ах срце мое уште сега почнав да плачам и да чуствувам дека ми недостигаш а камо ли на 20 кога ќе заминеш знам дека ни на тебе не ти е сеедно но тоа е нема што да се прави
Уфффффф машкоо мое, каков беше синојкааа, сјаешее од главаа до петии, наубав мој!!!! ТЕ САКААММММ НАЈМНООГУУУ!!!!!!!!!! Среќо мојааа!!!!!
Ке имам трпение со тебе,знам дека не ти е лесно ама ке истераме некако...Се заради тоа што не сакам да се караме.Вчера за прв пат успеав да се контролирам и верувај чувството е супер....Ајде да вивиме што ке ни донесе текот на денешниот ден.
вчера те обожавам срценце си си ми пишал, а денес те нема како што приметуваш миличок и мене ме нема е тек сега ми е јасно КОЛКУ ти мене ме обожуваш на мал тест ти пагаш, што маж ке беше а пред неколку дена кога се видовме, ми рече дека за да преболиш некоја и за да почнеш да излегуваш со друга треба време, а доказ дека ти немаш преболено една личност е кога јас без да знам што ти била таа некогаш ја спомнав, ти се смени, се дистанцира од мене па јас ли те терав да се запознаеме да излегуваме сепак јас сум трпелива, ама моево трпение за тебе е веке при крај и ај да те видам спомни ми уште еднаш дека можеби јас ке сум ти била жена има еден да добиеш преваранту еден можам да се силам колку сакам ама факт е дека ти мене со еден удар ке ме сплескаш ко мува со тебе злато мое само ДИПЛОМАТСКИ
Ја кријам, својта љубов, ко другите што кријат злоба, нонашалантно ко да ми е срцето празна соба. А само ти знаеш д ека сум твој крадешкум завртен број, за да не дознае тој..
Гледај денеска да најдиш слободно време за да се видиш со мене.Знаеш и самиот дека немаме многу време за една недела си заминувам,е тогаш ќе можеш кога сака да се гледаш со другарите!!!!
Знаеш како ми се јаде од ова ПМС-во? Се она вчера што го јадевме заедно сега би го изела сама . Чкембе јас дебело
I baš me briga ako su mi uvijek prazni džepovi, idem tamo gdje me ćekaš ti. http://www.youtube.com/watch?v=iHEq5IgHuzI
Looks like we made it Look how far we've come my baby We mighta took the long way We knew we'd get there someday They said "I bet they'll never make it" But just look at us holding on We're still together still going strong Ain't nothin' better We beat the odds together I'm glad we didn't listen Look at what we would be missin' They said "I bet they'll never make it" But just look at us holdin' on We're still together still goin' strong http://www.youtube.com/watch?v=KNZH-emehxA