Никогаш нема да има за мене поубаво будење од твојот глас... освен секако, кога си до мене, и како на аларм и двајцата заедно се будиме и како мачиња се гледаме и предиме... Секој ден се посигурна сум во мојот избор, секој ден е подобар, секој ден ти си подобар, секој ден јас станувам подобра. Сакам секој ден вака до крај... Животот бил прекрасен, животот умеел да биде лесен и едноставен, сфатив се заради тебе. Заедно, покрај сите маки и невољи, мил мој, заедно станавме непобедливи на овој свет, и сега чекориме најсигурно, зашто знаеме дека еден на друг сме си доволни за да маката, тагата болката се смали, и побрзо исчезне. Светот мој денес е најубавиот свет што една девојка може да го посака. Среќна сум, без разлика на другите проблеми, а зошто ? Зошто знам дека имам еден човек до мене, на кој можам да му кажам буквално се, за се и секој, нема да бидам осудувана, ќе добијам најискрен совет, и знам дека тој еден мој човек, ти најмил, секогаш ќе бидеш тука со твојата подршка и твоите милион евра зборови со кои јас лебдеам. Сум љубела и пред тебе, ама ваква љубов, несебична, чиста, најискрена и длабока, не верував дека ќе најдам некој да му ја дарам, и дојде ти, фала ти Господе, има да го чувам како да ми е бебенце, засекогаш блиску до мене
Времето лечи ,но не баш се . Уште малку уште малку,но џабе е се . Можеби се трудиш ,залудно кога тоа не си вистинскиот ти. Се глуми недела ,месец но цел живот не го посакувам никому тоа,посебно не тебе .
Иако ти се обраќам во моментов, знај НЕ МИСЛАМ НА ТЕБЕ! НЕ ПОГЛЕДНУВАМ ВО МОБ ДА БАРАМ ПРОПУШТЕН ПОВИК! НЕ СЕ ПАЛАМ ВЕЌЕ КО ЛУДА! НЕ СЕ ЗАЉУБИВ!!! НЕ МИ Е ТЕШКО!!! Уживам, и само уште малку да те подзаборавам и ЌЕ БЛЕСКАМ ОД РАДОСТ! А до тогаш НЕМОЈ НИКАКО ДА СИ МИ СВРТЕЛ УШТЕ ЕДНАШ!
Едвај чекам да ме гушнеш и да ме бакнеш на чело.Со тебе се чуствувам заштитено,никој ништо не ми може кога сум со тебе,можам цел свет да го срушам само ако ти ја држеш мојата рака.Неможам да си го замислам животов без тебе,затоа никогаш немој да ме оставиш,јас без тебе ја немам ни *Н* од Ништо. Ме исполнуваш
Ти и јас се разликуваме.Доаѓаме од различни светови,а сепак ти беше тој што ме научи вредноста на љубовта.Ти ми покажа што значи да се грижиш за некого и сега сум подобар човек поради тоа. Те сакам!
http://www.youtube.com/watch?v=nVjsGKrE6E8 I think I'll miss you forever Like the stars miss the sun in the morning skies Later's better than never Even if you're gone.....
Знам дека во последно време сум малку далечна и ладна. Знам дека и ти знаеш по тоа како молежливо ме гледаш, ах тие твои очи... Секој пат ме топат, без разлика што и да се случува.
Никако не можам да те сфатам,ама некои работи ги претчувствувам.И незнам зошто,незнам шо ми напрај толку ама те сакам ете...Ние или ќе се средиме еднаш засекогаш или ќе се изгубиме еднаш засекогаш.
Колку само си полн со енергија и смеа кога си со внучето твое.Можам само да замислам,а се надеванм дека и ќе видам каков ќе бидиш со нашите дечиња .Ајј дојди ми овај викенд пак да ми те видам. Времето поминато без тебе е цела вечност,но за среќа некако брзо ми врви.Се радувам на секој твој успех и желба,па и на таа да ми станиш магистер,па ќе ти велам Проф.Магистер .Јас сум со тебе во секоја одлука мило мое и секогаш ќе сум со тебе.Заедно ние можиме и планини,реки и мориња да поместиме знам.
Стари згоден си у пм Ме голташ со очите, ко да тонам во нив, пропаѓам. Да, не се плашам од никој и од ништо колку што се плашам од себе си. Ах, ми ја крена самодовербата до небо. Д. не сакам заради мене да менуваш планови, само сакам да ти е најдобро каде и да си. Не доаѓај заради мене тука, дојди ради себе, за да успееш зошто знам дека можеш.