Има моменти ко ќе мн ме нервираш Оти бе? Оти мора некој убај моменти да ги расипиш? и да преврќав очии Ај ај те сакам
До кога ќе трае нашата врска на овај начин...до кога??...Се чудам што ќе стане со неа сега од како ќе заминам...Зошто ми е тешко без тебе????Зошто не можам да те оставам?...Толку прашања....а немам одговор....ах..колку те сакам...не си ни свесен..не ми ни веруваш колку те сакам...
Добро каде си ти м? Колку време те нема да се јавиш? Ме оставаш да мислам како си поминал денес Ти реков да ми пишиш а ти ништо Ајде се надевам утре ќе имам некоја вест... Те сакам
А да ти се плјунам во гордоста! Се дури се убедувам, не бе не ми значиш ништо. Помина и замина, така требало да бидит. Имавме-што имавме, наше беше ама толку беше... Не сум бе од камен! Како да не се стопам кога ти идам на свирка и ја свириш нашата песна ?! Како да не умирам од желба пак заедно да го шетаме кучето? Кога е сведок на се што се десило меѓу нас и кога тоа не спои? И секогаш кога сакам да ти го завртам бројот, што е тоа што ме кочи? Ми е потребна твојата топлина, твојот мирис, твоите закачки ама само понекогаш... Зошто сега ми ги правиш овие работи? Двајцата си ги обновивме животите и почнавме од ново. Мислам дека не вреди да се враќаме на старо. А ако не вреди зошто сме упорни? И згора на тоа не признаваме... Овај не ме заслужува, дефинитивно...
секој ден му се заблагодарувам на Бога што си ти во мојот живот ! се дури не те сретнав тебе не знаев што е тоа љубов ....... бескрајно те сакам , љубов на мојот живот !!!!
одамна немаме останато сами и вечер ако не го исполниш тоа шо го вети да знаеш ти се лутам, сакам сами да бидеме бре! и никој друг не ми треба а знаеш зошто само така можам да те гушнам да те бацам,без проблем и само така можам да го осетам твојоот мирис,кога би знаел колку само ми недостигаш можеби се гледаме ние ама не е тоаа тоа, џабе те гледам кога неможам да те гушнам,а мене тоа ми е најпотребно,една прегратка и ништо друго,секогаш сакаш да слушнеш дека те сакам најмногу а шо мислиш ја несакам, а ти тоа изгледа го свати или не,незнам нема врска и таман кога сакав да ти пишам МЕ САКАШ ЛИ? ти ми пиша ТЕ САКАМ БРЕ НААЈМНОГУУУ.СЛАТКИ СОНИШТА, и верувај многуу ме изненади,сега се е таман уште да бидеме сами почесто се ќе биде најдобро, те сакам миличко повеќе од се верувај
Извини знам дека овојпат претерав ама неможам против гордоста и ти секако не се откажуваш лелеееееееееее ќе ме полудиш. ТЕ ОБОЖАВАААМ!
Што е сеа?Кој к*р сакаш?Имаше шанса - не ја искористи.Сега што се моташ околу мене?Бегај, не сакам да те гледам.Кретен
Нервираш на моменти, али за среќа на крајот се подобруваш. Но, нема да те фалам овојпат толку многу, нема.
Иди избричи се, сакам вечер мазен да си ми бидејќи ќе те бацувам бацувам бацувам бацувамммммммммммммммммммммммммммммммммммммм
Имам лошо претчувство . Деновиве сум не баш најдобро . Мислам на најлошо а посебно по тоа завчера како да криеш нешто од мене . Кажи ми не криј зошто бе така мора да се крие бре кажи у фаца а не не знам ни јас . Нема да издржам ако ни се случи нешто .
Зарем е можно толку да мислам на тебе?! Не те ни познавам што се вика. Јас сум дете за тебе, а тоа дете не престанува да мисли на тебе. А зошто. Не знам ни јас. Далеку од очи, не значи и далеку од срце. Не, не значи. Ама времето ќе ме навикне и на тоа. Немам јас среќа, посебно не во љубовта, не си ти крив, крива сум јас, многу сум лоша, многу сум пребирлива. Се загледувам во погрешни. Се навикнав на тоа. Биди среќен ти, можеби патиштата пак ќе ни се вкрстат, можеби со други очи ќе те погледнам тогаш, можеби среќна ќе бидам.