Ти ке ме игнорираш мене а?Mи ги уништи сите надежи дека нешто ке биде.Ама што е важно?и онака кренав раце од тебе ама нема да дозволам да плачам за тебе,нема.
Би сакала ова да можев да ти го кажам. Го пишувам со надеж дека тој некој ќе се појави во скоро време.... Кога сум со тебе ми расте надежта и да помислам времето ме заробило што да правам ако те немам? Ако не си со мене ми недостасува воздух, срце Само во твоја прегратка и во твоја близина чувствувам дека дишам... Не сакам ништо да се смени, не сакам ништо да кажеш... Ако не си со мене кога ми недостасува надеж, умирам од студ... Ах! Колку те сакам, ако не сум покрај тебе го губам осетот... Имам многу да ти кажам, не сакам никогаш да заврши.... "се заљубив во тебе" Ти си тоа што најмногу го сакам, што го сонувам ти си ми рај и светлина за подобро утре.... и мислам времето ме заробило што да правам без тебе? Кога не си со мене ми недостасува воздух, срце Само во твоја прегратка и во твоја близина чувствувам дека дишам... Не сакам ништо да се смени, не сакам ништо да кажеш... Ако не си со мене кога ми недостасува надеж, умирам од студ... Ах! Колку те сакам, ако не сум покрај тебе го губам осетот... Имам многу да ти кажам, не сакам никогаш да заврши.... "се заљубив во тебе" "me enamoré de tí"... "me enamoré de tí"...
http://www.youtube.com/watch?v=3NeXWLA5f18 Те оставам по стотти пат пред себе а не знам кој сум јас ти дозволувам да ме лажеш да раскажеш приказна за нас И не можам да разберам а барам одговор ти ме лажеш без да кажеш еден збор и без да знаеш правиш да се чувствувам ко ко да не сум живеел ни еден ден за нас ..за нас Понекогаш дозволувам само за момент да ми влезеш во сон за да се измиеш во чиста љубов во една друга приказна за нас ммммм приказна ..... И не можам да разберам а барам одговор ти ме лажеш без да кажеш еден збор и без да знаеш правиш да се чувствувам ко ко да не сум живеел ни еден ден за нас ..за нас
Каде отидоа оние денови кога ме правеше најсреќна, кога ме тераше да се заљубувам во тебе се повеќе и повеќе. Зошто сега ме оставаш сама кога највеќе ми требаш, зошто едноставно несакаш да направиш муабет со мене да видиме каде грешиме. Знам дека е најлесно да се правиш другиот ден како ништо да не било, но што е со мене, јас не го заборавам тоа, јас ја трпам таа болка. Немој да си играш со мене топло ладно, неможам да го поднесувам тоа повеќе, неможам...
оваа недела без тебе ми помина како една година....едвај чекам утре да те видам и да те гушнам толку силно како никогаш...до утре нема да спиам од мерак шо ке те видам..те сакам сонце мое единствено
Ти не знаеш да цениш ништо. Јас секогаш кога и да ти бев потребна бев тука за тебе. Секогаш кога ти беше тешко, кога те мачеше нешто без разлика што и да е јас бев овде да ти кажам ` ќе биде се во ред.Јас ти дадов се што имав. Ти ја дадов мојата љубов, ти ја дадов мојата душа, ти го дадов моето тело, ти ги дадов моите солзи, ти се предадов целосно. Немаше никој друг во овие 3 години до дека бевме заедно. Само во тебе гледав, само тебе те сакав, само тебе те имав. А ти мене ме повредуваше секој пат кога имаше шанса. Гледаше како паѓам се понадолу и не ми подаде рака. Колку сакам да се врати времето кога бев најсреќната девојка на светот. Кога се околу мене беше толку розово и не ни помислував дека ќе дојдат овие денови, а можеби и месеци. Никој не слушав. Сите ми зборуваа дека ќе бидам повредена еден ден, а јас никого не слушав. Точно е тоа што го велат дека љубовта е слепа. Не сакам да заглавам со тебе цел живот. Затоа подобро уште од сега да ми се тргнеш од животот, одколку после да си патам.
From the days come and go, there's one thing I know ... I'd still got the blues for you. Just like the song.
Кога ми е тешко си овде да ми подадеш рака,да ме насмееш расположиш.Многу сакав да се видиме сабота,а знам дека и ти злато мое ,но кога не е до нас не можиме да направиме ништо.Ќе се стрпиме уште една недела и ќе уживаме заедно мило мое.Ми недостигаш премногу,уфф тешки се овие денови без тебе,од што сум депримирана дури и се поткарнувам малку со тебе и ти се истурам тебе,а ти само клепкаш со очињата,не кажуваш ништо и ме трпиш.Знам дека во последно сум како да сум во ПМС ,ама тоа ќе го сменам ќе видиш.Час се смеам,час плачам,ахх што ми се случува не знам,се надевам дека многу брзо ќе помини ова.
Среќен пат Можеби...некогаш и негде ќе те сретнам пак... http://www.youtube.com/watch?v=dPnRB4Wu ... re=related
Ти фалев вечерва, абе ајде... Си сакал да бидам покрај тебе?? Што не ти текна да ми го кажеш тоа денес, кога те немаше никаде??
Некогаш постоевме само јас и ти, постоеа нашите бакнежи, нашите погледи. Некогаш постоеше мојата љубов, некогаш те сакав. Денес сеуште постоиме јас и ти, но не сме заедно. Денес сеуште постои мојата љубов кон тебе, но не е како некогаш - посилна е! Утре сеуште ќе постоиме јас и ти, сеуште ќе постојат нашите насмевки и мојата љубов и утре ќе те сакам повеќе од кога и да е!
незнам дали е вистина тоа..неможам да помислам дека си го направил тоа ако велиш дека не е вистина ќе ти верувам бидејќи те сакам, бидејќи мислам дека ќе го промениш моето мислење за мажите.Преубаво е , секогаш си тука за мене и да понекогаш претерувам но ме трпиш .Зошто ? те сакам премногу за да те оставам.Дали ќе биде нешто од нашевоо илииииии ? Оф боже , неможам да мислам.