кога ќе те стиснам силно и ги добивам тие морници, знам дека таму ми е местото.
уфф темава како ми дојде кога ја видов слушни ме ваму сега и јас не сакам да биди се вака како е сега!! ни најмалку да не ти падни на памет дека јас уживам во сето ова!! јас знам дека и јас не сакам да нашата врска последниве јули и август да ни биди љубов преку мобилен ама што можам да направам!! можиш да издржиш малку да ги смириме и двајцата хормоните зошто мене искрено ми се чини дека се на високо ниво. че дојди септември еве уште малку има е после мислиму ја како че ме отргниш од тебе те сакам вампир мој
Ако некој ме чуваше како капка на дланка, тоа беше ти. Ако некој не даваше никој да ме допре и влакно да не ми фали, пак тоа беше ти. Не даваше да ме повредат, а не сакајќи тој што ме повредуваше, беше ти. Во секој најубав спомен си ти, а кога ќе сакам да се потсетам на најголемите разочарувања, пак си присутен ти. И сега кога ни се скршија соништата и кога ќе мораме да одбереме нешто што не е по наша желба, пак си тука, но со тага. Мојата Беатриче
Поклони ми САМО една карта, пошто си магаре за музика и ќе ми го расипиш моментот, не си да те носам со мене
извини што сум брзоплета. Извини што не знам дали успевам да допрам до тебе кога ти е тешко. Извини што не знам дали ги пронаоѓам правите зборови за да те утешам. Извини што грешам. Ама знаеш колку те сакам и знај дека сум тука за тебе. Знам колку ти е тешко, верувај ми дека навистина знам. Само сакам да си добро, и сакам да имам удел во тоа. Помини време со другарите, и кога ќе биде најтешкото знаеш каде ќе те чекаат едни раце за да те гушнат и се да помине... I znaj da bit' cu tu i kad navrati nam tuga ti u meni nadji snagu prijatelja, vjernog druga I znaj da bit' cu tu da ti dobro dobrim vratim i na vrhu i na dnu da osmijehom te pratim... http://www.youtube.com/watch?v=UwNRnh3T60k
Ми фалиш! Мноооооооогу ми фалиш!!!!! Сакам барем на 2 минути да те видам, да се гушниме силно, силно и толку! Ама ........... За еден месец!
сакаш да ме запознаеш многу сум ти мила НАВИСТИНА незнам зошто но не ми изгледаш ист како и минативе денови, ми изгледаш многу чуден можеби си набилдан и со мускули но не заборавај јас сум ЖЕНСКО-мене интуицијата и 6тото сетило ме водат, и речеси сум секогаш во право
Само тие ти се важни...а јас?Кај ме ставаш мене????Добро,терај... Ми е гајле,и јас ке водам инает. Но само еден збор и ке прекинам овде... Наредните денови ке си ја бараш грешката а јас секој ден се подалеку ке бидам. Не е тоа решението но ако не иде не иде...барем да ја угасам љубовта. Макар на сила ама ке ја угасам.
Скапи во Грција, а после скапи и во таја твоја фамозна Канада. Кога веќе толку не ти чини, шо мајка бараш тука секое лето? Јас бев многу будала шо му вервав на твоите зборој, ама сепак....не ми е сеедно Јас те гледав како нешто посебно, а ти мене само како еден летен провод, овде во Мк... па ти успеа.. напрај будала од мене. Се надевам ќе се покаеш, ама не знам дали тогаш јас ќе сакам да те видам. Да се случи тоа сега, ќе сакам, да, ама времето лечи се, и се надеваm в година ова време ќе си се чудам на самата себеси како сум можела да плачам за тебе. Сепак, од ова болно искуство научив една МНОГУ важна животна лекција: IF IT'S TOO GOOD TO BE TRUE, IT'S NOT TRUE!!!!!
Останав дома за да учам, ти ветив. Сега скришно пишувам, само да ти кажам дека ужасно сакав да излезам со тебе после дождот. Да се шетаме за рака по улиците осветелни од уличните светла кои се рефлектираат. Која соврешна глетка. Совршен мирис. Чист воздух. Ти покрај мене. Magical.
Вчера убаво се најаде од мојот специјалитет а? Само ако не ме слушаш и ми мрчиш и понатаму, верувај тоа што го јадеше ќе ти биде прво и последно. Госпоѓа Купер многу лесно може да стане Госпоѓица Купер
Па не си ни прв ни последен бе магаре! Не дека те сакав, туку just for fun бев со тебе! Не сум ти значела, пфффффф уште ги чувам пораките како ме молиш Нацртај си шума и изгуби се.