1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    ... Цел ден не го тргнав погледот од телефонот, во секоја минута очекував да го слушнам досадното ^hey sweety you have a message^ и да прочитам неколку редови испишани со цинични зборови, какви такви, колку толку, макар и празна порака да беше само да ја добиев, но.. и твојата рака веќе се навикнала на друг број... Но и после се, јас верувам во нашето долгогодишно пријателство и верувам дека повторно ќе бидеш мој дневник како некогаш...

На joana18 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    124
    ќе му кажам дека го мразам од дното на мојата душа и дека ме повреди какјо никој до сеа

3. kristinaaa

kristinaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2009
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    0
    би му кажала дека многу ми недостига :!:
    колку сакам да го гушнамммм....
    ааааааа.... :!:

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.040
    Допаѓања:
    66.624
    Дека ми треба пауза... некој период на мира да размислам што сакам од животот. Иако мислев дека сум сигурна, дека знам што е тоа што ми треба, испадна дека сум се излажала. Се замрсија некои конци и веќе не е тоа што било. А како да му го кажам ова кога ќе му се скрши срцето? Му ветив дека овој пат се смениле работите, дека не сум веќе истата, дека нема да го повредам веќе никогаш...

5. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    32
    Дека ми е криво за пред некој ден кога се спречкавме, дека ми те сакам како никој досега во животот...и дека ти си ми љубовта што ја барав цел живот! :oops: :oops: :oops: :D

6. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ...ти ме много зезаш и околу шврљаш....богами ме незнаш па чеш да надрљаш..... :lol: :lol: :lol:

уствари да му кажам вака ---> смотано разгалено детиште не ме присилувај да те силувам :lol: :lol: :lol:

7. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    дека премногу се трудев...за џабе и за никој ;(

8. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    Ti blagodaram sto mi posvetuvas tolku golemo vnimanie koga mene mi e tesko i ne se cuvstvuvam dobro, uste ednas mi dokaza deka vredese i vredis sto se trudam za tebe, za nas, za nasiot zivot, za nasiot brak, bidejki ti si toj koj sekojdnevno me hrabri da gi nadminam site poteskotii so koi se soocuvam...

9. maca.81

maca.81 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    21
    Што убаво кажано free, поздрав :up:

10. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    срценце мое мило,жал ми е што баш на овој ден не сме заедно,секоја наша годишнина ја дочекуваме заедно,а сега сме толку далеку еден од друг,премногу ми недостигаш едвај чекам да те видам, да ме гушниш,да ме погалиш по косата,да ме бакниш на увцето(ако знаеш дека тоа ме нервира)да ми кажиш дека ти недостигав за сето ова време,и дека јас сум единственото нешто ради кое си останал таму.Знам дека тоа го правиш за мене,за да ми ги удоволиш сите желби за понатамошен живот,за мене да не ми недостига ништо,да живеам убав луксузен живот,да имам се што ќе посакам(ДОЈДИ СИ!!!), не сакам да ми велиш дека сум навикната на таков живот.
    ,па веќе доволно е не оди таму,сакам да сме заедно,да се шеткаме,да се галиме,бакнуваме.а не само вака по пораки :(
    Ќе ги издржам уште овие 5 дена,додека да се вратиш,а после ќе ја имаш најдобрата женска на целиот свет пред тебе.Ми недостигаш,сакам да те видам
    п.с нека ни е среќна 4годишнината

ДОЈДИ СИ СРЦЕЕЕ.....

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.820
    (незнам што друго би му кажала, пошто му кажувам во моментов) :D

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    те сакам срце мое, неможам без тебе, сакам да се смириме , ми недостигаааааааааааш многууууу

АПРИЛИЛИЛИ............................................................................... :evil:

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  13. WildAngel

WildAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    108

:lol: :lol: :lol:

14. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.350
    Допаѓања:
    200.685
    Во моментов ништо... доволно ми е да седам и да го гледам и притоа да се смешкам (а тој мисли дека сум луда :roll: )

15. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.820
    Шо убаво комшике (без тоа во заградата :lol: ). И мене понекогаш ми доаѓа таква желба само да гледам... Тоа некогаш повеќе кажува.

16. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Па се што мислам му кажувам... Немам некоја скриена реченица што „копнеам да му ја кажам“... Така сум си ја наредила работава :D :D :D

17. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Te sakam :!: Ti si najubavoto nesto sto mi se slucilo vo zivotot i sto i da bide za nisto ne se kaam i ne zalam.Iako mnogu raboti sme pominale nekoi preubavi nekoi losi od koi sum zbesnuvala ama vaka koga ke sumiram toa ubavoto i dobroto od tebe i od nas gi nadminuva site precki....ednostavno pokraj tebe se cuvstvuvam prekrasno i sigurno, samo ti da si do mene i mi e gajle za ostanatiot svet.Te sakam i mnogu mi nedostigas.Edvaj cekam da se vratis a do togas,se ke napravam i ke se potrudam da ni bide poubavo od bilo koga :)

18. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Ах... би му кажала дека ми е преку глава од тие негови онлајн игри за кои често знае да ме откачи! Дека животот не му е даден за да го помине пред компјутер опседнувајќи се со тоа кој левел ќе фати денеска и колку души ќе убие :x
    Дека денес сум покрај него, ама утре може нема да бидам, па затоа ако вистински ме сака - да го помине секој можен момент со мене. Зошто може и да го откачам! :D

19. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Животот е чуден,денес сакам,а утре знам ќе се каам.Ајде те молам денес направи да се чувствувам магично,барем утре кога ќе се каам,да имам причина да се насмеам и да речам на некој начин вредеше........

На joana18 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.600
    Страв ми е дека навистина немаш срце и никакви чувства... Не ми се верува дека сум вљубена во некој како тебе.... :worried:ilent: :(