Поточно на сите останати околу тебе... http://www.youtube.com/watch?v=TJIlCSBf ... page#t=31s 0:30 А и тешко тебе,само ако не биди ко шо треба овај пат! Ај да не претеруваме веќе!
знам дека вечерва те изнервирав со една грешка која ја направив но во право беше и мило мие што успеа да ме разбереш и сепак да ми простиш
Ќе издржиме нели? Ќе се држиме цврсто за раце кога ќе наиде бура нели? Ќе ме сакаш секогаш вака нели? Јас ќе те сакам, та дури и повеќе.
Добро сум! Да, да конечно навистина сум добро Конечно почнав цврсто и самостојно а чекорам низ животот, со големи чекори си го средувам живот, се помалку мислам на тебе и се навикнав да живеам без тебе и да бидам среќна. Неможам да кажам дека не ми недостасуваш, секој ден проклето ми недостасуваш, но и тоа ќе го надминам. Тоа е живееме во мал град и неизбежно е да се среќаваме, но те молам слободно помини покрај мене како да сме странци, не застанувај, не ме прашувај ништо едноставно остави ме да живеам. Ти не заслужуваш да бидеш среќен, не заслужуваш да бидеш сакан, но не сум јас таа што ќе ти суди, има кој на сите нас да ни суди!
Идиот си, џабе добиваш пофалби од комшиите мои дека си бил добар бла бла, кога само јас те знам каков си ти
Сега се исплаши да не ме загубиш а?ако ако сега знам како.Ти простив,не заради тебе туку заради мене да се поштедам од маки...
Имај на ум, јас од него немам ништо слушнато една година, и на првото јавување, тој те спомнува тебе ... Знам дека не ти е сеедно Иване. Но се додека правиш да изгледа така, секоја шанса за пак ја снемува.
Баш ме интересира дали ќе си го исполниш ветувањето, само ако не го исполниш.. Премногу толерирав, се заради тебе мрсул еден
О море теле едно ако се наљутиш уште еднаш во рок од 1 минута ќе се потрудам после да добиеш таков шамар............... што ќе ме запамтиш Лажам бре, не сум толку лоша ЛЕЛЕ