колку само се беше супер....зошто се смени одеднаш не ми е јасно што ти се дешава незнам до кога вака ..изјасни се веќе еднаш
Живечу и без тебе бејбе,не брини...Па ни си ти на овом свету ночас једини Средичу се ко никад,биче ти жао ипак.. ИДИ ОД МЕНЕ , НОЧАС ПАМТИМ САМО ПОБЕДЕ..ЗАР СТВАРНО СИ МИСЛИО ДА ПАСТЧУ ЗБОГ ТЕБЕ???!!!! више не те ни сакам ај чаооо!
Ме потсеи на едни прееска.Исто так се караат дечко и девојка и оваа ми вели---Не сакам повеќе да се поздравуваш со неа бла бла бла---а овој наведнал глава,рацете во џепот и слуша и не смее А да каже
Миличко колку се прекрасни но кратки моментите кога сме заедно....колку е убаво да се знае дека ти си секогаш покрај мене-макар и со мислите!!!! Те сакам со сета моја душа,ти си најслаткото и најубавотот нешто што ми се има случено....Би сакала кога сме заедно да застане времето и секогаш да те имам покрај мене.И иако сега си далеку секој миг мислам на тебе... Те чека твојта душичка да се вратиш....те сакам
ја би кажала на целиот свет дека го сакам ГО САКАМ И ЌЕ ГО ЖЕНАМ ЌЕ ВИДИ ТОЈ КАКВА ЖЕНА ЌЕ ИМА ХАХАХХАХАХАХАХА ГО САКАМ
Леле мачор знаеш дека денес имам 7 часа и тек во 8 ќе се видиме а баш сакам сега да сум до тебе,да си се гушкаме и да си лежиме заедно
Не би му кажала ништо. Би го прашала. Среќен ли си бе улаво едно? Е така и ти треба! На 21 година се правеше фраер,со колата,се фуреше..Е сега ќе си возиш бебенце...И тоа од таа! Очи од Ацо Шопов. Толку имам да ти кажам. Се надевам дека ќе бидеш среќен. Ама ова ти е казна за се.
Офф топик Не ги сфаќам луѓето што одлучуваат да се женат толку млади,а посебно ако нема љубов меѓу нив А тебе ќе ти кажам дека ќе те изручкам!И плус да не ми се занесуваш многу
Па бива ли толкав вол да си! Сите ти пишуваат на ѕидот,честита се нека е за убаво,бла бла бла..И јас ти напишав од почит,од тоа што ми останало од тебе...И ти,ќе му стискаш лајкови на таму некои што ти мислат десет илјади пати полошо од мене,а мене не! Епа носи се! Глупо е сега за еден лајк,мајка му стара,ама и тој не ти се стиска...Кретен си прав! И заслужено ти е се...Се што ти се случува....Ама јас те знам..немој ти на мене среќен сум дрн дрн... Ти се гледа по фацата,не си! Ама осуден си со неа! Пријатно миличок...Скапувај!
ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам ТЕ САКАМ те сакам НАЈМНОГУ НА СВЕТ
Ме нервираш!Се тебе не ти чини!Е знаеш што не ми е гајле!Не може секогаш да биде како што ти си намислил.Имам и јас другарки и планови е така да си знаеш!Ако се мачиш,остави ме!Ама знам дека не можеш без мене
Уффффффффф аман од таа твоја недоверба глуп си ептен , гомно сиииии стварнооооооооооо оф лелееееееееееееееее зш толку те сакам и те трпам а си толкуууууууу комплицираааааан
оф боже не знаев дека си волку роматичен ...ми иненади со поракта......стварно си прекрасен....... “не сакал да ме деле не микро секунда со некој“.................милото мое......ај да те ручнам бебе мое....