2 дена те нема ни под дрво, ни под камен и после јас сум ти била девојка а срцекршачка имала дечко ахахахаха не ме засмејувајте ве молам не мислам да те молам ни да трчам по тебе, само пати една работа-МАМЈУНОТ ПРАВИ ШТО МАЈМУНОТ ГЛЕДА навистина штета, а баш ми се допадна-физички зборувам
Не знам веќе на кој јазик треба да зборувам за да се разберам со тебе Каем се за шансите што ти ги давав и за времето кое го потрошив на тебе (3 години),а за возврат не добив ништо добро,ни па убаво освен празни ветувања и зборови Дури и до преска мислев да ти дадам шанса утре кога ќе бидеме заедно на едно посебно и преубаво место,ама не ти пак си го направи своето и сега јас брзо избувнувам нели? Ми се гади веќе од тебе Идиот,неписмен....мрзим те
и ти стварно мислиш дека ако ми кажеш оти си бил кај сестрати јас ке ти поверувам тоа вчера, а денес што правеше бе преваро една немој да помислуваш дека ако сум ти рекла дека утре сум прва смена, дека остатокот од денот и вечерта ке ги минам со тебе-ин јор дримс хани и не ми го колни директорот, оти навистина има шекер и слабо срце не дај боже може стварно инфаркт да добие, кој ке ја поднесува жена му аждајата-само го спомнав вака изреагира навистина е фин со сите-што е право право е
Siradan bir aksam üstü Durgun bir pazar günüydü Ben bedbaht dolanirken aylak aylak Olan oldu aniden Bir telas sardi mahalleyi Böylesini gözler hiç görmedi Tutuldum bu afet bir içim su Allahim rüya mi bu? Sen basa bela dilber Her derde deva esmer Salina salina sinsice Girdin kanima gizlice Belindeki kemer olayim Saçindaki toka olayim Nefesin olup içine dolayim Ez geç yürüdügün yollar olayim (iste kölen olayim) Sensiz geçen günlere düsman oldmu Bittim mahvoldum yar deli gönlüm Tarumar Uzat elini ask yolunda kayboldum Düstüm dillere bir ümit ver Eriyorum yar Спојлер It was a night like every other night A boring Sunday as I was walking and then it happened... Panic hit the street Beauty such as never seen before... I was mezmorised... My God is this all a dream ? You're nothing but a headache, my darling A remedy for every problem, my brunette Swaying to and fro You went into my blood, secretly Let me be the belt on your hip, the buckle on your hair Every breath you take, Every path you take, (Your slave ) Every night without you horrified me, I'm finished, destroyed, my wild soul is scattered Give me your hand, I'm lost on the path of love I'm the centre of gossip I'm melting, my darling :geek:
Незнам, незнам, стварно незнам во кое лудило си ти? Ќе ме изгубиш ти еден ден како што тргнала работава...
Немам ништо да ти кажам, мислам дека и прееска го сфати тоа кога ја завртив главата, нема што јас да се поздравувам со тебе. И да, морам да се откажам да пишувам за тебе мислам нема смисла повеќе ехх бар уште денеска да не те видев...
Дечко, одамна се мислам дали вреди да си ја абам ,,клавијатурава,, (копирајт Оксиморон) за да ти кажам збор-два, ама кога те гледам како пропаѓаш и тонеш, а цела година речиси не сум ти зуцнала ништо, не можам да издржам и морам да те прашам само едно прашање - Вредеше ли барем изборот твој меѓу мене и неа? Затоа што гледам дека освен лаптопот и книгите друго и ништо не ти остана во животов. Да одбереше поинаку барем ќе стоев до тебе, и немаше да ти правам лице како другиот твој избор, ќе бев искрена, ако ништо друго. Гушкај се со лаптопчето, кога веќе не можеш со пријатели, а уште помалку со мене, нека ти го врати оптимизмот што ти го зема другачка ти. И прави фаци кога слушаш дека ми е убаво. Намерно потенцирам за да ти пренесат. Тонеш како шише наполнето со камења. И да бе мачко, се приврзав лани за тебе, ама ете, ми помина, преживеав, фала на прашање. Не ми направи ништо посебно мене лично, ама испадна многу голем идиот. А јас мачко, идиоти во животов со ништо не сум заслужила.
Ти благодарам што ме сакаш Ме сакаш и кога сум нормална и кога сум надлудничава. Ме сакаш и кога делувам како да те ставам во втор, трет план. Ме сакаш и кога маните ми се побројни од доблести. You pick me up when I fall down You ring the bell before they count me out If I was drowning you would part the sea And risk your own life to rescue me http://www.youtube.com/watch?v=ESOVrc4K3CQ
Знаев дека не треба да ти верувам.Ти си уште еден од низата лажговци.Мора да признаам дека добро одглуми
21.08.2008- На денешен ден пред 4 години, ставив крај на осум-месечна агонија која да признаам имаше свои добри моменти но последните денови, беа ретки. Плачев со часови, дојде другарка ми, излеговме се опивме и тогаш се се смени... to be continued...