Гледам дека не си ме излажал макар и на тој начин. Доверба имаш во мене знам, а јас твојата да ја стекнам ќе ми треба време да знаеш. И тоа е тоа, не те сакам длабоко како што знам да сакам, ама дај ми шанса.
Нашата љубов е... единствена. Колку ги сакам твоите раце околу мојата половина, моите околу твојот врат, и се движиме во ритамот на сегашноста, на нашата љубов. А твоите бакнежи на мојот врат, твојот мирис на мојата перница, едноставно, единствено...
Зошто имам чувство дека ме избегнуваш? Зарем немаш храброст да ме погледнеш во очи откако така кукавички си замина? Неможеш да прозбориш ништо? Ајде прашај ме како сум,како живеам без тебе,дали уште ја чувствувам болката... ПРАШАЈ МЕ! Или можеби се плашиш да слушнеш дека тој е покрај мене,ме чува и сака како што не умееше ти? Не сум сама,заедно со него се искачувам нагоре. Не си сам ни ти,со неа сеуште на истото бедно скалило.
Фала ти за се мило мое,секогаш си ти тука крај мене да ми подадеш рака и да ме издигнеш од бездната во која што пропаѓам.Секогаш си тука да ги споделиш среќните мигови со мене.Знам дека секогаш ќе е так без сомнение мило мое душле крушле ти си мојот свет.Те Сакам Најбескрајно
In the sunlight of your smile In the summer of our lives In the magic of love Storms above scattered away Lovers dreaming in the night Reaching for paradise But as the dark shadows fade Love slips away On an empty stretch of beach In the pattern of the waves Drawing pictures with my hand In the sand, I see your face Skipping pebbles on the sea Wishing for paradise Sand castles crumble below The restless tides ebb and flow Listening to a shell Hoping for your voice Though we'll always be apart Locked forever in a dream If I ever love again Even then, nothing will change And the taste of you remains Clinging to Paradise But as the distance from you grows All that my heart ever knows Hunger for your kiss Longing for your touch Filling all my nights Haunting all my days Beautiful XXX of my soul
Ти се извинувам многу од се срце за се што ти направив, да можам да го вратам времето се би направила за да не те повредам тебе...
Само да знаеш колку те сакам. И да не ми се инаетиш дека ти повеќе ме сакаш отколку што јас те сакам. Не си ти единственот лудо заљубен! Светлина си ми во животов!
Мислам дека се си кажавме вечерва. Колку ми е убаво после вакви разговори, откриени тајни и спомени И тебе ти е преубаво знам, си кажа
http://www.youtube.com/watch?v=eoGp8ueYvcI Ne trudi se da me promenis ti velam ne mi trebas samo ti, za jas da sum srekna. I ne baraj da zastanam na zemja mene mi treba neboto i slobodno letam Ref. I koga mislis si uspeal da me imas za sebe togas vesto me snemuva jas sum nemirna ko veter Sekoj den za mene e nov pocetok i nova prikazna bez kraj sekoj den e neizvesen jas sum nemirna ko veter I mene lesno mi e se i da cekoram po voda da go dopram sonceto i niz pustina da odam Ne trudi se da me dofatis i skries nema nacin i magija da me socuvas. Малце инает,малце потреба од повеќе љубов,малце потреба од друштво и блиски,малце забава...Ако не ме прифаќаш таква,џабе е се...И не сум трофеј што ќе го освоиш и ќе ти седи и ќе фаќа прашини Секогаш си добивал се,ама мене нема така. Јас сум живо суштество! Немирна Неможам ко тебе да живеам,ко ништо да не те интересира...Мене се ме интересира и не ми е се здосадено. Не ме прифаќаш да ти го развеселам малце тој твој свет...Како и да е,нема да ме промениш.А и нема да ми кажваш ти каква сум,пошто не сум таква,нарочно ме провоцираш,знам.А и види се прво себе си. Whatever...одам да спијам,доста се окупирав со тебе...
Никогаш не сум барала многу, а никогаш и нема. Мене доволно ми е и тоа малцичка што си го имаме. Ти си моето сѐ.