1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. UbavkaBube

UbavkaBube Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    97
    Ти си мојата прва мисла кога ќе ги отворам очите. Мојата последна пред да заспијам. Здивот ми го земаш....Сонце мое си ти. Иако понекогаш си злочко и лошко јас тебе те сакам највеќе на целиот свет. НАЈВЕЌЕ!!! :!: Благодарност до мама која те родила за јас да те запознаам. Благодарност до Небото што те познавам, а најголема благодарност до тебе......За другарството, бескрајното трпение, разбирањето, немерливата толеранција и се` останато што си направил за мене. Ти благодарам што постоиш во мојот живот. Што би правела јас без тебе, што ?!?!?! Добра ноќ Сончко, спиј мирно! :*

2. Amore

Amore Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    77
    Те мразам!

3. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Ќе ти кажам нешто, деновиве.

4. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Готово, завршив со тебе засекогаш :doh: немам сили за да се борам. Најдобро ќе биде да си одиме секој по својот пат, знаеш и сам тоа е најдобро за двајцата.

Сакам да ти кажам дека те сакав премногу, уствари сеуште те сакам, ама морам да одам, морам да се разделам од тебе додека не е предоцна...
    Сакам да си среќен, да успееш во животот и сите соништа да ти станат реалност, бори се за тоа.

Знаеш... Ти беше најубавото нешто што ми се случило во животот, ти благодарам за сите прекрасни моменти, ти ме научи што е вистинска љубов, а сега морам да се откажам од тебе. :|

И не нема утре да се предомислам и да ти се јавам или пишам, дефинитивно тука се разделуваме.

Тука е нашиот крај.. Збогум ;(

5. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Близнаци и риби биле лоша комбинација бо љубовта :^) :?:

А некои пак викат:
    Близнаците и рибите не само што можат да бидат одлични љубовници, туку и добри другари.

м? :?:

http://www.youtube.com/watch?v=bAb2OP00 ... r_embedded

6. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.889
    Допаѓања:
    7.492
    и покрај се што се случи ти си ми најубавото нешто во животот

7. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.395
    Допаѓања:
    12.271
    Секоја вечер се правам, се пустам, се шминкам и дотерувам со часови, и се видовме баш вечерва?! Кога инцидентно излегов на сончоглед и лимонада со една стара другарка, косата ми беше врзана во неуспешна пунџа од вчера, гарант имав и лушпа на забот! Па и како да не беше доволно еднаш, ме фати како се борам со едни компири и еден тост на враќање! А пак кога дојдов дома, забележав дека малку паста за заби ми капнала на фустанчето |(

Way to go Oxy, that's how you get a man.

На Trendafilka, Beauchamp, Name и 9 други им се допаѓа ова.
  8. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    I miss you like crazy... :/

На donna.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    мислев дека нема да се појавиш-а од дома уште имав такво претчуство, ама си велев дај Боже да е грешка,и на некој начин се помирив со фактот дека ти нема да дојдеш(послушав совет дека си само тест за моите нерви, и да не избувнувам, да бидам смирена пред инфаркт да ме стрефи :lol: ) кога од некаде се појави ти :$ :* ме изненади, многу-а кога ми кажа дека можеби ке ти бидам жена се шокирав хелоу љубави, не сме ни цел месец заедно :fubar: а тоа дека на мене си сакал да ми довериш задача за некој твој другар што барал дукан-нели како некогашен агент за недвижности, ме зачуди-не знаев дека до толку си ми ја сватил целата работа сериозно :D и некако ми се налути кога ти реков дека може некој од моите колеги тоа да го работи, ти ми рече не некој од нив, демек си сакал јас :wasntme: ама ете не сум веке со тоа, и фала ти што ми кажа за натписот што го виде на еден излог-дека бараат девојче за работа :hug: незнам зошто ти изгледав ладна, ко да не ми значиш, а ми значиш и тоа МНОГУ :inlove: а ти си едно мече, што сака се да допре, и многу да се гушка-се гледа дека ти треба љубов-кога ке ми текне како се припиваше до мене вчера :rofl: а тоа дека не си реагирал на девојка до пред 4 години, ме зачуди-изгледа дека зад тие мускули, се крие многу чуствително :l: и некоја ептен те повредила.

10. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Понекогаш посакувам чуда!

На Trendafilka, H.VAGA, faye и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Candy20

Candy20 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    65
    Првата љубов не се заборава па така нема да останеш ни ти далеку во заборавот. Секој поглед твој ме прави да се чувствувам како 15годишна тинејџерка. Ми се враќа надежта дека навистина таму некаде постои вистинска љубов. Тоа ние што го имавме не е ни најмалце во споредба со она што го чувствуваме. Како е можно после толку долго време јас да ги имам истите силни емоции како и порано?
    Те сакам....жал ми е што патиштата ни се разделија и никогаш нема да можеме да бидеме заедно. Ама сепак, љубејќи те тебе разбрав што е искрена љубов.
    Љубејќи те тебе, ја љубев секоја минута помината во твоја прегратка....
    :(

12. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Последната година ипол во љубовта само се разочарувам одново и одново.Полека но сигурно станав стаклена кукла,без никаква емоција во мене.Ниедна песна неможеше да допре до мене.Ниеден лептир не прелета во мојот стомак.Ни една возбуда не почувствував.Бев празна.Недоверлива и се сомневав во се живо..
    Сега после се,те запознав тебе и се започнува од почеток.При секоја наша средба чувствувам возбуда.При секој наш разговор се чувствувам исполнето.Различен си.Не си како оние што ме разочарале,.барем не личиш на нив :puke:
    Секоја вечер кога главата ке си ја спуштам на перница,ги затворам очите и се смешкам сама :tmi: :lol: Исполнета и среќна легнувам да спијам.Кога ке се разбудиш и ти од спиење знам дека ке помислиш на мене и ке ми титнеш.И знам дека се грижиш за мене..( така изгледа )
    И после толку разочарувања и после толку празнина..сега те имам тебе.
    И после се секако дека неможам да ти верувам..Секако дека постои доза сомнеж и недоверба,не затоа што ти ми даваш причина,туку затоа што во минато многу пати сум била повредена и разочарана.
    Ако си ти тој,што јас мислам дека си..ке ми го докажеш спротивното.Ке направиш да ти верувам и да се чувствувам сигурно со тебе.
    Времето ке покаже се :?:

На H.VAGA му/ѝ се допаѓа ова.
  13. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318

Прикачени фајлови:

• z217445925.png
      z217445925.png
      Големина на фајлот:
      265,2 KB
      Прегледи:
      172
    На crazyinlove19 и Oxymoron им се допаѓа ова.
  14. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Не бе јас не треба со тебе никогаш да пијам кафе на пример. Поубаво ти е сам да одиш. Ај гитла таму у пи*ку матер со сите, и ПМС и ти и се. :@ :@ :@

15. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.797
    Допаѓања:
    2.564
    Мразам кога едноставно некогаш не ме слушаш што сакаш да ти кажам, го мразам тоа...

16. nepoznaata

nepoznaata Активен член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    6
    ...мислам дека се заљубив во тебе :emo:

17. kikiritka89

kikiritka89 Активен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    10
    Денес ми го подари нејубавиот поклон. Те сакам

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    љубопитноста е опасна работа, заради која инфаркт ке добиев за малку-по не знам кој пат ама кога ке ме стегне еден ден, мислам дека ке биде толку од мене
    како можеше да премолчиш дека си женет? или си бил незнам, а ти одвратен низаеден НЕГИРАШ
    ама затоа јас се сликав, па ај да видиме кој е во право, а кој ја кажува вистината
    твојот збор-што од самиот старт не ти верувам, или сликите
    знаев дека си женет, нешто ми велеше дека си-интуиција, опасна работа
    да не колнам, ама да даде Господ женска рака да не те допре, сите идни-ако ги имаш како мене да се викаат ДАЈ БОЖЕ, дечињата што ке ги имаш, на мене да ти личат
    незнам од каде и како ама ЗНАМ дека ке си останам стара девојка, и ако ми било пишано тоа е :|
    попроколнато девојче од мене во љубовта луге НЕ ПОСТОИ
    сакам да умрам НА ДУША ДА МЕ НОСИШ; ОД МЕНЕ МИР ДА НЕМАШ

19. rainbow16

rainbow16 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    22
    И? Што сега? Што сакаш уште од мене? Дај изгуби ми се од животов,доста ми е.

На Ingvild му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.426
    до кога за истите безначајни работи ќе са краме и од влакно јаже ќа праиме,до кога?
    Проклетиов пмс не ми дава мира,ама тебе?
    Еднашка убаво си го пиша истово а сега гледам си подзабораол.
    Викам налет се ама не е така ,не го мислам тоа :|
    П.С Мразам некогаш когапогрешно проценувам некои особи и знаат да ме треснат онака лошо на земја