Убаво е да се слушне зборот девојка ми затоа што го кажуваш многу ретко пред мене . Можеби рпед други го кажуваш почесто а можеби и не . Никогаш нема да го смениш пристапот кон девојките ќе пишуваш и ќе пишуваш без разлика дали јас ќе се лутам или не . Тоа најмногу ме нервира можеби не би ме нервирало доколку и јас така би пишувала со мои другари но јас ја немам таа потреба не ме интересира никој ни што ни како прави . Ти си најбитен во оваа приказна иако можеби не го чувствуваш истото . Денес те сакам повеќе од се . Преполна сум со емоции не знам од што дали од убавата вечер вчера можеби не знам .
и илјада причини за крај сега имам јас, Ниедна не сакаш да знаеш, илјада причини за крај сега ти нудам јас, ниедна не сакаш да знаеш .. Не можам да поверувам на сетилва колку ме сакаш .. Милувам прашинка да си, тих повеј да ми те донесе... Прашинка љубов, прашинка ништотна, прашинка невидна, но сепак љубов, сепак љубов. Дај да те имам во дланкиве Нетежина, Несетило. Дај да поверувам дека си во мене, стуткана некаде во мене. Милувам прашинка да си, Тих повеј да ми те донесе... Како што на пролет цветниците зачнуваат дај да те заплодам, за да се родиш во мене љубов богатница, љубов имовита, љубов плод љубов надрочен. Милувам прашинка да си, тих повеј да ми те донесе... Но, јас те имам немаштино најтрајна недостиг, најблиска недофат, најголем недорек, па место грижата за тебе поначесто сум доволен од себеси
јас тебе најнавистина НЕ ТЕ РАЗБИРАМ зошто толку си затворен во себе-особината што ја имаш ти мојот хороскопски знак ја има ама тоа кога ке го повредат се повлекува во себе ти не си Квазимодо, ниту па јас не сум Фроло-повеке наликувам на Есперанца-секогаш сака да му помогне, како и јас на тебе, па после сум ти била миличко, срценценце, сродна душа како да не-знам дека не е така, ама ако, кога мене ке ме нема во твојот живот, ке сватиш многу работи а јас ке си пеам-дали мирно спаваш луче мое ово вече, говориш ли у сну име мое
САкам да си во моја кожа за КАЗНА !! Сакам да осетиш колку БОЛИ !! Сакам да разбереш колку ми значиш!! Сакам да Сватиш дека ми требаш!! Сакам да те имам за секогаш!! Сакам да сме заедно без проблеми!! САКАМ даНЕ ми го креваш веке притисоков!? јасно
Цел ден не се слушнавме како шо треба,а и малку те видов на камера.Ако,те разбирам сонце,зафатен си,ама цел ден некако ми е празен без тебе.Ќе надокнадиме вечер или кога ќе дојдиш,ќе видиш ти убо,за казна ќе добиеш 500 бакнежи ,а можи и нешто друго ако се попрајш ама
Што да ти кажам, вечер да се видиме сакам. Да те гушнам сакам, и да ме малтретираш како што знаеш, да ме штипеш, касаш.. И сите да мислат дека дечко ми ме тепа Како што мислат обично кога шетам со синици по рацете. Луѓе, каснато и удрено-небо и земја. Освен ако не ме тепа со заби
Колку проблеми и нервози имам, како што ти можеш да ме извадиш од кожа,мислам дека ништо не може а не знам ни зошто толку ти се замарам...можеби дека премногу те сакам
Да не бидам безобразна ама шо к*р бараш кај неа кога знаеш дека она ти пишуваше глупости? Не знам како да ти кажам колку те сакам сепак сме другари па на крај се ќе ти тупнам у фаца.Те сакам,те мразам,те обожавам,ми се одмили,неверојатен си,гаден си ама пак неможам да живеам без тебе Мислам на тебе...некогаш ми се гади како трчаш по таа кучка http://www.youtube.com/watch?v=KMOOr7GEkj8 Нон капиш пак
Ахх бре Н. Кога видов дека ми ѕвонеш срцето почна да ми лупа, почнав да се тресам. Многу бргу ми се случува ова. Толку бргу, што немам време ни да помислам на него. Дали поради тоа што се разочарав во него, сега не го ни мислам, како да ми е сеедно што некогаш сме биле заедно јас и тој. Мене Н. ми е супер со тебе, ти си ми како другар, добро можеби и повеќе. Леле што пишувам, ама така е, да. Не, ова не сум јас. Јас не сум ваква. На срцекршачка љубовниот живот е нула наспроти мојот. Толку бргу се‘ ми се случи после него, што не знам дали сум го сакала некогаш. Ама, сега Н. ти си тука. Братучетка ми вели дека почнувам да се заљубувам во тебе. Ама, нема шанси. Се’ ми е каша-попара. Кажав јас, срцекршачка вода може да ми носи.
ах душо мојаа пресреќна сум поради оваа вест.Многу многуу се радувам , се надевам убаво ке ни биде.Ке немаме дополнителни проблеми поради оваа. ТЕ САКАМ
И доста ми е од тој твој страв од љубовта. Доста ми е од сите твои игри, те топло те ладно, те прегратки те солзи. Доста ми е од твоите блуднички игри и мангупски фазони, доста ми е глумење и играње монопол каде девојките како јас се само уште едно поле. И да! Баш така како што и самиот кажа – заминувам. Заминувам и не се враќам назад !
Аман излези ми од глава веќе !! Имам обврски,излегувам,шетам и пак ти си ми во мисли ... за ќотек сум си јас П.С. те видов,те видов
I remember it well The first time that I saw Your head around the door 'Cause mine stopped working .. Мозоков запре, крвта ми смрзна, а срцево почна да бие ко лудо. Некоја убавина ме обзеде кога те видов .. не знам да опишам ама убаво е. Успеа да ми ги оттргнеш мислите од непотребни работи само со еден банален разговор. Замислувам повеќе од што треба ама нека, не штети. Среќна сум. Прекрасен си, навистина.
Се нервирам кога не знам што да напишам на темава.. СЕ нервирам кога немам контрола над моите чуства, толку многу работи се исподесија, не знам што да мислам. Како се да се избриша, но пак како да е тука Веќе ни јас не знам што зборам - Идам да си легнам, ми треба сон
Најди барем малку време и помисли на мене, сети се на нас И се надевам дека ќе дојде ден кога ќе ти бидам јас поважна од работата, а не само работа и работа...
Се лутиш вчера,и денес ме бараш. Е драги мој ова само кај тебе го имат. Е ама инајџија сум,и не попуштам прва,да си знаеш! Те сакам!