Значи како можиш да ми го смениш расположението за 5 мин. тоа чудо Добро,очекував дека ќе звониш и дека ќе се договориме за тоа,ама немора да ми кажуваш поговорки и она шо си го мислиш...Ако тебе ти е чудо за 3 дена тогаш ок,иди У П М! ЌЕ ти ги дадам оние работи,мене не ми требаат ко не се од срце,а останатите шо се користени шо ќе ти се,само да ги фрлиш,не ти требаат...А и да те видам после тоа какко ќе ти биде,да видам дали ќе е за 3 дена...Немој после да си ми ѕвонал. Колку си само покварен,како се претвори во ѓавол појма си немам...И неќев поќе да те слушам,не издржувам,затоа нема шо поќе да ти зборам на телефон кога ти можиш да си толку безобразен.
Cакам да грицкаме пченка, да пиеме пиво (а не пиев толку, ама ти бре и тоа успеа да го разбудиш во мене, само уште пивскиот стомак ако го разбудиш ... ), да шетаме безгрижно фатени за рака, да се штипкаме, да ме љубиш таму кај што ќе се гребнам/удрам, да се смееме, кога ќе се разбудиш да ме гушнеш од позади, да ме бациш во чело, да ми дадеш до знаење дека те фатила утринската, а јас уште не знам кај терам . . . Дрога бе, дрога. Да земам да се издрогирам од тебе, и пак ми е малце. Mа утре на глава ќе ти го играм познатото шест напред - три назад, ќе видиш! Oд љубов.
Сјајот што го имаш во очите кога ме нарекуваш „душиче мое“ и ме бакнуваш по рацете Ах, кој само да издржи Денови ли, месеци, неможам веќе да заспивам само со твојот глас, сакам и со твојот допир
Тешко ми е. И сакам назад. Ми фали секоја секунда. Ми фалиш. Сега ќе бевме горе во соба, ќе игравме карти покриени со некоја стара тренерка, и ќе се смеевме со солзи за сликата од свадба, пак и пак, ко малечки деца пред спиење. Ех, колку Те сакам...
Скокни си од тераса и немој одма да умираш сакам да те глеам како се мучиш Спојлер you say I'm a kid my ego is big I don't give a s*it
На вчерашниот муабет .. единствено добро од целава ситуација е тоа што имам ненормално голема инспирација за пишување. Ти си тоа. Ама аку, подобро Ти него ништо, нели? И .. среќен ти пат. Со среќа, што и да правиш, каде и да одиш. Ме уби, ама нема врска, и така нема никакво фајде од вишок надеж. П.С: Мило ми е што ти се поправи здравјето. Ти им пркосиш на сите препораки од лекарите, ама важно е да си добро. Еден камен од душава помалце.
Ако требало да биде нешто, ќе биде, верувам во тоа. Треба само да посакаме двајцата ах. Се сеќаваш воопшто на мене?
Знам бе душо дека си бил љубоморен, без разлика што на секој можен начин се обидуваше да го скриеш тоа Мислеше дека си успешен, дека не приметувам затоа што ништо не ти зборев..... п.с. Остај тоа, ме фаќа паника, почна да ми удира во глава и на психа Сакам да ме утешиш, да ми кажеш дека ќе биде се' во ред
Многу се израдував кога те видов. Сега дури гледам колку ми фалеше. Иако ми приреди едно убаво и едно неубаво изненадување за кое ти не си виновен. Жал ми е што ова ти е стресен период, сакам да ти помогнам,ама не знам како. Се надевам дека заедно ќе го направиме остатокот од летово вредно за паметење.
За мене си најмилото нешто на планетава. така да си знајш http://www.youtube.com/watch?v=3eT464L1YRA и по не зна кој пат ти ја посветува песнава I am like in heaven
Не можам бе да престанам да мислам на тебе. Не можам да престанам да се секирам за тебе. Не можам. А и не сакам. Сфати ме веќе еднаш.
Абе ми фалиш, и токму во моментот кога помислив дека те узгубив повторно ми се влева барем мала надеж.. дека можеби чуствуваш нешто за мене.. Сакам да се љубиме, како што се љубевме Почнуваш да ми стануваш слаба точка, а не сакам, не сакам, ама и толку сакам сакам
Избриши ја профилната твоја со мене, многу лоша слика е. Знам дека ти ја сликаше и дека е после спиење, ама па не е фер.
Е, убав омекнувач користи мајка ти, стварно. Само не знам кое врапче ѝ шепнало дека обожавам лаванда. И од кај го ископала, жити сВе !? Сакам и јас таков. Опасна бе, моја будуча свеки - мислам, немаше потреба ни да се сомневам, јасно е - плавушииии.
На ништо друго не му се радувам толку, колку што му се радувам на тостот со кашкавал кога го јадам со тебе.