Сакам кога ме љубиш. Сакам кога ме гушкаш. Сакам кога ме мазиш. Сакам јас кога те љубам. Сакам кога водиме љубов. Сакам и кога имаме секс. Сакам дури и кога се караме.. МА ТЕ САКАААААААМ !!! А и сакам што ТИ МЕ САКАШ МЕНЕ дада тоа највише го сакам
ако сакаш сакаш ако не кажи а не да се мафтаме како децана од 5одд ,и цело време да ми солиш памет..дај порасни и кажи ,признај ми се ...да да не не ајт у пм веке .
Добро е што се освести на време Малку и ме изненади,морам да признаам,ама пријатно овојпат..Те сакам и едвај чекам да те видам за некој ден!!!
хаааааааа.....само смеј се ти....абе кога ќе те видам има да те прекршам од ќотек...... еве на ако не го направам тоа...
ја сам била мамина принцеза све до сад...и шта ми би... не не не битанга и принцеза пар...не иде то.... http://www.youtube.com/watch?v=dXqmAJsl ... re=related
Love me, Love me Say that you love me Fool me, Fool me Oh how you do me Kiss me, Kiss me Say that you miss me Tell me what I wanna hear Tell me you (love me).....
Те обожавам. Го обожавам тоа твое извајано муце и тој твој глас на кој би доживеала оргазам додека ми зборуваш...Го обожавам секое твое движење...И ти го обожавам погледот кога ме погледнуваш,и кога самиот се откажуваш дека си слаб на мене...Го обожавам секој збор кој го изговараш,а посебно ако со него успееш да ме насмееш..А бескрајно многу го обожавам тоа што си моја сродна душа...Штета што јас не сум твојата... Е ова му го кажав. Т.Е. му го напишав,дека не можам да го видам...
Не знам од каде вакво чувство, но ете- ми недостигаш вечерва! Да си бев таму, ќе си излезевме сега, па ќе се напиевме нешто, па ќе си дојдевме дома и ќе си легневме, пааа....
Плавушшшшшш.... Па ти си бил женкар бее... Шо е она 3 различни а едно исто име? Дај те молам преземи нешто.... Ој си сега!