Постојат личности кои, колку и да припаѓаат на други, секогаш ги чувствуваме како наши... така и јас тебе те чувствувам како мој... а веза нема...
Многу си тврдоглав и инат не може само како ти сакаш јас се ќе изберам да знаеш подобар вкус имам од тебе
Tазно што вака е,се чуствувам осамено сакам кај мене Спојлер Iако реце нема да посакам да се вратам кај мене,се случи
Деца ли сме? Кажи ми дали сме деца? Ќе си стискаме лајкови? Што е следно, ќе почнеме да се поукнуваме зошто си НЕСПОСОБЕН еднаш во животот да застанеш позади своите грешки и да речеш мече згрешив се трудам да се поправам извини. Еднаш бе човеку тоа да го стореше. Се инаетиш 15 дена, 15 дена луѓе околу мене само ми кажуваат каков си и што си и како ти е без воопшто и да прашам, ама НЕ МИ Е ГАЈЛЕ! Гајле ми е, лажам, ама ти водиш до овие ситуации, ти и само ти. Ти ни нанесуваш болка на ДВАЈЦАТА! Се да ти е пружено на тацна, се што ќе посакаш исполнето ти е, секоја желба остварена, цела слобода ја имаш, и тешко ти е да се јавиш еднаш во денот. Еј! Цело време се треудам да ти ги сфатам постапките, да ја сфатам твојата психа, да разберам што и како си мислиш, и не можам веќе. Ко божем кој знае каква обврска те терам да исполнуваш во врскава... И ти мене ќе ми речеш тоа ли е љубов? Јас ли напињам? Моево ли не е љубов бре? Дека ти а, јас на. Не, ти запрашај се дали е тоа твоето љубов место да дрдориш дека јас за глупости се лутам. Ти одиш на пат и не се јавуваш со денови бе... Ако е глупост желбата во 24 часа да го слушнеш еднаш оној што го љубиш тогаш нека е. Ама ако ме сакаш ќе го исполнуваш тоа. Додека ти за инает не го исполнуваш, јас за инает ќе барам да го исполнуваш. Ајде да видиме до кај ќе стигнеме. поточно нема што понатака да се види, видено е, еве види кај стоиме? гледаш? епа мило ми е, инаети се уште малку и ќе стане многу полошо. И прости ми ама ќе напињам. Заслужувам некој милион пати подобар од тебе, не знам зошто сум се фатила за тебе и не се пуштам. Оправи се, оправи се ако не сакаш засекогаш да те избришам од животот. Оправи се ако не сакаш се што сме сториле да е џабе. ОСвести се со време зошто јас денес пресеков, доволно време ти дадов ... Или оправи се или тука ја сечеме работата. Ти давам уште неколку дена, не ли се јавиш со одлука, со јасно извинување со јасни желби и чувства тогаш јас ќе пресечам засекогаш... не ме интересира колку ќе ме боли. Дури и оваа шанса што сум спремна да ти ја дадам не ја заслужуваш ...
Теди те читав од мобилен и уште пред да видам кој пишал знаев дека ти пишиш.Во тотално иста ситуација сме,ко јас да сум го пишела Еве,господинов мој исто се инаети,доста му пишав па уште и инает тера... Него: Немој да се инаетиш пошто стварно ќе се премислам и нема да ти пишам поќе,па ќе видиш! А и ми е гајле,и јас вака ќе ти правам,со инает? Е ај да видиме,и јас 2 дена и поќе нема да ти пишам,ќе видиш убаво. И едно извини да не си знаел да кажиш ц ц ц Е дури не се извиниш не прифаќам ништо!
I could stay awake just to hear you breathing Watch you smile while you are sleeping While you're far away and dreaming I could spend my life in this sweet surrender I could stay lost in this moment forever Where every moment spent with you is a moment I treasure Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you babe And I don't want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you babe And I don't want to miss a thing Lying close to you feeling your heart beating And I'm wondering what you're dreaming Wondering if it's me you're seeing Then I kiss your eyes And thank God we're together I just want to stay with you in this moment forever Forever and ever I don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you babe And I don't want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you babe And I don't want to miss a thing I don't want to miss one smile I don't want to miss one kiss I just want to be with you Right here with you, just like this I just want to hold you close Feel your heart so close to mine And just stay here in this moment For all the rest of time Yeah yeah yeah I don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you babe And I don't want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you babe And I don't want to miss a thing I Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you babe And I don't want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you babe And I don't want to miss a thing Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep And I don't want to miss a thing
У стилом на Перпетум џазиле да ти пеам под пенџере! Е ова! Се дерам на цел глас! УМИРЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ СТО ПУТА ДНЕВНО,А ТЕБИ ЈЕ САСВИМ СВЕЈЕДНО,А ЗНАМ ДА САМ КРИВ И ЗНАЈУ ТО СВИ,ЗНАМ ДА ЈЕ КАСНО АЛ ТРЕБАШ МИ ТИ. УМИРЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ И ОПЕТ СЕ БУДИМ И ТАКО СвЕ ДОК НЕ ПОЛУДИМ,А ЗНАМ ДА САМ КРИВ И ЗНАЈУ ТО СВИ,ЗНАМ ДА ЈЕ КАСНО АЛ ТРЕБАШ МИ ТИИИИИИИИИИИИ! И така... http://www.youtube.com/watch?v=yirVwQUwNFY
Ах,зошто мора да се расипи ова шо го имаме.Епа веќе доста ми е јас да сум баба рога и секогаш да излегува дека ти бранам да правиш нешто поради едно обично прашање.Од сега натаму ќе се сменам целосно,па ти ако сакаш и 10 дена нека те нема.3 дена не сум те слушнала ни видела како што треба и ако тоа што ми фалиш прави да се чувствуваш дека сум те дочекала ко на нож и правам дека бладаш не знам повеќе што да кажам.Офф едноставно ми е доста од тоа секогаш јас да сум кривата и лошата.Слободен си од мене што сакаш да правиш,не си обврзан никако, не ни сум те обрзувала некогаш со нешто.Само да знаеш од сега натаму јас нема да сум повеќе истата,можеби ќе ти е чудно ,но ќе се навикниш.Ти така сакаше и така ќе биди.
Утре е денот! Утре се враќам и искрено не знам што да очекувам.. Не знам дали ке те видам, можеби и сакам да те видам а можеби и не сакам.. Многу си ми далечен, се надевам дека грешам во ова..а можеби и сакам да си далечен, можеби јас сум таа што скроз изгуби надеж НО едно знам, ме плашат и едното и другото.. Ме плаши неочекуваното