Ако не беше ти, денот немаше да ми биде тоолку прекрасен. Убаво си го поминавме денот мораш да признаеш.
One day, three autumns. Кинески идиом што значи дека кога ви недостига некој, еден ден се чини како за три години. И се мразам себеси поради ова, но ... Ми недостигаш Иване, како што Тито им недостига на моите родители. Ми недостигаш како што дедо ми и недостига на баба ми, а него го нема веќе десет години. Ми недостигаш како Тоше на македонската сцена, кој после него, без него, скоро и да не постои. Ми недостигаш како средното кое никогаш нема да ми се врати. Ми недостигаш како безгрижноста во детството што ја имав.
Знаеш што?Едноставно те сакам поради тоа што ме направи ваква ќичност.еј да не се почудам колку време има поминато без да се скараме или сконтриме.Се смири се и сме задоволни од се,коцките си се редат полека,полека си планираме,но сигурно.Ах мило ме исполнуваш целосно и многу сум горда натебе поради тоа што си ти.
И покрај рането срце, и покрај тоа што ме уништи, и покрај сите исплачани солзи, и покрај се јас сеуште проклето мислам на тебе. Ќе почнам да ја удирам главата од ѕид од што постојано мислам на тебе. Ме исуши еј. ЕЈ,! ме слушаш!? Гајле ти е!? I lost my true self because of you, but I want to be found.
душо моја колку би сакала работите да беа поинакви.но ти си виновен.па нели ти реков дека за тебе можам се да оставам.знам дека тоа е голема жртва но бев спремна се да направам за тебе.а знаеш зошто?бидејќи те сакам повеќе од се.само го молам Господ барем уште еднаш да те видам пред судбината засекогаш да ги раздели нашите патишта.и не сум толку лоша,затоа ти посакувам да најдеш некоја како мене што навистина ќе те сака како човек а не поради тоа што си го постигнал.никогаш не ми беше важно тоа што го поседуваш.само ти ми беше важен.можам да умрам во твојата прегратка.а те сакам премногу но таков е животот.би сакала некои мигови вечно да траат.но ете дојде и тоа време да ти кажам збогум.збогум душо моја и не заборавај дека некаде далеку од тебе има некој кој навистина те сака.се сеќаваш кога ти реков дека што и да се случи моите чувства спрема тебе нема да се сменат. што и да се случи нема да престанам да те сакам.епа љубов си стојам на зборот.така е.и покрај се што се случи ти си ми во срцето и те сакам.а сега сакам само да ти кажам збогум и се најдобро.биди среќен и без мене.
На еден што многу ми се прави другар. Мислам, веќе си во отпишаните, нема потреба од никакво трудење од твоја страна тоа да биде некакво поинаку, затоа што од многу труд пази труден да не останеш... Исто гомно си, како и другите. Пу бре!
Испаднав со големо друштво, пиев, не ти се јавив одма штом ми титна, и одма сум чудна? Јако ми е ногу, јас ти, ти јас, пресвртот се осеќа. Денов беше долг и исцрпен, сакам само да заспијам, утре да ја завршам најголемата обврска и да се вселам во новото станче. Колку само фалеше цело тоа што го правиш последните 7 часа... На една жена никогаш не и е доста од тоа.
Фала ти за преубавата вечер,стварно од ден на ден се повеќе и повеќе те сакам, а и забележувам промени во твоето однесување, секако на подобро Баш ми е мило, се немаме скарано 2 недели.. Воа некое чудо.... Како и да е, убаво ми нанкај бебче мое, те сааааакам
Те сакам анѓелу мој. Одвај чекам да се раздени, да одиме на одмор. Таму да бидеш само мој, да те гушкам и банувам 24 часа, да уживам со тебе покрај мене. Те сакам многу
се сеќаваш како се запознавме?јас никогаш нема да го заборавам тој ден.сега ги читав пораките и ми се навратија спомените.колку само бев среќна кога за прв пат те видов.целата треперев,се сеќаваш?мислев дека срцето ќе ми излезе од гради.ми рече дека сум храбра.е тука погреши.јас сум всушност најслабото и најранливото суштество што си го сретнал во твојот живот.таа прва средба никако да ми излезе од глава.за жал од нас останаа спомените,само тоа ништо друго.барем да се збогувам со тебе,да ти кажам што ми лежи на душа.да ти кажам едно збогум за да можам да заминам.
Не мораш да се извинуваш, сваќам дека си напнат, на секој се случува тоа не мораш да се правдаш, јас ти верувам тебе, не ми е гајле кој што кажал и да верувам во тебе, знам дека ќе успееш да го надминеш сето ова, тука сум секогаш тоа го знаеш... Среќно срцка
- за еден... Ако по некоја е*ана случајност имаш missed call од мене по грешка е. Новиот телефон не ми ги бриши броевите од картица