And all my life I have been so cold ‘til you Ba da da da da da dum Dum da da da da da da dum...♫♬ http://www.youtube.com/watch?v=FJ0dkExj0vk
Пред некој ден ми кажаа нешто за тебе, нешто ужасно, нешто што нема да влијае на мене, а може да влијае на нас.Ми се свиѓаш и знаејќи го тоа дека се ова е голем ризик, сакам да бидеш со мене, сакам да бидеш тука
Извини ... извини за сите мои испади знам дека претерувам . но за брзо време сите коцки ке се спојат и се ке си дојде на свое место ,ти ветувам . а до тогаш ке се бориме ,ке се бориме за бољи живот .... ЈАС & ТИ - ПРОТИВ СИТЕ !!! Soldier of fortune - нашата песна , ние сме борци ,борци за среќа и ке се бориме се додека не ги споиме сите делчиња од слагалицата наречена (комплетен) живот . Те гушкам
Дали еднаш ќе ме разбереш како што јас тебе те разбирам или многу ја тупам и се замарам?!?! Ама без моето тупење и замарање ти се губиш во простор и време
колку мило Овенче си ти абе срцка само кога ке ме гушнеш, полека да не ми ги искршиш коските си сватил дека јас сум прекрасна девојка-мило ми е за тоа, и ти си посебен на свој начин, посебен во моето срце си
Aх леле колку си ми слатко кога сакаш ама инатот не ти дава да направиш нештооо.Зајчее моее најслаткоо , тука сум јас ќе те омекнамм
Нема да ти потрае долго таа твоја среќа ,ќе се јавиш и ќе зажалиш,ќе плачеш .. Spoiler Не е убаво да си поигруваш со некого и со нечиии чувства . Знаеш гревот на родителите децата го плаќаат .За твојот грев спрема мене ќе го плати твоето дете,ќе страда и ќе плаче како што јас плачев по тебе ,ќе можеш да му купиш се но не и радост,насмевка, среќа, нема да можеш да ја пополниш празнината што ќе ја чувствува во срцето и душата сега не ти е жал што страдам и тагувам по тебе ,сега не те болат моите солзи но кога ќе го видиш своето дете во таква состојба верувај ќе се сетиш на мене,тогаш ќе разбереш зошто Бог така те казнил. ќе се разбереме и затоа што ми додеваат твоите мивки мувачки !
Гневот е лоша работа, гризе од внатре и убива. За да го смириш нема да помогне утехата дека на некој или на неговото најмило ќе му се врати со лошо, туку треба да се помириш дека одредени работи си имаат свој тек и дека се се случува со причина. Ако некој не те сака, не значи дека треба да биде казнет за тоа.
Боли од што те љубам толку најмногу! Ме боли цело тело, внатре... Боли оваа разделба веќе неколку проклети денови. Деновите ми се бавни и досадни, освен овој денес. Боли мил мој до тој степен што за малку ќе имавме спонтан секс на чатот на фб Аххххх...петок, петок е денот!
And I do believe it's true that there are roads left in both of our shoes, But if the silence takes you then I hope it takes me too. So brown eyes I hold you near, 'cause you're the only song I want to hear A melody softly soaring through my atmosphere.
Bury all the memories Cover them with dirt Where's the love we once had Our destiny's unsure Why can't you see what we had Let the fire burn the ice Where's the love we once had Is it all a lie? http://www.youtube.com/watch?v=ve2pS-jxXz0