1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    колку повеке време сме заедно се повеке ми покажуваш дека не си толку добар и вреден за со мене да минеш цел живот...

2. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.518
    Допаѓања:
    144.987
    Владо Јаневски вика:

На тебе се ме потсеќа кај и да одам,
    ми требаш ти одново да се родам
    јас во нас се колнам, и уште помнам, а ти заборораваш
    ко да вчера не ни било никогаш...

Тапа сум нешто. Ама ај ќе ми пројде. Голема сум.
    Нешто фали.

п.с. Владо Јаневски иначе е еден македонски пејач, ова чисто информативно.

3. JustBeYou

JustBeYou Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    491
  4. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    После Скопско и добар секс, поубаво се спие. :D :drunk:

На AngelOfArh и kikav им се допаѓа ова.
  5. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.212
    Допаѓања:
    46.859
    Сакам да те почувствувам, да те гушнам и да го вдишам твојот мирис.
    Сакам да те видам, зошто дуксерот веќе не мириса на тебе туку на мене зошто и вечерва ќе спијам во него.
    Сакам да знаеш дека несвесно првата мисла наутро секогаш ми е на тебе...
    Еднаш кога седев на автобуска и чекав да си дојдам дома, кај тебе, ја слушнав песнава http://www.youtube.com/watch?v=lxIQL-j6 ... re=related
    Помислив дека баш тогаш кога беше ладно и сонцето заоѓаше и беше толку филмски, се тоа беше наменето за мене, така се чувствував, е тогаш ништо повеќе не сакав освен да си дојдам дома и да бидам со тебе секој ден, засекогаш...
    Те сакам.

6. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.889
    Допаѓања:
    7.492
    се исплаши душо,знам дека се исплаши.тогаш зошто ме бараш ако не е така.но јас чувствувам поголем страв.ти реков што и да се случи дека нема да престанам да те сакам.си стојам на зборот.само сакам да се збогувам со тебе,ништо друго само да те видам уште еднаш и така силно да те изгушкам зошто знам дека тоа е за последен пат.те сакам бре душо моја,но тоа беше твоја одлука а можевме да бидеме среќни.

7. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    8432656673 причини зошто те сакам:

По оној бесконечно глупав муабет за парите и колку мислиш на твоите, кога дојдовме во ситуација да трпи нашата врска заради моите , ради божемните обврски и секоја моја неможност да се видиме од што мора да помогнам дома, ниеднаш не ми префрли дека ти си ми на второ место и дека токму моите може да ни ја кочат врската. Можеби ти сакаше да ги поштедиш родителите со намалување на сметката, но ниеднаш не чув дека поретко ќе се јавуваш или дека нема да најдеш друг начин. Напротив, јас го свртев муабетот во друг контекст зашто одамна ме мачеше.

Кога јадев бурек дека кога си зафатен, не мислиш на мене, и ретко се јавуваш, ми се случи истото. Само јас не се јавувам ретко, туку ич. И не слушнав никаков прекор, ни сменето расположение, ни желба да ми покажеш дека си бил во право.

Ми даваш голема слобода. Пред тебе можам и да зборам за друг, и да гледам друг и пак ќе го сфатиш тоа и ќе се насмееш. А мојата љубомора ја трпиш и објаснуваш се` детално за да не се налутам.

Кога ќе ми кажеш дека веќе ти недостигам или дека го впиваш мојот мирис како замена за наредниве 7 дена, не ми се верува колку си променет. Можеби не кажуваш често, ама ги погодуваш зборовите.
    И фала.Извини што со тебе не сакав на одмор на езеро, не ти ја исполнив желбата, а ти мене да, а сега одам сама. Фала што не побара објаснување, туку си среќен со она што ме прави мене среќна.

И фала што никогаш не се лутиш што забавата не ми ја правиш само ти. Да си задоволен ако јас правам нешто што не те вклучува тебе, а мене ме радува. Јас не знам така. Веднаш се лутам и превртувам очи ако се забавуваш со некој друг.

Има уште милион, ама спомнати ти се многу пати. И не те сакам зашто ми одиш по гз, те сакам зашто сето ова те прави голем човек. Што знае да прости, да се насмее наместо да се разбесни, неодмаздољубив, егото не ти е првенствено, не ти е најбитно да се насмееш во фаца и да кажеш - Ете гледаш згреши, јас бев во право. Сакаш да помагаш, да љубиш, знаеш да се извиниш и кога не си крив, а знаеш и да патиш само за да не страда друг.

Ете. Те сакам зашто си толку редок. И си ми најпосебното човече на цел свет. Знам дека од мене зависи дали ќе се променам покрај тебе или двајцата ќе станеме ѓаволи. Ама битно е да сме заедно :)

На enna90, thinkerbell, 1209 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Толку.
    Јас кревам раце, толку.

9. Super-Girl

Super-Girl Активен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    4
    PORAKATA STO TREBASE DA JA PRATAM
    te sakam!! so celoto moe srce te sakam! nikoj dosega ne sum go sakala vaka... da znaes samo kolku sega sakam da si pokraj mene, da me gusnes silno, da ne me pustis ... mi nedostasuvas, ama seuste te cuvstvuvam, te zamisluvam..sonuvam za tebe, te posakuvam. Sekoj eban den se prasuvam zosto nemozam da te imam pak, zosto zavrsi, zosto go pisuvam sega seto ova koga ti nikogas ne me ni zasluzi.. nikogas ne me sakase kako jas tebe... ama sepak te sakam.. seuste te sakam i kje te sakam zasekogas... edinstven si.. nikogas nema da te zaboravam <3<3<3

На H.VAGA му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Super-Girl

Super-Girl Активен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    4
    mozebi taka e i najdobro.. :)

11. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.195
    Допаѓања:
    23.272
    6 Прекрасни месеци :) , Да ни се множат уште дупло поќе :) Те сакам најмногу ! :hug: :hug: :hug:
    П.с ..Дојди си побрзо :doh:

На cinderella5, bluegirl7, cigarce и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.756
    не будеш ли дошо у нај краче време, слободно пошаљи лудаке по мене....нека ме одведу сњима да полудим немогу без тебе узалуд се трудим

13. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Знам дека никогаш ова нема да го прочиташ но товарот што го носам е преголем , а во овој период прифаќам се што би ми го намалило бар за грам .

Тешко ми , нашата врска никогаш не беше идеална јас и ти сме масло и вода . Имаме сосема спротивни погледи кон Животот ...
    Сега кога ставивме крај на нашето патешествие само ќе ти кажам дека

Мило ми е што те имав во мојот Живот засекогаш ќе ги паметам моментите кои ги споделив со тебе и знај за ништо не се каам ... Како и секогаш повредена ми суетата признавам уште еднаш сум поразена , неочекувано , ненајавено и незаслужено . Ти си посебен тип се надевам ќе си најдеш слична на тебе таа јас не бев изгледа . Чуствувам грутка во грлово и солза која не давам да падне ми тежнее но ! Доволно беше ... Се трудам да продолжам и продолжив се прашувам како ти е тебе ? Си бил скршен така ми велат си се разочарал , си ме сакал не , не е твоето љубов ...
    Без доверба е исто како да се обидуваш да градиш куќа без темели . Попусто се трудевме убавите моменти мислевме дека ќе бидат доволни но не се ...
    Ќе ми биде тешко признавам навикнав на тебе и уште многу ноќи ќе се прашувам што ми се случи . Само овој пат нема да ја повторам истава грешка еднаш се изгорев и скапо платив и на крај видов не вредело . Ти си ми многу повреден од оној поранешниот но и ти ...

Ти посакувам се најдобро јас ќе се вратам на својот Живот ќе се навикнам да бидам без тебе се ќе помине само ми треба време .
    Се надевам нема да се каеш .

На m.m.5 и Nana19 им се допаѓа ова.
  14. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    На несовршените луѓе само совршени работи им се случуваат.

15. Amore

Amore Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    77
    дојде и крајот, нели? ;(

16. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Познавајќи те знам дека утре ќе дадеш се од себе, верувам во тебе, ќе успееш...

17. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.535
    Допаѓања:
    18.627
    мило мое те сакам мноогу и мноогуу и многуу ми значиш,никогаш нема да те разочарам затоа шо ти си МОЕТО СЕ!!! :* ТЕ САКУШКАМ НАЈМНОГУ НА ЦЕЛ СВЕТ :inlove:

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    само уште еднаш ке имаш шанса да ме видиш-АКО се појавиш, а после те бришам засекогаш од мојот живот, но пред тоа има да ти напишам неколку зборчиња што во :l: има да те погодат :)

На H.VAGA му/ѝ се допаѓа ова.
  19. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Ако не дојдеш вечер, ќе те скршам :devil:

20. 1209

1209 Форумски идол