1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.753
    и така значи ке ми се јавиш за да се договориме да се запознаеме, аха да
    ДОБРО БЕ ЗА ШТО МЕ СМЕТАШ ТИ МЕНЕ, А? :fubar:
    мојата интуиција уште од утринава кога станав ми велеше дека ти нема да ми се јавиш, и така испадна
    се познаваше по вчерашниот разговор, и после ЗОШТО е срцекрашка сама? затоа што не постојат нормални луге, туку градов врие од губриња и секако-манипуланти невидени и вака ако продолжи до 40 години ке си останам сингл, а за мажачка не ни размислувам, и подобро да не размислувам :) и се прашувам КАКО издржала таа која била со тебе 4 години
    а ти си бил скептик за запознавањето со мене а-барем така ми кажа првиот пат кога се слушнавме-абе пази ке те изедам :tmi: :D бог да чува и да брани

На Blair15 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Со тоа што дремеш дома и се затвараш во себе тргајќи ги сите од тебе ништо нема да решиш. Апсолутно ништо.
    Навистина, се обидувам да те разберам, се обидувам да се ставам на твое место, ама денови поминуваат и јас не можам да бидам потрпелива од ова што сум. Се грижам, ајде што се грижам, ама и се нервирам човече заедно со тебе. Не можеш така да се соочуваш со тешкотиите, не можеш! Не разбирам, ако ми се отвориш мене помалку ли ќе бидеш маж или што? Јас не барам да ми плачеш и да жалиш, барам да излезеш од таа соба, да прошетаме негде или да дојдеш и да престанеш да се однесуваш како тврдоглаво дете и да станеш свесен дека се ќе помине и се ќе се реши и дека животот нема да те чека ти да се средиш.
    Ми се смачи од молење и навистина губам трпение. Доста беше. Само дојди да те гушнам, ќе си купиме јадење и сок и ќе гледаме вечер дожд од метеори а до тогаш само ќе те гушкам и галам, нема да те испрашувам ниту да ти попувам, чесен збор.
    Немој да бидеш инает детиште едно.
    Устата пена ми фати ... и пак ништо, до кога? :talk: :hug:

Стануваааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааај од тој кревет!!!!!
    Уф веќе :devil:

На thelittle17, Divinebutterfly и Blair15 им се допаѓа ова.
  3. Vendi

Vendi Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    3
    А што да ти кажам најмил мој кога досега ништо и ти немам кажано...Се прашувам како и од каде да почнам да раскажувам како постепено се заљубував во тебе и како тоа го криев. Некој мора да ја прекине оваа официјалност меѓу нас. Или-или. Ако бидам јас, тогаш нема да штедам на искрени зборови, на сигурни и директни погледи, на нешто повеќе...што и да е...како што ќе ми налага срцево. Нема светот да пропадне, не. Јас пропаѓам во бездната која си ја создавам од мојот срам (или страв) од приоѓање прва...Едно знам сигурно-дека внимателно ќе ме ислушаш со тој ладен поглед гледајќи ме во усните додека зборувам што така посебно ми се допаѓа ;)

http://www.youtube.com/watch?v=rCaySvvabzw

4. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Не ми се верува уште што се случи во рок од 5 минути. :o Како можеш да си толку безчувствителен? Како можеш толку да ме повредуваш и да се однесуваш како ништо да не се случило? Како можеш да издржиш да не ме слушнеш и да не ме видеш толку време? Како можеш да измислуваш такви бесмислени изговори, само за да не се видиме, за да не бидеш со мене? Како ?!
    Каде е сега сето тоа што го зборуваше? Каде е таа нежност, таа љубов? Па ти си решен да ме запросиш мене.. а како ќе живееш со мене бе по цели денови, мо*ко еден? :@
    Зошто еден ден ме опиваш од љубов, а друг ден ме опиваш од тага ?
    Понекогаш мислам дека толку не сум ти ни важна, дека не ти значам, дека не ме сакаш.. И знаеш ли што би било многу убаво? И ти да ја чувствуваш оваа болка што ја чувствувам сега јас.. Ете тоа би било супер!

На Blair15 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    637
    магарееее си :swear:

6. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.664
    Допаѓања:
    2.482
    зошто после толку време те видов? Мислев дека се е завршено меѓу нас, дека сме заборавени, мислев дека не ме ни примети во автобусот ... се додека не ја видов пораката..
    И, не, не сум важна туку само не сакам повторно да бидеме во близина, се плашам од тоа дека повторно би почувствувала нешто за тебе, се плашам од твоето присуство покрај мене..

7. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.952
    одвратен си,кога незнајш нешто да го кажиш како што треба тогаш би те замолила уста да не отвараш

8. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Пријатно ме изненади денес, фала ти за убавата вечер. :wasntme:

9. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    И по толку време, пак секоја мисла и идеја, сон и јаве, инспирација и емоција се вртат околу тебе!

Да заслужуваше ајде де, ама вака ми доаѓа да си к'снам од задников од што ми е мака! :@

П.С: И стварно треба да престанам да те сакам веќе. И да те мислам. Нема смисла веќе. |(
    Се‘ ми се пореметува поради тоа. Смачено ми е сеуште да љубам, а да не добивам ништо назад.

На Tanny, Divinebutterfly и cinderella5 им се допаѓа ова.
  10. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Ми фалиш знам дека е навика, но проклето ми фалиш ;(

11. Manasievaa

Manasievaa Активен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    6
    Сега со неа си ? -Знам, само се правев дека незнам, чекав да ми кажеш. Не сум ти лута за тоа, бидете си среќни заедно,само те молам сети се што рече во мое присуство за истата девојка што си сега со неа.(а рече дека тој што ќе биде со таа девојка е малоумен :D ) Значи ти си малоумен мил мој. Те молам ако имаш потреба од било каква помош побарај ме, знаеш како порано ке плачеме заедно на телефон, и кога ке се сретнема на улица не се прави дека не ме познаваш.

Тоа би било тоа :$

На donna.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.906
    Како одеше поговорката око за око..? :| На крај двајцата слепи ќе завршиме.

13. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    637
    i'm so alone
    and now i really wanna
    make you come along
    i just want you to see
    you're the only one for me

ееее добро де , не си магаре веќе :lol:

14. Blair15

Blair15 Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    12
    душиче си мое најубаВко.... Фала ти што ме расположи,да не беше ти ќе лежев до сега во кревет и ќе спиев, те сакам бебуш мој најсладок :inlove: :*

15. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.843
    Допаѓања:
    2.641
    Досаден си знаеш. Ако сакаш на нуларица да се шишаш, шишај се кој ти брани. Само викни ме јас да те шишам, мерак си имам :wasntme:

16. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    If the birds were mine
    I'd tell them when to sing
    I'd make them sing a sonnet
    When your telephone would ring

I would put them there inside the square
    Whenever you went out
    So there'd always be sweet music
    Whenever you walk about

:music:

17. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    513
    Буди уз мене јер ти, само ти ме можеш спасити!
    Буди уз мене јер ми, ми би умрли од љубави!
    Кунем ти се Богом, дјелила бих с тобом,
    двије капи усред пустиње, јер ти си мени све!

18. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.413
    Posle tocno 8 meseci... tocno do den... ti napravi da mi zakleca kolenoto... ednoto... aj napravi sea i dvete da mi zaklecaat... mfff

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  19. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    незнам како можеше да ми го направиш ова после 4 години од секого можев да очекувам но не и од тебе сега грешката неможеш да ја поправиш и затоа престани да ми ѕвониш

20. One-Girl

One-Girl Активен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Гледајќи ги нашите заеднички фотографии чуден ми си, туѓ, далечен. Дали тоа што веќе не те гледам си го прави своето?! Сепак, ми недостига твојот глас, твоите раце и твоите усни...од навика или од љубов, ми недостигаш! Јави се понекогаш, доволни ми се само неколку збора..