Зш си толку убав? На кого си испаднат ваков? На сликана си немам коментар... ме запали ЌелавиииИИИииии... Те СакаааааааМ!!!!!
Za tebe se rodiv,i za tebe ke umram. Za tebe postojam,a bez tebe isceznuvam. Tebe te sakam..i tebe te posakuvam. Vo tebe veruvam,vo nas se kolnam.Tebe te disam,.so tebe se hranam ,so tvojata ljubov opstojuvam. tebe te barav,ti mene me pronajde.Ti si mi segasnost a jas sum ti idnina.Bez tebe sum nisto..a so tebe sum se.Vo moite oci se ogleduvas ti,vo moite misli cekori tvojot duh Za nas sonuvam,za nas ziveam!na tebe mislam. I .za tebe pisuvam..TI SI MI SE……
те казнувам вечерва,има да ти се лутам и да не ти попуштам се додека не сфатиш дека со твоето однесување правиш расправии мегу нас! Мислам стварно претера беее...а знаеш дека воопшто не сум трпелива!
Дај ми уште малку време,те молам...Знам и сигурна сум дека ситуацијата ќе се промени!Колку ти смета тебе,толку и мене.Дури и повеќе...
Душичке не се секирај подобро ми е,не ме гребе веќе толку грлото.Ќе те будам утре кога ќе станам и јас.Те обожавам мачор мој и многу сум среќна што толку се грижиш за мене.Засекогаш твоја Мици
ја могу да се кунем у лаж,и кад посмислиш да добро ме знаш....... учинила би нешто лудо ради редааа...... ја могу да ти порушим свет.....да флертујам са други пет(ал нечу) али умем да те волим ко ниедна.....
ми ја разубавуваш вечерта моментално со своите прекрасни муабети на месенџер да можам да се пратам преку инбокс и да дојдам во твојот фејсбук колку сум само лудо вљубена во тебе... дојди сакам кога ми зборуваш за дечињата ќе ги имаме многу ќе ги имаме....