Ти дете просто мене ќе ме умриш, ама ќе ме умришшшшшшшш!!!!!!!! Дојди си еднаш веќе дојди си и се да биди во редд, ќе пукнам веќе
многу се радувам што беше дел од мојот живот! Знаеш? Уште ги чувам пораките што сме ги пишувале, некои тажни а некои убави.. И сега сваќам колку ти ми го промени животот, скроз.. колку ме направи да размислам за моите постапки и за секоја моја мана, грешка за секоја моја лоша постапка Не ми се верува, а знам дека и тебе нема да ти се верува, знам дека и за 100 години пак ке ти биде чудно. Но те сакав. Тоа што те сакав, ме заслепи, мислев дека само јас сакав, мислев дека само јас го чуствувам тоа. Мислев дека си себичен, мислев дека воопшто не ти значам..Но, сега (иако касно) сваќам дека и ти ме сакаше, или барем почна да ме сакаш и ПАК јас со моите глупави постапки усрав. Не се ценев, правев работи што ме загорзуваа, ме правеа најподлата личност што постои.. Морав од себе да го тргнам најпрекрасниот човек што некогаш сум го запознала, морав Посакувам, не знам колку би променила, но посакувам да си дадовме време.. ти текнува кога го гледав Трес Метрос Собре Ел Сиело?! Твојот коментар за филмот беше-Не си дадоа време.. И ние не си дадовме време Помина доста време, од време на време знаеме да се слушнеме, еднаш се видовме. Не знам дали Те Сакам, само знам дека ми фалиш!! ти благодарам што ме промени, ме натера да станам подобра личност, не заради тебе, заради мене.. Заради тебе, научив во иднина како да реагирам на работите. И секоја нова грешка ме потсеќа на твоите совети, зборови... Заслужуваш се најдобро во животот..
No quiero vestido blanco, ni principe azul... No quiero iglesia, papeles, ni boda… Solo te quiero a ti… Salvaje
што нокеска не умрев не умрев, неможев да заспијам, пролив утринава рацете почнаа да ми се тресат, почна срцето да ми чука, не можев да се смирам 4 56 испив, едвај си дојдов на себе си се заради тебе проклетнику од еден Овен нервно попуштив, ама од тебе веке нема, па и во живот да не ми прозбореш одвратен си
Значи човек треба да покаже заби за да разбереш?! Што и да се деси, Ричи е крива, да не сум крива и за цунамито во Јапонија? Ама добро додека молчам собираш сила од пети, а кога ќе пукнам е тогаш сваќаш дека грешиш? Со тебе лексилиум на 20 години ќе почнам да пијам. А ако останам само на лексилиум ќе бидам среќна!
Знам дека не ми требаше да ти го кажам тоа,затоа цела нок око не склопив.Знам дека и јас сум некогаш лошата...најважно е што ја сфатив грешката и се извинив.А ти имаше толку разбирање за мене што ми рече:Ајде да заборавиме.Знам и дека ветив дека ке го променам моето детско однесување,и ке си стојам на тоа но во моменти кога помислувам дека се ке се урни се губам целата.Нема да си простам ако тоа се случи зошто ке знам дека јас ке имам најголема вина овде...Ти се трудиш околу мене а јас ти вракам на ваков начин.Мило ми е и што конечно сфати дека имаш посебно место во срцето мое,дека ми значиш.Утрово беше толку добар што мислев дека сонувам,ама ти ми даде до знаење дека не е така. И мило ми е што се смееш повторно.Мило ми е што депресијата е веке минато. Сега,ке заспијам мирно и ке знам дека се е во ред
http://www.youtube.com/watch?v=R_rhnHpRSXQ е вакви шамари како на почеток на песнава сакам да ти се изшлапам
Стварно сум разочарана од тебе. Сеуште не ми е јасно што ти сторив па за да ми враќаш на овој начин...
Болката ти која ми ја создаваш, болката што поради тебе ја чувствувам може да ми се види во очите. Во начинот на кој што дишам, во начинот на кој што зборувам, начинот на кој што се движам, во начинот на кој гледам. Во секој дел од мене ја чувствувам таа болка и во секој дел од мене можеш да ја пронајдеш и видиш. Не можам да ја скријам.
Само ти можеш да ме истрпиш кога сум нервозна. И само ти знаеш кога ми треба свеж воздух, па да скршнеш од патот кон дома за да ме расположиш. Да свртиме неколку муабети на сосема различни теми и да ми го одвлечеш вниманието од тоа што ме мачи. Да ме утешиш, да ме насмееш, да ме охрабриш... додека грицкаме рипчиња со сусам.
Тоа што ми стои во потписот... What we have is great love. It's complicated. Intense. All-consuming. No matter what we do and how much we fight, it'll always pull us in.
Убав ме разочара.. Кај баш неа ја избра,хм мислев дека таа никогаш не би била твојот избор но се излажав. It's such a pity !