1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.753
    што се смееш бе малоумен колега :^)
    ти на мене ми рече дали имаш рак на очи, а јас ти мавнав еден силен бокс
    јас ти се извинувам, а ти се смееш ШТО ТИ Е СМЕШНО? :@ јас чуствував грижа на совест-солзи ми беа полни очите а ти се кезиш ко последна будала на светов-заслужуваш уште еден

а ти мачо мен, имаш мускули, и вишок хормони, а со мене богами не можеш
    те осетив јас вчера-само се издаде со увото кога ме бакна, и уште денес ми пиша дека сакаш да бидеш со мене-сакаш ама НЕМА и ако навистина сакаш да потрае ова, има да се ВОЗДРЖИШ , или нема веке да ме видиш :) -Овенот е таков, прво телесно а после срцето, е богами јас сум обратно, па ке видиме кој ке победи 8)

2. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    сакам да си сега до мене,многу ми е жал што не се видовме денеска извини..те сакам :hug:

3. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    Те сакам бре!
    Иако знаеш дека мрзам кога каснеш, го правиш тоа. Океј простено, втор пат ти беше...
    Те сакам и кога се смееш како зелен и кога ме боцка твојата брада, и кога само ме гледаш и ми зборува твојот поглед.
    Те сакам и ваков и онаков и секаков. И лут. И разгален. И раскезен и разбушавен.
    Фала ти за лазањите, ама не си фер што не ми го кажуваш рецептот |(

4. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Дечкото си бил сигурен дека ние нема да раскинеме.Сигурен бил во себе,а јас не сум можела тоа да го направам. :o :fubar:
    За твое изненадување сум подготвена од кога и да било,особено сега кога ти стана толку сигурен па ме искушуваш. |(

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  5. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Не е лесно да те заборавам уште се сеќавам на тебе! Гледајќи те така натажен мислев дека само насмевката ќе ти помогне. Барем еднаш да те видам да се насмееш или пак ти воопшто ти не си бил тажен само изморен.
    Те молам барем еднаш сети се и ти на мене и на тие насмевки што ги делевме и за таа чачкалица и за секое наше видување.
    Сакам да сме близу еден до друг и сакам да те видам пак.
    За мене ти беше, си и ќе останеш СОВРШЕН!

6. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Пијана сум ко дроб, али нема да ти пишам тебе, туку ќе ги масакрирам и понатаму сите тука..

Ми фалиш Иване, како воздух ми фалиш. Како здравјето на болен човек. Ете толку.

На crazylady и ViktorijaMari им се допаѓа ова.
  7. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Извади си го тоа од глава дека ти ќе ме учиш во Недела да правам палачинки :!:
    незнам а и не сакам да научам да правам :shake:
    мразам палачинки, знаеш дека не јадам и не сакам да ги има во моја близина :D
    ако толку сакаш, имаш тава, зејтин и прави си што сакаш ама без мене :!:

8. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    не биди толку ладен,зашто нема да ме препознаеш после кога ќе ја видиш мојата ладна страна ;)

9. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.403
    Допаѓања:
    12.453
    Дозволи ми да те видам кога светла ќе изгаснат
    Дозволи ми да те чувам кога сите ќе исчезнат
    Дозволи ми да сум крај на твојава претстава
    ...и барем ти кога спиеш до тебе да долетам.

На Strumfeta93, L-enna, Lepaaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Прости ми. Те молам прости ми за сето тоа што ти го имам направено позади грб, прости ми за сите работи за кои не сум доволно храбра да ти ги признаам, да ти ги кажам во очи. Прости ми што сум толкава кучка. Прости ми што не знам да си ги смирам страстите и што морам да кријам такви значајни работи од тебе.

И после си ја мавам главата од ѕид кога не ми пишуваш и кога си ми лут. Па што да очекувам од тебе, да ми велиш „браво тоа е правилно, само така продолжи“. Се чувствувам толку гнасно, толку одвратно. Гадна.

Прости ми. Те молам. Се надевам ќе научам да престанам да ги правам овие глупости. Не знаеш колку бедно се чувствувам моментално. И потребен си ми.

11. Princess.Of.Weed

Princess.Of.Weed Активен член

Се зачлени на:
    8 август 2012
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    9
    џабе ми се праеше паметен вечерва ! НЕ СИ ВО ПРАВО ! знам дека не беше касно да го направиме тоа што ти викав ....и на крај 15 минути пред да си одам ми викаш-"Океј ајде направи го.."?!...искрено...ме изнервира најмногу на цел свет ! -.- <- тоа би му кажала во моментов...ме изнервира НАЈМНОГУ вечерва :@ :@ :@ :@

12. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Да мече, даааа, ќе си садиме цвеќенца во новото станче :f:
    Ќе го средиме како што си кажувавме, најтоплото гнездо во Скопје ќе го направиме, и има да се љубиме секаде, секаде!
    ^_^

На green.eyes и teddybear им се допаѓа ова.
  13. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    513
    Знам дека мислиш на мене. Нема толку километри кои можат да го прекинат патот на твоите мисли.
    Ти требам... За грев, за љубов...
    Ти требам... Како храна, како воздух...
    Ти требам... ама не сум покрај тебе! :)

14. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.934
    Аххх...
    Ми недостигаш многу ! Не се сеќавам кога последен пат сум била волку јака на изглед а толку ранлива во душата. Се тоа е после нашата врска ... Се тоа е после тебе знаеш..
    Знам дека кога човек многу се надева на крајот доаѓа до големо разочарување.. Ама ако !!!! Јас се надевам Давидеее ! Тебе нема да ти биде сеедно кога пак ќе се сретнеме за кратко време.Знам дека нема..

Само уште една ноќ...Пак ќе кажам само уште една ноќ барам со тебе.

Не ми е гајле дали сум испила повеќе од што треба вечерва. Гајле ми е што ќе се случи кога ќе се вратиш.

Давидддд!

15. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    3.179
    Допаѓања:
    11.952
    Не знам дали сум пијана или дефинитивно сакам голема иднина со тебе.
    Паметам што си ветивме. Ама знам и како ќе ми заиграат колената во недела.
    После 11 ноќи без тебе.

16. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.307
    Допаѓања:
    5.986
    Станувај ајде само спиеш,станувај дојди прај ми друштво.Ајде станувај станувај станувај, да бев до тебе сеа ќе бев досадна како што ти викаш дека сум секогаш за будење :wasntme:

17. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.912
    Допаѓања:
    7.699
    немам зборови повеќе што да ти кажам.доволно се трескав од земја.сега мене ми е ред да си продолжам со животот.искрено ова не ми е ни малку лесно.со тебе имав планови и мислев дека ќе успеат.а тебе ти посакувам да ти се врати се што направи па да видиш колку боли.јас продолжувам таму каде што застанав,секако без тебе.

18. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.648
    Уште еднаш ако ме удриш со балон полн со вода, мисли му ја.
    ]:)

19. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Престани да ме повредуваш! Доволно е! Просожи си со својата мизерија наречена живот, а јас, јас знаеш дека ке бидам добро секогаш сум добро! Неможам да престанам да жалам по изгубените години со тебе, на пропуштените можности во животот, на секоја солза што ја имам исплачено за тебе, за секое простување и смирување. Ама тоа е јеби га живот!

20. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.131
    На Mishela, green.eyes, blueeparadise и 2 други им се допаѓа ова.