Не знам, некогаш мислам дека ме уништуваш, а некогаш дека ти си ми единственото нешто што ме крева, што ме држи на здрави нозе... Последниве неколку дена, може е до мене, не знам, ама се сомневам, се сомневам во нас... За прв пат...
После денешниов разговор сигурна сум дека ќе имаш повеќе доверба во мене А не да се лутиш само за неважни работи Те сакам.
ми трбаш премногу....неможам да живеам без тебе...кога нешто ти се случи посакувам мене да ми се случи одколку на тебе, бидејки тогаш ме боли душата а не телото
Сакам кога ти сум единствен избор,ма и колку и да е себично.А не е така себично ко што звучи кога ќе сумираш се,заслужив.
Биди среќен... од срце ти посакувам. Со истото срце што те љуби бескрајно, ти посакувам во животот да најдеш некоја барем половина од тоа да те сака... ама тебе дури и тоа ќе ти е премногу. I'm done.
се сеќаваш еднаш што ми вети?па тогаш зошто не го одржа ветувањето,а знаеше колку те сакам и дека за тебе бев спремна се да направам.
Злато мое колку убаво ме изненади денес , јас мислев дека треба да ти ѕвонам да те будам едно 15 минути ама ти пред мене си станал.Гледам дека ти значам гледам.Затоа што тоа го направи само да ми правиш друштво да не одам сама...ах љубов мојаа те обожавам.П.С-многу убаво си поминав денес!
Ти си ми виножито во убав ден. Ти си ми светлина во најтемните ноќи. Ти си ми спокој во секој неспокој. Ти си мое прибежиште кога е суров светот. Ти си еден од најубавите подароци што ми ги дала судбината.
Симпатијо моја. На 15 кога ќе отидеш во БТ ќе ти ја пејам оваа песна http://www.youtube.com/watch?v=tw7qR3faqpg Имај убава вечер
го мразам денот кога ќе заминеш. те мразам тебе. го мразам и другиот. се мразам дури и самата себеси заради тоа што незнам што сакам.
Ти! Те сакам исто како првиот ден. дури и повеќе... Али дај доста со инаетот, не си дете на кое мама не сака чоколатче да му купи.. Ти на мене најде инает да ми тераш, мочко еден... Што си мислиш дека си а?! Па и мене ќе ми здок*рчи ! Ќе ме бараш ало!!!!!!!! Те сакам бре будало, али да ти пројде лесно со глупостиве- Е НЕМА! - Ха! И во најдобро и во најлошо сме тука еден за друг... Па ајде ќе чекам да пројде, период е знам! Ме сакаш, али сакаш муженце да изиграваш. Смотан еј! Ај не плачи, те сакам дебел! <3
Што ми те мачи мило? Ајде утре ќе те изгушкам за да ти помине се. Сега убаво спиј и одмори си го главчето, утре ќе се мазиме и пазиме и ќе ми кажеш се. И запомни, те сакам
Мислам дека ти си тој со којшто припаѓам....Дали и ти го чувствуваш тоа? Те молам остави овој миг да потрае и само тивко шепни ми на уво-тука сум...
Идиоту најсладок, те сакам те сакам разбери, иако не сакам да признаам и не сакам да заминам,сакам да останаm со тебееееее
И што ако не раскинавме? Пак си продолжуваш по старо Немаш време за мене, а за другите имаш. И зошто сум со тебе? Колку и да се трудам џабе е... Се надевам само дека ќе се смени ова еден ден