Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    [​IMG] ;) tonight :)

На thelittle17, Neytiri и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  2. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.756
    многу те повредив некогаш, но бев помлада и не размислував дека можам да ја загубам љубовта на животот...сега го сватив што си ми искрено се кајам за се и можеби сега тоа ми е казната шо те сакам повеке и од животот.... грешев но се кајам и многу те сакам

На m.i.s му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Превише си неодговорен. Поради незрелоста ќе ги изгубиш сите, а ќе ме изгубиш и мене. При првата грешка нема да се двоумам. И нема око да ми трепне. :!: Не ти е срам? Мало магаре си други за тебе да вршат работа? По неодгвороно , незрело, неозбилно суштество од тебе очиве не виделе. Човек да те прати со две стомни по вода, и двете ќе ги изгубиш и патот нема да си го најдеш за назад .
    Гони се, порасни ! Кога ќе пораснеш, јави се.

4. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
  5. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Чудно е како можеш во еден момент да ме изнервираш толку многу што ме доведуваш до лудило,а веднаш следниот миг ме разнежнуваш и топиш од љубови среќа.Убаво ми е кога правиме заеднички планови за нашата иднина.Да,нашата иднина иако тоа звучи малце чудно за тебе и за мене и е некое ново чувство кое што и во двајцата нас буди силни емоции на љубов,збунетост,чистост,убавина,среќа и некој мал страв од тоа дали ќе успееме.Мојата недоверба во тоа правиш да исчезне и да не мислам на тоа што ќе ни донесе иднината и дали ќе успееме.Знам само дека се ќе направиш за да бидиме среќни и исполнети како и јас.Сакам да бидиме како оние бабички и дедовци кои што шетајќи заедно се држат за рака и сеуште во нивните очи се гледа силната љубов еден кон друг која што го одржала нивниот брак и покрај сите проблеми и перипетии.Само тоа сакам да го доживеам мило мое,друго ништо.Засекогаш заедно,еден покрај друг држејќи се за рака и прегрнувајќи се да лебдиме од среќа и да уживаме во љубовта која што знам дека никогаш нема да избледнее и да се намали,туку може само да е уште посилна и посјајна. :*

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.281
    Допаѓања:
    168.261
  7. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
  8. Greeen

Greeen Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    728
    Допаѓања:
    568
    Твоево однесување треба да го сфатам као некоја пауза? :swear:
    И да те чекам тебе коа ке ти прдне да ме побараш и да ме прашаш ЗАШТО СЕ ПОНАШАМ?!и да ми кажеш дека ја сум крива...-_-
    :@

9. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Се чувствувам како мало дете, на кое му умреле сите надежи за Љубов, а ти ми ги врати. Не направив многу, а добив.. појави ми се на врата како мој најубав подарок пак и пак и пак и пак, и пак ќе ми изнудиш насмевка. Мутав мој!

10. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.984
    Дечко, ми мириса на нешто интересно, како да ти кажам. :D

п.с. Нов ми је овај бре, не сум биполарна. :rofl:

На Neytiri му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Знаеш дека секогаш ќе бидам тука за тебе. Знаеш дека кога и да ме побараш јас ќе бидам спремна да ти помогнам. За некое време со секој ден сè помалку и помалку ќе те сакам, но секогаш ќе можеш да ме вратиш назад со малку љубов. Секогаш ќе бидам спремна да направам било што за тебе, но за жал ти не си спремен на истото. А тоа боли. Боли да знаеш дека човекот за кој си спремна да го превртиш целиот свет наопаку, човекот без кој не знаеш како да продолжиш понатаму, човекот кој ти е постојано во мислите не го чувствува истото и не го може истото.

На teddybear, SOVRSENSTVO, thelittle17 и 4 други им се допаѓа ова.
  12. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.694
    Допаѓања:
    19.069
    еднаш барем тоа шо ќе го ветеше да го исполнеше,барем еднаш.а знаеш шо мие највеќе криво да беше некој друг се ќе направеше да му угодеше а јас секогаш на крај,кој ме шиша мене :( не заслужив!!!! :'( :'( :'( :'( :'(

13. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522
    жал ми е оти сум неподнослива...

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.756
    да можам да го вратам времето никогаш не би ти погрешила...Nо затоа пак сега можам да се искупам за све што ти погрешив, болката што ти ја направив да ја променам во неизмерна љубов :inlove:

15. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.753
    колку ми е убаво кога ке ти го слушнам гласот :$ ми го разубавуваш денот, вечерта кога ке ми :call:
    а зошто и ти мораше да бидеш обезбедување бе ко претходниот Овен :doh: да ми кажеше дека сакаш да се видиме ке се спремев, и ке се видевме па и за 5 минути, се надевам дека утре стварно ке се видиме
    и уште нешто-ова само Фемина знае, дека кога ми се јави ти, од возбуда почнаа рацете да ми се тресат :D
    знам дека ти длабоко во срцето си душичка и си посебен, ама си некако многу затворен, па се надевам дека со моја помош ке се ослободиш-можно е да е последица на лошите љубовни искуства пред мене што си доживувал, ти си моето злато :* :hug:

16. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165
    Беше и си остана моја неостварена желба...и сега одеднаш.. пак се појави во мојот живот...не знам, не можам да се радувам, не сакам да се надевам премногу, а ми е страв....страв ми е дека ќе се заљубам во тебе, а не сакам...

17. kikiritka89

kikiritka89 Активен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    10
    Ако уште еднаш кажеш дека незнам да готвам ќе има со тавата да те акнам по глава :^)

18. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Ахх таа твоја дива и несмасна љубов.... :D

На AngelOfArh му/ѝ се допаѓа ова.
  19. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.532
    Допаѓања:
    92.255
    Не сум трофеј :devil:

На srcekrsacka и thelittle17 им се допаѓа ова.
  20. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.525
    Мислам дека сепак не е добро да се случи претходно онакво нешто за да го доживуваме ова сега. Ова треба да се доживее и без тие претходните настани, ама ај :^)

Добро бе, те молам намали! Аман, не биди таков, прекрасен! Сакаш пред време да ти умрам, срце да ме стрефи вака на не многу млади години? :D Па не можам веќе овој наплив на чувства, огромна љубов и незапирлива страст кон тебе да ги осеќам! Не можам! И секојдневно сето тоа расте, расте......а ти секојдневно заслужуваш повеќе и повеќе..... :?:

Не можам да ти доловам што и колку чувствувам за тебе. Не можам веќе да ти покажувам колку те сакам, нема веќе начини, не постојат. Не можам веќе да ти изразувам чувства. Никогаш нема да можам. Се откажав пред некое време. Од секогаш писменото изразување ми одело малку подобро од усното, ама ни тоа не ми оди во моментов. Знаеш дека не можам во лице да ти кажам без да се гушам од солзи....а и кога куцам течат, исто му се фаќа :?:

Биди си онаков каков што си и понатаму, ситуацијата ќе ја решиме ;) , а јас ќе се справам некако со емоцииве мои.... :)

На cinderella5 му/ѝ се допаѓа ова.