Одлучив конечно да те пуштам, бидејќи не можам повеќе да ја поднесам оваа болка, и време е да падне мојата последна солза и повторно да се насмевнам. Затоа од сега натаму кога ќе помислиш на мене само сети се дека можев да бидам најдоброто нешто кое некогаш ти се случило. Додека јас се држев за тебе,се што ти стори, беше да ме пуштиш да паднам!
има денови кога многу ми недостасуваш.и овој е еден од овие денови кога најмногу му фали твојата прегратка.
Искрено да ти кажам почнуваш озбилно да ми се свиѓаш.. ама јас не сакам да ти кажам оти не сум сигурна дали сакам да бидам со тебе а знам дека и јас на тебе ти се свиѓам .... е што да правам сега?
Прееска кога те прашував дали ќе се видиме глумеше лудило. Ти реков да дојдам, ми велиш "ќе ти ѕвонам". Глумиш недостижен, па после саат и пол ѕвониш. Виде дека сум ладна ми велиш, Ќе доаѓаш, ајде дојди да се видиме. Молииимммм???? Можеш да си се гледаш со ѕидот дома вечерва, со мене нема да се видиш. Така е ова, јас коа сакам ќе си играш недостижен па кога не ќе можеш да издржиш ајде дојди, е па пукни си не доаѓам! И јас ќе си пукнам, сакав да те видам многу. Ама нема бре ти се кога ќе посакаш. Ајде кулирај сега. И ти и јас сами вечерва. Мрш!
секогаш му пишувам поорака секој ден некоја нова убава романтична порака ) како ми недостига или пак како сакам да го видам
Да се видиме?? Чекај малце прво да се изнасмеам хахаххахахахахахаххахахахахахахах се гледа дека не ти било добро деновиве
Ме вадиш од кожа! Ме нервираш! Ме потиш, а потоа ме тушираш, и тоа со ладна вода! Што ти е бе на тебе?
Толку себично по секоја цена сакаш да ме задржиш што дури не приметуваш дека ме повредуваш со некои работи. Се надевам еден ден тие зборови што ми ги изнакажа кога комунициравме последниот пат дека ќе ги заборавам. Се изненадувам, секој пат се повеќе и повеќе од тебе. А колку мразам изненадувања! Можеш ти да бидеш посуров знам јас но нема да го тестираш тоа на мене. Не ти го дозволувам. Овие недели можеби ќе ми биде тешко, плус за некој ден ќе добијам па ме пука пмс па можеби и затоа и го пишувам постов. Сакам само да се освестиш и да размислиш како ќе се однесуваш во иднина. Не со мене, туку со цел људски род! Со мене е веќе прекасно..
Ни утре нема да се видиме! Тоа сигурно! Ќе видиш ти убаво. Утре прашање и дали ќе ти се јавам повеќе од еднаш. И тоа ќе биде колку да не ми ствараш дополнително нервози зошто не сум ѕвонала бла бла... Ќе бидам ладна, и тоа многу долго време. Па иди у три пи*ке материне. Кога и да сменам понашање тогаш ти текнува што правиш...епа сега подолг период ќе те оставам да размислуваш што правиш. Ма една недела ако треба ќе седам дома, и моли ме колку сакаш не доаѓам! Идиот!
Знам дека она нашето одамна помина, ама од време на време пак имам потреба да ти кажам нешто. Но не во четири очи, не би издржала. И вака е добро. Нема да ми биде сеедно, никогаш! Знам дека и тебе ти е јасно. Ама се надевам дека барем сега си мирен, без мене во твојот живот, баш како што сакаше.