Вечерва е таа вечер-Среда, епа ни е со срека или ке биде или нема да биде-ту би ор нот то бе или јас и ти ке продолжиме со ова со што сме, или ке си одиш на истиот начин на кој што дојде во мојот живот одбираш ТИ-ај баш да видиме дали си ти зрел маж или зелена тиква што колку и да и зборувам , таа мене не ме разбира и останува зелена јас многу јасно ти кажав и вчера по телефон, мислам дека се разбравме * овој пат не е како минатите пати, имам резервен план т.н. план Б
Говедо,поради тебе вчера си ги искорнав ноктите,а колку ми беа само убави И зошто кога и да те видам,следниот ден ме боли главата? Глуперда.
Ах колку убаво што те слушнав сношти...Се осетив многу посебна за тебе, не знам оти Ама морам што поскоро да си одлучам шо сакам и со кој сакам, пошто моментално на две столчиња седам...
Сакам нова пролет, со тебе и мене во неа. Нов април, старите магнолии, клупата до нив и ние двајца - бесценето.
Утре ке чекаш одговори од мене,знам...а јас,јас незнам што да направам. Никогаш не ми било толку тешко! Доживувам емоционален масакр-буквално...не знам како без тебе,самата помисла ми ги полни очите со солзи...ми се руши се-сите планови,сите цели во животот...се е поврзано со тебе, а сега треба сама да почнувам од почеток...но,со тебе е уште потешко...ова исчекување нема крај,оваа далечина е премногу,ова време е предолго...а толку се љубевме...ти секогаш ке бидеш вистинскиот за мене, мојата љубов, моето сонце...ама неможам повеке вака,ништо неможе да биде потешко од далечинава, ништо неможе да биде потешко од телефонскиве разговори...не требаше вака сонце,имавме нешто вистинско,само го земавме здраво за готово,наместо да го чуваме и негуваме...и види не,кај стигнавме...љубов моја...
човекот се раѓа два пати едншке кога ке дојде на овој свет и вториот пат кога ке ја свати суштината на животот... благодарејки на тебе јас веке се родив втор пај ја сватив сушѕината на животот т.е на љубовта ме научи да сакам, и затоа сакам со тебе да останам до крајот на животот за да не ја изгубам смислата на животот
Би го дала животот само уште еднаш да те видам и да те гушнам. Ми беше и ќе ми останеш се! Те сакам повеќе од се на светот!
Абе ова моево сакам да кажам до повеќе личности може да се однесува...зависи од расположение Ете, до една личност што успеа за многу кратко време да ми се пикне под кожа, и неќи да излези некако.... Ништо посебно, само би сакала да знам како си и шо праjш моментално, дали барем понекогаш ти текнува на мене или послабо
Да така телефонот магично сам врти... па и тоа баш кај мене! И БАШ кога ти се налутив така?! Да, ти верувам како не.....
душо моја колку би сакала работите да беа поинакви.да може по цели денови да си до мене,само јас и ти да си се изгушкаме,да си се бакнуваме.да знаеш дека уживам во секој момент со тебе.те сакам многу и не знам како ќе издржам без тебе.те сакам бре душо и повеќе од се би сакала работите да беа поинакви а види до каде дојдовме.но ти си виновен.па нели ти реков дека за тебе можам се да направам.а ти ми вети дека никогаш нема да ме пуштиш а види што направи.не го одржа ветувањето а можеше да биде поинаку,можевме да бидеме заедно.
Да, да, да... Ти секогаш го кажуваш она што го мислиш, а не тоа што јас сакам да го слушнам од тебе. Доколку сеуште сакаш да споделуваш мислења без да бидеш прашан, почни да ја користиш таа тиквата за размислување, а не само за фризури. Во спротивно, кога ќе се гледаме, обавезно да си си залепиш една изолир-трака на устата, а јас по потреба ќе ја вадам... Најверојатно устата и јазикот знаеш да ги искористиш правилно само во неколку одредени ситуации, па затоа, продолжи да го правиш тоа во кое си најдобар.
Неможе секогаш се да биде совршено , а ти тоа го бараш.Како и да е секогаш јас сум крива за се.И иако велиш дека не сум се сменила јас гарантирам за тоа дека сум се сменила.Не сум веќе таа која се лутеше за сее.Е да денес се налутив бидејќи ми значиш а ти тоа не го сфакаш.Сакав да поминеме повеќе време заедно бидејќи нели ке одиш на пат (не дека 4 дена се многу) но искрено за мене се .Сакав сега кога си слободен да ми се посветиш мене и денес и утре, но ништо од тоа.Ти не си размислувал како мене.Што да се прави , штом ти ке можеш да си заминеш без да ме видиш , сигурна сум дека и јас можам.Така сакаш така нека биде.
Ќе ме убие оваа чувство. Не ти верувам на ништо. Се што ќе кажеш мислам дека е лага и се што ќе направиш мислам дека е лажно. Ти ми зборуваш едно, а јас чувствувам дека не ја зборуваш вистината. Знаеш колку ми е мачно? Знаеш ми се иде да те следам и да се уверам дека не правиш ништо. Но не сакам. Не сакам да е вака. Сакам да ти верувам целосно, како некогаш. Сакам да ти верувам на секој збор што ќе излезе од твојата уста. И не сакам да мислам дека имаш друга, не сакам да мислам дека си со некоја кога не ми дигаш, не сакам да мислам дека ме изневеруваш. И не знам зошто го мислам тоа. Не сакам да го имам оваа проклето чувство.. не сакам.
Вака , прво научи се да слушаш песни убаво. Ти ја пратив песнава, со причина http://www.youtube.com/watch?v=YNRFwVsh ... r_embedded А не женскати да ти кажува секогаш и ти да викаш , јас повеќе А не ти следната секунда за захрчиш до мене kad te poljubi tad budi njezan, tiho reci joj da je ona cijeli zivot tvoj Таков да си ,или те мењам, разбра?! а?!