Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Знаеш што ми се допаѓа?
    Кај тебе не постојат изговори. Не чекаш 5 работни дена да поминат, за да дојде викенд и да поминеш повеќе време со мене. Знаеш дека не сакам да се гледаме на кратко и така ми е потешко, па доаѓаш после работа и кај мене седиш до сабајле и пак одиш на работа. И затоа не можам да сфатам кога некој друг кажува дека е уморен или дека нема време.
    И се случило многупати да дојдеш кај мене, ситните пари да ти паѓаат каде и да седнеш, а кога ќе ти предложам да одиме негде, да прифатиш. Или кога ќе ти се расипе телефонот, а ништо не можеш да слушаш, само јас тебе, па ќе се јавиш и ќе си правиш муабет сам со себе, само да не се грижам, да ме известиш каде си. Или кога паузата од 15 мин. ја трошиш 10 мин. на мене, 5 мин. на јадење. Или кога имаш забрана да ја земаш колата, а не слушаш никој и ме носиш да ме прошеташ. Или кога имаш обврски, а не ми е добро, пак сум приоритет.

Ама знаеш што? Сакам да имаш време за себе. Да не бидеш притиснат постојано да ми посветуваш внимание, да немаш обврски кон мене, секој слободен момент да го посветиш на нешто што те исполнува, не вклучувајќи ме. Да не бидеш исплашен дека ако не се јавиш ќе се налутам, ако не ми вратиш на порака, ако не се видиме или ако погледнеш друга. Мислам дека ти беше доста. Можеби и тебе ти одговара да се грижиш и да знаеш дека некому толку си му потребен. Ама време е да те ослободам.
    Те сакам. :$

На LilBaby, Lolipop23, thelittle17 и 11 други им се допаѓа ова.
  2. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.664
    Допаѓања:
    2.482
    Да можев барем да влезам во таа твоја глава и да проверам има ли нешто таму :?:

3. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Ти ќе си пукнеш од љубомора...Мутле мое, само твоја сум, не би те оставила ни кога Бред Пит би дошол да ме моли на колена :) :)
    Те сакам бре!

4. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Вчера тоа,денес не ми зборуваш...зошто?
    Ај терај,и онака не сум арна денес па и со тебе да се замарам |(

5. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.885
    леле колку ми е теско кога си на работа :( ми фалис многу :(

6. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    22.08.2008- На денешен ден со веке свежо прекината врска, бев обвинета за нешто што не го направив. Со овој новиов беше невино возење низ град и ништо друго не се случи, за што бев обвинета. Тој на денешен ден влезе во мојот живот, онака другарски. Се гледаше дека сака да има нешто повеке од другарство. Предходно го знаев една година но не се осмели ништо додека бев со предходниот. Срце беше :wasntme:

to be continued...

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.659
    Допаѓања:
    14.712
    Ти си до мене и добро ми е.
    Ти си среќен, јас уште посреќна.
    Го сакам допирот на твојата кожа, моите прсти во твојата коса.
    Знаеш дека те сакам. Секој ден сум се поблагодарна што те имам, што те најдов, што постои човек што толку совршено ме разбира и познава. Со само еден поглед.
    Сакај ме, љуби ме, бакнувај ме. Држи ме во прегратка, така сум сигурна.

На Mishela, Lepaaa, Libera и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.912
    Допаѓања:
    7.699
    се изморив веќе од чекање.изгледа до тука било.работите можеа да бидат поинакви но ти така сакаше.твоја одлука беше тоа.и никогаш нема да ти простам за се што ми направи.а седа збогум и се надевам дека еден ден се ќе ти се врати па да видиш како е.

9. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Се плашам да те прашам што се случува меѓу нас, се плашам да прашам од каде оваа повторна заинтересираност кон мене, се плашам од одговорот, а толку многу сакам да знам што мислиш и што чувствуваш. :doh:

Јас те сакам и доволно ќе биде да кажеш само еден збор и ќе заборавам на се, ќе почнам со тебе од почеток, ќе ги заборавам сите непроспиени ноќи, сите пролеани солзи :|

10. ElenaRbd

ElenaRbd Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    164
    СДК дека ми доаѓа да те смачкааааам..аааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Само ти знаеш вака да ме изнервираш! Да те бакнам и гушнам исто така сакам :)

11. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    513
    Збунета сум... ми требаш да ме гушниш, за да ме смириш.

12. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Уште нешто да ти кажам и доста е за денес. :D

Ми недостасуваше само една работа кај тебе, тоа што го докажуваш, да го кажеш и со збор. И сега кога слушам "А ти дали знаеш колку јас те сакам?", со тон во кој можам да почувствувам љубов со примеси на страв и болка...ми го полниш срцево и правиш да те засакам пак и пак и пак...

На honorthyself и Lepaaa им се допаѓа ова.
  13. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    3.179
    Допаѓања:
    11.952
    Немавме ламба и дух и планинаревме наместо да летаме, ама ми откри еден нов свет.
    Свет од кој сум исплашена, но го сакам со сето свое битие. Твојот свет. Ајде да го делиме.
    http://www.youtube.com/watch?v=-kl4hJ4j48s

На thinkerbell и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  14. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Совршено се надополнуваме бе еј! Така да знајш :rofl:

15. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    Оддамна вака не ме болела душава, можам да ги издржам твоите зборови, можам да издржам се , моите солзи не се доказ дека јас не сум храбра !!!! Туку дека веке неможам да издржам, собирајки се во мене, сега се се пролеа, колку и да се каеш помина... вракање нема... знај дека ке бидам упорна и на некој начин ке се разделиме, ако не засекогаш барем на одредено време /.... неможам да го издржам сето оваа ... само сакам да ме молиш, и малку да патиш како што ми е мене сега... да незнаеш дали ке ти се вратам или не .... дали ке успееш уште еден пат со мене или не ............

16. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.843
    Допаѓања:
    2.641
    Ах бре човек колку само на моменти знаеш да ме изнервираш тоа е чудна работа. Али али ако да си знаеш еден ден ќе ти вратам за се...

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.753
    сега свакам дека зад тоа обликувано тело што секоја девојка/жена што ни го посакала, се крие срце полно со чуства, нежност и внимание, посветеност и поддршка :)
    уште одамна те засакав, тоа ти го пишав овдека, и ако внимателно ме набљудуваш ке видиш дека е така, а ти срценце на секој свој чекор се издаваш :D
    ти си маж што секоја жена би го посакала покрај себе-а јас моментално ја имам таа привилегија, и верувај дека ке сторам СЕ за да ме засакаш, и да бидеме што е можно подолго заедно, и секако почесто :!:
    незнаев дека толку сме телепатски поврзани-ти ме чуствуваш како да ме познаваш , на некој начин исто и јас тебе-само некако ова ми делува како бајка-сето твое внимание, наклоност, ми годи, си признавам :$ кога ке ми текне на тебе насмевка ми го огрева лицето, а кога ке те видам на слика , посакувам да си тука, само за да те гушнам :*
    решив здравје од Понеделник , малку да те шпиунирам-каде работиш, живееш, се надевам дека нема да ме фатиш :P

18. Shortie

Shortie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    71
    STAY FOCUSED BEJB IM HERE-I LOVE YOU. :inlove: :*

19. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.829
    Мали, фраер да не ми се правиш. Не ти е дозволено да се пувкаш пред другарите дека си бркнал постара, така да знаеш!
    И уште нешто:
    :D

Прикачени фајлови:

• DSCN8184.JPG
      DSCN8184.JPG
      Големина на фајлот:
      255,3 KB
      Прегледи:
      103
  20. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.974
    Допаѓања:
    9.997
    Не си мал уште бе тикво една! Не се понашај ко мало дете! Не ти личи за годините! Лути се,шо сакаш прај,ич не ми е гајле веќе! Преку гла ми е од се! :envy:

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.