Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Не можеш ти без мене, знам јас.. :)
    И не ми е жал кога гледам други "совршени" врски. Некогаш и најубавото јаболко внатре е шупливо.
    Се караме, да, често и пред други. И ич не ме боли кога некој ќе ми рече Де бе па навистина претерувате, или па подмолно се смее као божем еве ги, почнаа. Хах, истите тие кои 2 минути пред нас очи си ваделе, се смеат. Нека се смеат, барем ја и ти си кажуваме се во лице. Не ти ги мачкам очите со она " Добро златушко, сонцушко ми те сакам највеќе mwa mwa mwa mwa". Дирекно во лице бре вака и вака. А не пред тебе Дева Марија, зад тебе Јуда!

И те сакам. Убаво да ми спиеш. Утре чекај ме :*

На teddybear, Mrs.Cuper, Divinebutterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Немој да ме лажеш !
    Бар не за глупости знаеш дека не е лесно да ме излажеш .. Секогаш те фаќам само се брукаш без веза .

3. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.195
    Допаѓања:
    23.272
    Ми недостигашш, не е фер ова далечината ичччччч ;(

На cinderella5 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.723
    Допаѓања:
    13.535
    Уште малце сонце стрпи се :inlove: , ќе се будиме пак заедно еден покрај друг, те сакам најмногуууууууууу, ми фалиш :hug:

На ilipili му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.984
    Маачко, ми се свиѓа што си паметен па полека се оддалечуваме, реални сме и знаеме од нашево што бидува, ништо. :) Мислам, некои работи, се случуваат, и потоа се забораваат, исто како да не се случиле. За наше добро. Затоа што моето и твоето во ниедна галаксија не бидува, па ако сакаме, на глава да проодиме.

А ти си навистина едно многу добро човече, заслужуваш навистина една добра девојка. :hai:

Досега, морам да признаам, дека најдобро си се однесувал спрема мене, со некоја најголема почит, како да ти бев нешто... хм, важно дури. Мачко бе, па за мене се вмешаа емоции кога ме праша дали можеш да ме држиш за рака. Како Саманта од Сексот и градот, проба да ми направи нешто перверзно - да ме држи за рака. :D Ете, тоа не чини, емоциите во вакви мешаници. Претходно си беше се кристално јасно, отпосле се искомплицираа многу работи.

Ама како и да е, добро е што не си го трошиме времето, нема иднина, навистина. :?: Колку и да си ти добар, и колку и да сакав како само со една рака можеше да ме гушнеш и колку сакам кога ќе те видам насмеан, нјама друже, нјамаа.

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    513
    Мачко не си свесен колку ми фалеше денеска, сакав твојот роденден да го одбележам на посебен начин. Знам дека ќе се видиме в недела и ќе надокнадиме, ама сепак во себе чувствувам некоја празнина, прв пат е ова да не сум покрај тебе за твојот роденден... и да, тешко ми е.
    Сакам да си најсреќен, да си здрав, мудар и мирен :!:
    Те сакам многу! http://media.msgplus.net/flashAnim/anim/b013.swf

7. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Колку пати кажав крај? Колку пати се откажав од нас? А ти секој пат ми докажуваш само зошто не треба да се откажувам. Со твоите постапки ми покажуваш колку е голема твојата љубов и не треба да дозволиме ништо на светот да не раздели. Знаеш последното мислење што го напишав овде за тебе беше исполнето со омраза. Се лажев самата себе дека дојде нашиот крај и дека те мразам толку колку што те сакав.
    Знаеш колку сум среќна што никогаш не се откажуваш од мене? Тоа ми кажува се што сакам да знам. Тоа ми кажува колку ме сакаш.
    И колку сум среќна кога спиеш во мојата прегратка како да си мало детенце кое бара заштита. Или кога јас сум во твојата прегратка, а ти ме гушнеш толку силно што дури без воздух останувам.И знаеш колку сум среќна кога ќе ти зготвам нешто што нема да е толку убаво, а ти ќе го јадеш само за да ме направиш среќна, само за да не дозволиш да се разочарам.Среќна сум кога сум со тебе.
    Многу личности ме убедуваат дека не треба да сум со тебе, дека ти не си за мене, ти си ваков, таков, но тие не знаат ништо. Тие те гледаат од надворешната страна. Тие го гледаат тоа што немаш доволно пари. Тие го гледаат тоа што сме од толку различни семејства.. Но не, тие не знаат ништо.
    Тие не знаат дека иако имаш 20 години ти си мало дете на кое му е потребна љубов. Тие не знаат дека ти мене ме сакаш и не се откажуваш од мене.
    Ти си темелот на нашата врска. Ти ја правиш нашата врска да биде толку убава. Кој што сака нека зборува, јас нема да се откажам од тебе. Ти нема да ме пуштиш. Ти ќе ми ја држиш цврсто раката и заедно ќе ги поминеме сите.
    Заедно..засекогаш.

На Victorya и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  8. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    ќе ме изгубиш во најбрзо време,ако вака продолжиш ;)

9. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    кај бе најде во мојот живот да се појавиш?

10. Blair15

Blair15 Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    12
    ај престани со тие твои филмови веќе еднаш!!!!!!!! ПРЕЕЕЕЕСТАНИ ГОВЕДО ЕДНО ГЛУПАВО :* :inlove: АМА ај добра ти ноќ, слатки сни, ly

11. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Е мој Горане што направивме? Како успеавме да се уништиме?

12. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    6.767
  13. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Скршена сум, ме уништуваш одново и одново.
    Не можам, јас не можам да се радувам на се убаво што ни се случува само заради тебе, кога, кога проклет да си ќе сфатиш еднаш засекогаш што ми правиш?
    Како си дозволуваш, како не знам, неможам да верувам дека го стори тоа.
    Тишинна, очајна тишина, нема зборови, нема ништо, немам јас ништо во мене, празна сум и безживотна, а ти проклет да си милион пати што дозволуваш да патам.
    Јас би требало да сум твојата најмила и твоето се, твојот врв, а јас не чувствувам ништо такво.
    Каде е таа згруженост и нежност, каде е твојата грижа за мене, каде си сега да делиме среќа заедно....
    Не можам да те препознаам повеќе.
    Сите се прашуваат што се случува со тебе.
    Еднаш ми рече, предобра си за мене, оди си, ќе те уништам.
    Испадна дека стварно сум............................................................................

http://www.youtube.com/watch?v=GemKqzILV4w

14. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Ај не ми изведувај ногу ногу и сместа да се нацрташ на нет.Имам озбилен муабет со тебе |(

15. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Те керо мучо ела на каучо :geek:

На gothchick, Miss.Ricci и Victorya им се допаѓа ова.
  16. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    http://www.youtube.com/watch?v=syxd2n8S4AE all memories that we had http://www.youtube.com/watch?v=NGynaq35gkQ
    Песнава ме потсетува на тебе секогаш кога ќе ја слушнам срцето ми се разтажува затоа што дотогаш немав почуствувано ваква љубов ти ме фати како капка роса во пролет
    Прави напори да дојдеш и јас ќе правам напори :*

17. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    на цел свет :* :* :* :* :* :*

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    СО КОЈА ХРАБРОСТ МИ ПИШУВАШ ПОРАКА ДЕКА СИ БИЛ ТАМУ КАДЕ ШТО СЕ ДОГОВОРИВМЕ ВЧЕРА ?
    СИ ГО ИЗГУБИЛ МОБИЛНИОТ ПА СИ КУПИЛ НОВ?
    ЈАС ТЕБЕ НА МАЛОУМНА ЛИ ТИ ЛИЧАМ? арно ти пишав- и вени да сечеш, и во жаба да се престориш, НЕМА да добиеш втора шанса, не е важно ке страдам и ке се мачам ко незнам што, се надевам дека времето ке биде во моја корист и лугето околу мене исто- ке издржам некако како незнам, ама морам да продолжам напред, и знам дека беше ГРЕШКА што се залетав за тебе-обична девојка со таков тип-НЕМА ШАНСИ,можеби да бев фотомодел или маненка да тоа е друга тема на разговор.

19. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    фамилијарна ДефоРмација !!!!!!!!!!!!
    просто сум без коментар :x

20. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Истото ..

Во неколку наврати ми го рече ова, а јас не верував и те заќутував, ти кажував колку сум среќна што те имам, и во моментите кога бев скршена. Фаќав крај со крај, давав многу а не очекував ништо освен љубов и ти простував .. многу ти простував, а не дека ти заслужуваше. Напротив, простував зашто јас сакав да бидам среќна, а тоа беше само ако те имав тебе покрај мене.

Кхм .. нашево гледање и дознавањето работи за тебе кога сум во ПМС или кога имам добиено е страшно! Не можам да престанам да те мислам дете, не можам. Сакам да те видам и се туфкам кога ќе ја испуштам шансата по улица, сум проста и дозволвам сеуште да претставуваш огромен дел од мене.
    Требит да ти подарам еден ристрикшн ордр на километар, а ако е на 100 метри пак ќе те видам и истото е. Онака, чисто од љубов. Убо де .. зашто ми требит и мир. Морат да си мислам за мое добро отсега, а ни ти ни другиве го прает то.

И едвај чекам да почнам со некоја активност, ЦК или на школо, да имам обврски и да не знам глава кај ми е, па да не мислам на тебе. Среќна сум тогаш, да! ^_^

На caroline.costa, La.Reina.Del.Sur и Libera им се допаѓа ова.