1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. mon4i91

mon4i91 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    101
    ANGELU MOJ NAJUBAV,MI NEDOSTIGAS PREMNOGU, AMA STVARNO, SRCEVO MI TREPERI STOM POMISLAM NA TEBE, I POSLE 4 GODINI JAS GI CUVSTVUVAM PEPERUTKITE VO STOMAKOT. SEKOJ MIG SO TEBE POMINAT E DRAGOCEN, ZOSTO POSLEDNAVA GODINA I NEMAVME BAS MOZNOST DA POMINUVAME DOLGO VREME ZAEDNO...
    OVOJ ODMOR IAKO SO LOSO DRUSTVO I NA LOSO MESTO MENE SEPAK MI BESE PREKRASNO, NE E BITNO KADE SUM-TUKU SO KOJ SUM.ZAL MI E STO TEBE NE TI BESE UBAVO, SAMO ZARADI MESTOTO I DRUGAR TI. SEPAK.... MISALM... ZAEDNO :rofl: :devil: :rofl: NI BESE NAJUBAVOO... UF TE POSAKUVAM STOM MI TEKNE NA TOA. AJDE SE NADEVAM DEKA STVARNO MISLESE DEKA NEMA DA POMINE MNOGU VREME ZA DA ZASPIVAME I DA SE BUDIME ZAEDNO, SE NADEVAM DEKA NABRZO KE BIDEME ZAEDNO SO BOZJA BLAGOSLOV.
    SE NADEVAM KE SPIES UBAVO VECERVA, IAKO SI BEZ MENE... SE NADEVAM UBAVO KE POMINES UTRE NA RABOTA I DEKA NEMA DA TE MALTRETIRAAT KAKO ZA PRV DEN PO ODMOROT...
    TE SAKAM....

BTW.IZVINETE ME ZARADI LATINICAVA :)

2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.201
    Допаѓања:
    23.274
    Ќе излажам ако речам дека на моменти не ми недостигаш,
    Но веќе не ти сум важна, сакам да те побарам, ама гордоста не ми дава, побарај ме ти.
    Сигурно веќе си среќен со та другата, можи поќе ќе те сака од мене, мхм да сигурно ;)

Дао бог да те срце као мене заболи, да ону коју волиш неког другог пожели ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=Wo_XqBeIw5k

Стока..............

На Mrs.Cuper, Annie.mk1, green.eyes и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    Сакам да знаеш дека те сакам..искрено те сакам..но знам дека јас и ти неможеме никад да сме заедно..но јас се вљубив во тебе..Тој поглед..таа насмевка..тие зелени очи никад нема да ѓи забораам..Но дај боже еден ден да сме заедно..ТЕ САКАМ!! :* <3

4. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.912
    Допаѓања:
    7.699
    знаеш се изморив,не можам повеќе.не можам

5. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    :angel:

На Annie.mk1 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. littlewoman

littlewoman Активен член

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    прекрасен си и ми се допѓа како ме гушкаш :inlove:

7. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    стоко ретардирана ме нервираш ненормално многу и да знам дека ме сакаш и ја те сакам ама па покажи го тоа повеќе,и сам си свесен дека имаш совршенство до тебе ;) :* :* :*

Прикачени фајлови:

8. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.264
    Допаѓања:
    44.105
    Те љубам.

1 година создавање Љубов, спомени, новости.

Да ни се множат! :* [​IMG]

На Lepaaa, AnaKarenina, Elenuskaa и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Петко бре :o ја го мислам срамлив а он бетер од мене кога ќе се опушти
    ама ако сме се нашле, срамливи додека да се опуштиме а после ехее ^_^

10. Monique995

Monique995 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    201
    Do you know that feeling when you pretending that you are loving someone, just to get what you want, and then you are leaving? I dont have that feeling with you.. When I said that I miss you so bad, I actually mean it... Ohh God please help me... What is going on with me?! :sweat:

11. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.754
    Допаѓања:
    6.771
    http://www.youtube.com/watch?v=bAsA00-5KoI

Ах.. љубов моја.
    Што би правела јас без тебе?
    Што ќе правам денот кога ќе те изгубам?

Ме боли тоа што додека те гледам право в очи и те држам силно за рака си замислувам дека еден ден тоа нема да го има, нема да не има нас повеќе и ми доаѓаат солзи на очи. Се плашам дека ќе ме оставиш пак како што ме остави тогаш, иако кога пак се смиривме ми вети дека нема да дојде до тоа, но како да бидам уверена? И додека јас толку те сакам, знам дека ти ни пола не чувствуваш од тоа што јас го чувствувам за тебе ама сеедно ми е, само сакам да бидеш до мене.. да те чувствувам, да бидам поблиска до тебе како што не сум била никогаш, да те сакам, да те вдишам, да уживам во твоите мириси...

Никогаш нема да сватиш што ми значиш. Залудно е да ти објаснувам веќе, искрено се откажав. А сепак, можеби еден ден ќе ја видиш мојата љубов.. Којзнае.

12. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.253
    Допаѓања:
    27.010
    Злато, како може да нема воз од аеродромот?! Аман веќе со тие доцнења и недоаѓања на возовите. Па нели точна земја е Германија??
    Ајде дојди си побрзо, те чекам цел ден....Ми фалиш :inlove:

13. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Да идеш у пи*ку матер, па лево!!!

14. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
  15. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    5 години и месец откако сме заедно сонце.Ние заедно пораснавме,а знам дека и заедно ќе остариме.Ти ме направи подобра личност,ме натера да не се плашам од тоа да сакам повторно и да љубам со цело срце и душа.Да ти се предадам целосно без да ми е страв дека ќе ме повредиш и да бидам сакана страсно и преубаво.Знам дека цел живот ќе ни биди така мило мое душиче. :* :* :*

16. Cakica

Cakica Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    7.666
    :@ на што мислиш?Кај ти е тој телефон

17. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Ги мразам деновите поминати во расправиии со тебе ,ги мразам деновите што минат без тебе,се мразам себе си за сите зборови кои ти ги кажав во момент на лутина и гнев ... несакав вака да биде ,несакав се да заврши ;( :u:

18. rainbow16

rainbow16 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    22
    Да цркнеш да даде Господ! Те мразам !!!!

19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.753
    ти си ЛАЖГО, ТЕШКА ПРЕВАРА, море ГУБРЕ си :!:
    нели ке ми правеше друштво денес на терен? или не можеше да се освестиш рано наутро-кој знае со кого и каде си ја поминал нокта-за срека постојат и други луге на кои јас можам да се потпрам-што се ЧОВЕЧНИ
    а како можеше за станот јас за кој пуштив оглас да го бендисаш и ти, и ти да носиш клиенти ама јас имам клиенти од кои може да функционира цела агенција :P :@ :devil:
    и типот немал да ми плати провизија-е ке видиме кој на кого немал да плати провизија-колку и да ми се допагаше до пред неколку дена, веке не ми се допагаш-видов што кукарача си, и дали принцот ке ми побегне и ке останат само коњи, тоа тебе да не те боли :!: ЈАСНО????

а ти бе-кога требаше да се видиме, си заминал за странство :^) кого лажеш незнам, ама мене сигурно НЕ
    и што ако си слободен задутре-да не мислиш дека ке откажам се и ке трчам по тебе-НЕМА ШАНСИ :!:
    па не ручек или вечера да ме честиш-за да се искупиш, незнам што да направиш-си го ценам своето време, нерви и трпение, така да 8) и не ми е воопшто гајле што сум ти многу мила-колку да знаеш :D

20. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Срцкаст мој! 8)

А! :l: