Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.195
    Допаѓања:
    23.272
    Те сакаммм, ама стварно многу те сакамм, и нема да дозволам никој и ништо да ни расипи нешто.
    Далечината е проблемот, ајде дојди си, дојди сииииии, изненади ме, па страшно ми недостигаш ;(
    Те сакам ! :hug:

2. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.535
    Допаѓања:
    18.627
    и те сакаам,и те сакам,и те сакам,ите сааакам и засекогаш ќе те сакааам сонцеее моее и само моее :*
    ТЕЕЕ САААКАААМ

3. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Се чувствувам како тинејџерка... :inlove: се чувствувам исто така како кога се заљубив прв пат...се чувствувам како кога на дете да му ја купиле омилената играчка...абе немам доволно зборови да се искажам.
    Ти си толку мил,прекрасен...Понекогаш мислам дека ова е само сон...со тебе е се поразлично :*

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  4. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    724
    Допаѓања:
    932
    Еднаш ми рече: После секоја кавга сме посилни...

Мислев дека кењаш колку да ме смириш. Сега гледам дека навистина е така.

Те сакам, знам дека ме сакаш, мислам дека не сме ни свесни колку многу. Ти си ми дечко и најверен другар, ти си моја утеха и поддршка, нема поубаво место од твојата прегратка во која прибегувам секогаш кога сакам да се скријам од ова срање од свет. Само со тебе можам лесно да бидам, без напор, само да БИДАМ.

Она што сум, она што не сум, мирна, тивка, гласна, невротична, смирена, луда, добра, злобна, полна со разбирање, инаетлива... Се можам да провлечам, зошто знам дека си тука и дека ќе бидеш.

Не знам како можеш да се запрашаш зошто сум со тебе, знам дека не си свесен за своите квалитети и баш поради тоа те сакам.

Те сакам кога се бакнуваме, те сакам кога се гушкаме, те сакам кога се караме, кога си вриштиме еден на друг во лице, кога се молкнеме, се тегнеме, се инатиме и пак се бакнуваме...

Те сакам зашто со сето ова имаме еден нормален однос, колку и ненормален да им се чини на другите. Една брутална искреност која ретко кој ќе ја разбере.

Зашто на крајот на денот единствено нешто што ме прави среќна е кога ќе те погледнам и и во твојот поглед има толку љубов, само тоа ме прави да се помирам со светот, да склучам примирје и да останам во оној другиот свет оној нашиот, каде се е толку совршено несовршено.

ТЕ САКАМ

На taznatajbg му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.821
    Се вели дека кога со некој тишината ти е пријатна, тоа е тоа.

Хм.

Елај у тишина да си лежиме, и да не зборуваме ништо. Моментално само тоа го сакам. Сакам да се повтори вчера.

На Trendafilka, cinderella5, Magnolija и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Усне троши,на мојој кожи..

7. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.797
    Допаѓања:
    2.564
    Ти си човек за фалење деновиве. И затоа ептен те сакам :*

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. viva.la.vida

viva.la.vida Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    308
  9. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
  10. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.886
    Допаѓања:
    102.164
    Знаеш ти ,могу добро дека се борев,газев,голтав,потиснував...А не добив шанса за разговор.Знаеш,морав многу да проголтам што сакав да ти кажам,многу болка да потиснам во себе длабоко,да се насмеам и на тебе и на другите тогаш кога од внатре се распаѓав....не знам дали беше вредно...ама знам дека веќе немам потреба да ти кажам било што.Не е тоа некој прицип памти па врати,ти барем знаеш дека јас не сум таква.Не сум јас некој карактер,јас одам со срце низ се.Едноставно помина.... се стиша...остана само несоницата,ама и неа ќе ја победам.Што е е дна несоница наспроти мене цела.Уште една нездрава навика.Како што можев навиката спрема тебе да ја искоренам,така и оваа смешна несоница.

11. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Дај јави се да се договориме мразам да чекам повик.

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
  13. teletabis4e

teletabis4e Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    28
    и шо е толку смешно??

14. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Мило мое ми се јави и ми рече да излезам да ја видам месечината колку е убава.Излегов,ја видов и знам зошто ми го рече тоа,се потсети и ти како и јас на една прекрасна вечер која што не поврза вечно двајцата.Иако си ти таму,а јас тука вечерва сме заедно преку месечината која што истовремено ја гледаме и двајцата и мислиме еден на друг.Ахх Љубов моја колку и далеку да сме разделени еден од друг нас не поврзуваат сонцето,месечината,небото и ѕвездите секогаш и никогаш не сме еден без друг,всушност ние сме секогаш заедно.Вечерва под ѕвезденото небо ние двајцат сами се сакаме до бескрај каде што се сонцето и месечината. :* :* :*

На Aleks96, SOVRSENSTVO, Mrs.Cuper и 4 други им се допаѓа ова.
  15. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Излези од тој круг на мисли, не сакам кога се вртиш таму и ме влечеш со себе...

16. teletabis4e

teletabis4e Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    28
  17. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Се сеќаваш колку ноќи поминавме гледајќи ја месечината и посакувајќи да сме еден покрај друг,
    колку пати преку истава месечина си праќавме бакнежи, жалејќи што не сме заедно, што сме далеку.
    Вечерва се е исто, седам а друштво ми прави месечината, повторно сакам да сум со тебе, повторно ти праќам бакнеж, само.... :doh:
    Фалиш ти, прклето ми фалиш, да ми кажиш дека се ќе биде во ред, уште еднаш да ми кажиш дека секогаш ќе бидеш до мене :|.
    Ветрето ме милува, како да сака да ми каже нешто.

Се прашувам што правиш сега, каде си :?:, дали и ти ја гледаш месечинава и барем за момент помислуваш на мене. Што е со мене, всушност со она што остана од мене...

Што остана... рана која никој и никогаш нема да може да ја залечи, лузна која секогаш ќе ме потсетува дека си бил дел од мојот живот, дел од мене... и еве за крај ти ја посветувам песната...
    Те сакам. Ми фалиш премногу ;(

http://www.youtube.com/watch?v=UVf8Bi32y0E

На JustBeYou му/ѝ се допаѓа ова.
  18. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
  19. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Понекогаш си мислам - не си за мене. Не сме еден за друг. Тоа се обично оние моменти кога си тврдоглав, кога се инаетиш, кога се правиш нај паметен на свет. Тогаш ужасно ме нервираш и ми се чини уште истиот миг да те оставам. Но веднаш ме мава она нашето како низ сон ми минуваат сите мигови со тебе, во една секунда, и го поништувам претходно кажаното.
    Не сме совршени, не ни ќе бидеме. Но ме плаши оваа желба за доминантност на двајцата. Јас, си ветив, нема да подпаднам под машко влијание, свати го како сакаш но јас сум родена да бидам главна, ма колку сака смешно нека звучи, тоа ми е во мене, таква сум од мала.
    Ти, исто како мене, не сакаш да си под ничие влијание, сакаш да бидеш ТИ, твојот збор и ничиј друг. Во тоа сме исти. И сега, што правиме? Ќе војуваме ли за тој "Трон" или ќе се препуштиме? Ќе си ги присвоиме ли инаетот и гордоста или љубовта ќе не обземе целосно?

На Divinebutterfly и LilBaby им се допаѓа ова.
  20. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Готово е љубовче, готово е. Знам дека ме сакаш ама требаше порано да ми кажеш. И незнам зашто и постојано се прачувам зашто не те сакам, зашто неможам да те сакам? Зашто..?
    Но тоа е тоа, неможам веќе да се измачувам себе си. Најмалку што сакам е да повредувам, но нема друг начин. Незнам како да постапам а да не те повредам, но готово е. Овој пат навистина!