1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    949
    Допаѓања:
    1.417
    Стварно нема потреба да си љубоморен,не сфајкам зошто си ??
    Или ова треба да значи дека си заљубен ? :lol:

2. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    [​IMG] :inlove: :inlove: :* :*
    Па макар и на улица да те сретнам,и од автомобил,и од точак! Гласно би викнала Те сакам! :lol: :rofl:

3. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    513
    what goes around comes around... доволно е! ;)

На zhap4e и blueeparadise им се допаѓа ова.
  4. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.094
  5. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Ни крива ни должна јас го извлеков подебелиот крај.Се трудам цело време да ти ја докажам мојата љубов а ти на тој начин ми вракаш:Ете ти го него?
    Така ли?
    Па ми е преку Мирса со тоа твоето дека не те сакам.
    Кажи ми како да ти докажам?

6. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Се откажав од тебе, ти ставив точка тогаш кога најмногу ме разочара, се правев а бога ми уште се правам дека не ми е веќе битно што правиш која ти е сега женска и така натаму но само јас си знам како се чуствувам кога ќе те видам пред мене, како пелтачам и берам сила за да можам што подобро да ти одговорам на поздравот а бога ми најтешко ми паѓа кога ќе ме прегрнеш а јас почнувам да копнеам да останиме така засекогаш или барем за миг да застани времето.

А песнава знам дека ќе те потсети на убави работи... :hug:
    http://www.youtube.com/watch?v=SmM0653YvXU

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.843
    Допаѓања:
    2.641
    Ваква чаша сакам да ми купиш :wasntme:

На La.Reina.Del.Sur, DzingrlakaDzikica, minne-mouse и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Freak.of.nature

Freak.of.nature Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    30
    дека ми е преку глава веќе јас да го извлекувам подебелиот крај,кога ти си крив за се.Ти си тој кој треба да го поправи однесувањето,не јас.АКо не сакаш,собирам сила да ти кажам крај, иако те сакам.

9. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Оваа е дефинитивно нашиот крај. Измачување цела една недела. Не знам зошто, но ни малку не ме боли.Ни малку не сум тажна, разочарана, гневна што завршивме јас и ти. Порано живеев во некоја бајка надевајќи се дека ќе живееме среќно до крајот на животот. Во вистинскиот живот нема такви глупости .. "до крајот на животот".. Се тоа е срање. Знам претерав овие два дена со моето однесување и знам дека тоа го доведе крајот на нашата врска, но знаеш што? Се е заслужено. Јас не правам лошо на оние кои се добри со мене. А ти не беше добар па си го доби тоа што си го заслужи. И не, ич не ми е жал што два дена пукаше од нервоза, сега барем знаеш какво е да си во моја кожа.

Жал ми е само што заврши нашата врска, што тие години поминати заедно сега се ништо. Знаеш мислев дека и овој пат ќе паднам на твоите убави зборови, но не беше така. Сега сум силна личност благодарение на тебе. Да, само за тоа би ти кажала фала. Знам дека вечер ќе направиш нешто, како што си кажа сам, но тоа ништо нема да промени. Всушност ќе промени. Ќе те замаразам повеќе од што те мразам сега.

Знаеш, мислев никогаш нема да дојде овој ден. Мислев дека секогаш ќе сум со тебе, но искрено ти не си за мене и јас не сум за тебе. Ние сме два различни света, црно и бело. Ние никогаш нема целосно да бидеме среќни заедно. Затоа оваа е најдобрата одлука. Сега знам дека ќе ми е тешко, но болката поминува. Ќе те заборавам, како да не си постојал никогаш во мојот живот.
    Последен поздрав за тебе.
    http://www.youtube.com/watch?v=ttBKRYPfHTA

На Freak.of.nature, Adi888, fallenangel и 5 други им се допаѓа ова.
  10. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    If HAPPY EVER AFTER did exist, I would still be holding you like this

Ми недостигаш... ;(

Прикачени фајлови:

11. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    :hug:

Прикачени фајлови:

12. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.525
    Да, сега сум сигурна дека веќе истото нема да ми се случи. Си ја научив грешката, обично само од сопствените учам, а не од туѓите. Сфатив и осетив што би било кога би било, и не, не сакам тоа да се случи :shake: :shake: Ќе дадам се' од себе за да не биде така.

Ти, ти го имаш цело време на светот кое ти е потребно за да се справиш со настанот ;) Знаеш дека сум покрај тебе, ти кажав милион пати :)

Ќе те љубам уште долго. Ќе те љубам додека си најмилото човече на светот, моето човече. Ќе те љубам додека ми се насмевнуваш наутро, додека сонливо посегнуваш накај мене и ме бараш со раката по креветот, па со блажена сонлива насмевка ме повлекуваш до тебе. Ќе те љубам додека ме гледаш вљубено со очињата и погледот од кои не можам да не се растопам. Ќе те љубам додека под завидна доза на алкохол почнуваш да губиш самоконтрола и почнуваш да шараш со рачињата по мене и бараш глупав изговор да си одиме. Ќе те љубам додека така тврдоглаво и детски се лутиш за најбезвезните работи, а всушност само водиш инает и чекаш јас да попуштам. Ќе те љубам додека така срамежливо и ептен од околу ги кажуваш своите планови за нашата иднина. Ќе те љубам додека ме гризеш на рамото во моменти на преголема страст. Ќе те љубам додека се справуваш на свој начин со нервозата и стресот кои ти ги создава работата и притисокот со неиздржливите рокови и се трудиш да ме држиш на страна од сето тоа. Ќе те љубам додека шетаме во тишина до кеј и назад, преморени и исцрпени од околностите. Ќе те љубам додека ме караш и се грижиш за моето здравје повеќе и од мене, со изговор дека наскоро треба деца да раѓам и да се чувам. Ќе те љубам додека ме прекоруваш и ми укажуваш каде грешам. Ќе те љубам додека не' има нас. Ќе те љубам и после тоа.

http://www.youtube.com/watch?v=qAIVE8_gy6Y

...Odakle ti pravo
    znati me ovako
    i uci mi pod kozu zauvijek...

:l: :l: :l: :l: :l:

На Libera, zhap4e, ViktorijaMari и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.753
    иако те видов само еднаш-нели кога се запознавме, ептен се приврзав за тебе, ама јас тврдоглава, нема да го кажам тоа па да експлодирам на парчиња :D -дури и истата вечер солзи ми го облеаја лицето од нервоза-тоа беше пред да заспијам-се охрабрував себе си да не потклекнам и да не се заљубам во тебе , сепак јас сум жена со памет и разум а не од шекер :)
    знам дека ке се издадам по покрети дека ми значиш , ама да кажам те сакам нема шанси :!: се надевам дека и ти ке ме засакаш мене :$ ако не си ме засакал до сега
    ке ти вртам муабети за се и за сешто , ама ако не сакам да ти кажам нешто, нема да ти кажам и крај :)

14. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    незнаев дека си таков не те замислував таков мислев дека си подобар од другите во твоето друштво и дека си поразличен ама не си бил стварно се разочарав од тебе и више ништо не сакам за тебе да слушанм ништо. :(

15. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Не знам што да ти кажам освен Прости ми за тоа вчера што претерав со моите зборови.Те налутив,повредив знам.Тоа го разбрав кога ми зборуваше со твојот треперлив глас кој што изгледаше толку повредено од мене.Што и да кажам е малку и никогаш нема да си простам на самата себеси поради тоа.Ти денес се правеше како ништо да не било и толку внимателен и мил беше кон мене што уште еднаш сватив дека крај мене имам совршен ангел кој што нема никаква мана.Не те заслужувам тебе и твојата љубов и не верувам дека ти можеш да направиш нешто лошо за да ме повредиш бидејќи ме сакаш толку силно,страствено и искрено што дури и небото и звездите знаат.Јас сум ѓубре,за ситници те нервирам и те носам до лудило од нервоза.Вчера ти реков дека знам ако продолжам вака ќе те изгубам,а ти ми рече не,дека никогаш нема да ме оставиш.Кога ми го кажа тоа беше толку убеден во себе,што направи да ме убедиш и мене во тоа и да ми пролеат солзи од среќа,а истовремено и од тага бидејќи јас направив се.Ти ветувам мило мое дека никогаш повеќе нема да направам за да те изнервирам,повредам,навредам бидејќи ти заслужуваш само љубов,внимание,нежност со кои што ќе те опсипувам секој ден како што беше и до сега.Те Сакам и не можам да се замислам без тебе мој совршен другар,брат,љубовник.

На Lolipop23 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.885
    леле знам дека не ме бидува да готвам јадење али се надевам ке бидам подобра,има време ке науцам може подобро :$

17. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    После две недели, повторно ќе ги видам тие плави очи.Повторно ќе се најдам во твојата прегратка, ќе го осетам биењето на твоето срце.Ќе треперам во твојата прегратка, ќе се топам од твоите бакнежи.Сеуште ми се тресат нозе кога ќе ме гушнеш иако веќе не сум мала затрескана тинејџерка или пак сме на почетокот на нашата врска.

18. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.859
    |( :o Кај се изгубивме :) како збркани сме

19. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на: