Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. kalin4e

kalin4e Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    многу те сакам.... не можам да замислам денот да ми помине без да ти го чујам гласот.... извини кога сум тврдоглава и јас не се сакам тогаш..... ти благодарам што и после три години уште ме сакаш како првиот ден.... што ќе правев јас ако не те запознаев тебе :inlove:

2. kumalisa

kumalisa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    74
  3. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Ти благодарам што си стоеше на зборот и ми ја направи толку убава вечерва и ме расположи :*
    Сеуште го вдишувам твојот парфем. Впрочем тоа и ми е омилениот дел пред заспивање од вечерите поминати со тебе :wasntme:

И да, лека полека ми влегуваш под кожа..

4. Ligavka

Ligavka Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    88
    Дека го сакам најмногу, дека ме прави среќна, неможам да замислам да бидам без него ме исполнува,го сакам неговиот глас прегратка тој е мое се. Те сакам злато мое :l: :* :* :hug:

5. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.094
    O dali je u krevetu luda ko ja i dali uvek tako dobro izgleda, i kada place satima?
    O dali je u ljubavi glupa ko ja , i dal na kolenima vice volim volim te pred zatvorenim vratima ?

6. rainbow16

rainbow16 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    22
    Сега кога си слободен, кога ниедна не те замара како што тоа го правев јас,кога си со курвички кои ти служат само за забава, и кога си сам после убаво помината вечер, без да ти се јави некоја што мисли на тебе и што ти ја дава сета љубов на светот, што ти фали сега? Зошто сакаш да знаеш каде сум и со кого? Зошто? Знаеш ти воопшто што сакаш?

На donna.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. faye

faye Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    703
    Срам да ти е! Џабе ти се сите ''успеси" (на кои се радував), кога си таква ор****ја! Срам ми е што си ми бил нешто значајно во животот. :x

8. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    Ете така мили мој, не си свесен за своите последици, ама ќе бидеш за не многу долго време ;)
    Понекогаш го добиваш тоа што го сакаш, зарем не? :^) -Знаеш дека го исполнувам тоа што сум го ветила, па и сега е така.

9. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.282
    Зошто секогаш се караме за глупости,и си толку љубоморен ?

Инает си невиден значи цела ноќ не ми се јаве затоа што јас тебе ти се налутив а не ти мене,и јас не ти се јавувам кога не си во право,и на крај пак ти се јаве од сабаље и ме скорна.Глуп си :swear:
    Имаш среќа што те сакам,иначе до сега ќе беше оддамна заминат :hai:
    И немора да си толку љубоморен кога одам негде со моите,бог да чува,ако појдам кај вујко ми ти се чини кој знај шо ќе прам.Епа не сум јас шиптарка за да се одродам со семејството.И шиптарине дури не прат така.Болен еден :fubar: |(

10. Bela.a

Bela.a Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    31
    Готово! Заврши! Несакам ништо со тебе сега за сега,а ако планираш да ме почекаш 2-3 год добро.Свати ме,јас и ти сме различни,а и јас не сум за ова.Ке ми недостасуваш,ама сеуште е рано,има време...
    Колку сакам ова да му го кажам,ама му кажав на поинаков начин.... :)

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Само ти си ми во мисливе кога е празна душава..... Остави ме да спијам,направи го она што го правиш во соновите,и во реалноста.
    Сакам само да те видам и да те гушнам.
    Па после и да умрам не жалам.
    Те сакам,ми требаш!

12. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    ..и јас пак добра попуштај добра попуштај добра и на крај ќе ти се серат врз глаа кокошките .

13. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.885
    само онака малце се растажив :( се надевам во иднина ке се заборават некои мои спомени па нема да се слуЧи :* срцко те сакам

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.
  14. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.012
    Кога ќе се видам со некој/а и ко ќе ми речи дека те виделе со неа некаде и ко ќе ме прашаат Абе што бара Д.... со онаа ?!
    Ме креваат до небо и ме треснуваат од земја. Се срамам од тебе да знаеш, срам ми е да кажам дека уште те сакам, дека уште копнеам да те видам, дека уште те сонувам.
    Срам ми е и не сакам да си признаам дека после мене ја најде неа. Дека мене ме замени со неа. Како бе?!
    Неможам тоа да си го објаснам, дај просветли ме... :(

15. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Ако продолжиш вака, и ако ништо не смениш во товјот однос, крај ке биде, зошто јас повеке неможам вака! Па сеа ти види си..

16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.201
    Допаѓања:
    23.274
  17. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Не знам дали ти е главна цел во животот работите да ги отежнуваш или едноставно си ненормално голем инает и мора да е како што ќе кажеш.

Не знам дали еден мој избор ќе го поддржиш. Ако јас ти речам сакам да трчам боса по тревата ти ќе ми речеш немој ќе згазиш на некој трн место да трчаш заедно со мене.

Не знам дали ти е страв, дали си недозреан, или едноставно си таков, па мора да си толку крут и бесчувствителен и затворен во себе.

Не знам дали ти е убаво кога човек психички го малтретираш и тестираш и го тргаш од себе кога ти е најмногу потребен.

Не знам. Не знам. Не знам.

Знам дека моментално имаш среќа што не си до мене, ќе те задавев.

На AnaKarenina, La.Reina.Del.Sur, cinderella5 и 6 други им се допаѓа ова.
  18. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    :clap:

Прикачени фајлови:

На chocolate.chick, Lepaaa, green.eyes и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Би му го кажала истото што и teddybear на нејзниот сакан, истото душо ти го кажувам сега во овој момент!

И да додадам, немој да мислиш дека сум истото залутано заљубено девојче кое одма љубовта пред разумот ќе ја ставе, или дека при секој твој неразбран однос кон мене, неморален пред се, јас пак прва да се јавам и да почнам дускусија, која исто ќе продолжи, зашти ти всушност мислиш дека твојот збор и твоето мислење се најточни, дека нема место за друга приказна, или т.е, за вистинската!
    Е има, многу често во животот сме грешка, грешиме некогаш со проценување на нечиј карактер, грешиме на испит, грешиме кога ќе кажиме некои зборови кон некој кој не ги заслужува, а ти кога ќе згрешиш, никогаш не даваш чекор назад, никогаш не ми се извинуваш, дали зашто егото ти е преголемо (лошо, лошо), или едноставно си најголемиот инат кој е пресамобендисан во своите ставови и мисли дека се што ќе каже е така и никој друг не смее да изнесе став и да ти докаже дека не, не е така, ова е всушност тоа тоа.
    Епа слушај ме драг мој, те сакам, те сакам премногу, и те научив каков си, јас нема да плачам, нема да ти звона, еве сега не ни ти кренав, пошто сеуште сум на некој начин лута, разочарана и бесна што не можам никогаш нешто да ти докажам, ама види ме сега, не сум нервозна, не врескам од стресот, не пискам наоколу зашто ми исклучи мобилен пошто си еден самобендисан машки инат, и не размислуваш како јас се чувствувам од како ти ќе се ми се испонашаш така, и сега од каде право да ми звониш? Ти бегаш од вистината, ти ми спушташ, ти гасис мобилен, и сега ти ми звониш?
    Е не сакам сега да те слушнам, знам дека нема да се промениш, ама па знам дека заради оваа љубов која конечно ја добив од Бога, и што сум најсакана на свет, јас се менувам, а и ти гледаш и не ти е мило, се сменвам кон смирена, изладена искулирана личност која не дозволва толку лесно да допреш со тие твои инаети и непромислени зборови и ставови, и едноставно си уживам во денот, и си се спремам за вечер со послендиот автобус да дојдам, и да уживаме како што знаеме, и знам да...
    Знам дека те боли што јас станувам рамнодушна, знам дека со грутка во грло ме прашуваш а што јас тебе не ти фалам, оти не ми викаш веќе? Ехххх, драги, драги, јас те сакам, ми фалиш, и ќе те сакам, ама моите нежности и лигавења, моите расправии и губење нерви се сведени на минимум, и мило ми е, нека ти е тешко, нека ти е, дури и за тоа ми е мило. :)

А те љубам толку најмногу, знаеш и сам, ама љубовта никогаш не е доволна, ти навикнат на моите лигавешки ( а некогаш мислев наромантични и искрени) изливи на љубов, и сакаш повторно и повторно, е нема ништо што би ме натерало тоа да го правам пак, не сум будала, не сум глупа, не сум лигла, бев лигла оти слепо мислев дека ќе се смениш, ама штом ти не се мењаш, време е јас да си се прилагодам со тебе.

И убаво ми е, а тебе не! Хааа, која иронија мече мое ]:) а
    :)

На teddybear и thelittle17 им се допаѓа ова.
  20. rainbow16

rainbow16 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    22

Како јас да сум го пишувала ова.