1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Настаните во последните месеци ме натераа по не знам кој пат да сфатам дека ја имам вистинската личност до мене. И дека јас не би била целосна без тебе, дека мојата среќа е со тебе. Дека покрај мене го имам најскапоценото нешто на светот, нешто за кое не ни сонував дека можам да го добијам од некого. За среќа, постојано си ги докажуваш сите овие работи. Повторно, и повторно, и повторно...... :l: Ти си мојата среќа.

После денешната вест која сосема ме измрда од колосек ;( , сфатив дека е најважно да бидеме добро. И двајцата. Се' друго ќе се реши. Само ти чувај се, за мене, за нас....Ни го должиш тоа ;) Не можам ни да замислам што би било ако ти се случи нешто.... :x Само ќе мораш да ми дозволиш и јас да се грижам за тебе, не само ти за мене :*

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  2. brokenHeartgirl

brokenHeartgirl Активен член

Се зачлени на:
    27 април 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    15
    Па искрено да ти кажам ако некој навистина те сака ќе те сака и испотен. Не мора да се тргаш од мене јас само најдоброто ти го посакувам,а ти ти мене не ме ни забележуваш но сепак.... ТЕ САКАМ И ЗАСЕКОГАШ ЌЕ ТЕ САКАМ ПАНЧООООООООООО :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

3. kikiritka89

kikiritka89 Активен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    10
    Стварно ми изненади не го очекував тоа од тебе :* :inlove:

4. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.797
    Допаѓања:
    2.564
    Има да ти ја направам најубавата торта за роденден. Ах бе те сакам дибече едно :*

5. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.889
    Допаѓања:
    7.492
    сега гледам декека залудно сум се борела за некој работи.едноставно не вредело.но сама сум си виновна.го добив тоа што го заслужуав бидејќи уште на почрток не знаев да ти кажам крај,доста е не можам повеќе.но најлошо од се е дека уште те сакам и не можам да те извадам од мислите.

6. Natka87

Natka87 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    1
    иииииии сега зш ми вртиш и пишуваш... изгуби ми се од животот.....

7. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    А ми требаш, не дека не... се би дала да го вратам април, да се однесував поразумно, да те љубев, да те ссакав... да не ѕе пуштев да си одиш, да не те гледав ко детиште, да не мислев дека си премлад за врска... сега сфатив, ама што ми вреди? сакам да ти кажам дека ми недостигаш, дека сакам да го знам твоето мислење, како ти ме гледаш мене, чувствуваш ли некоја топлина? Е, важно ми е и да ти кажам дека мн научив со тебе, научив дека навистина тоа што нр сакаш да ти го направат тебе, не прави им го и ти на другите, но јас се каам од дното на душава и се надевам ќе се среди се!! Исто сакав да ти кажам типот за кој ти кажував дека цел живот го мањачам ми е доста блиску, но се надевам ќе биде добар избор ако останам со тебе...нека паднат идеалите во вода, нека потонат, ако тоа значи да те имам покрај себе... ТЕ САКАМ СЕБИЧНО САМО ЗА СЕБЕ... а ти знаеш колку себична можам да бидам во тој поглед... во искушение го чекам. идниот понеделник кога ќе те видам, кога се ќе се знае...
    За глупчото од неговата мачка :*

8. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.889
    Допаѓања:
    7.492
    колку би сакала денес да се сетиш на мене,да се сетиш дека и јас постојам.би сакала да заборавам се што се случи и само сакам силно да ме изгушкаш

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Bela.a

Bela.a Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    31
    Се е измешано.Ми недостасуваш.Чекам да те видам....ама нема да биде како порано....кога ке се видевме силно ке ме изгушкаш,заедно ке си се шетавме,ама....сега не е повеке така.Колку и да посакувам барем една твоја прегратка неможам да си дозволам.Зошто? Ништо не е како што беше.Се случија разни работи кои ни создадоа големи проблеми и расправии.Како да заборавам? Гордоста не ми дозволува ништо.Знам дека ке бидеш упорен пак ке ми ги кажуваш старите приказни,ме сакаш,ти фалам,ама џабе е се... ;( ;( ;(

10. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Што да ти кажам?! Што?! што кога се вртам во круг, кога се во врска со тебе е борба, тешка борба..
    Уморна сум, море уморна од тебе и од сите работи што ги правиш! Те сакам помалку да, после се што направи не знам дали би била со тебе воопшто.. Ако пораснеш (што чисто сумљам) јави ми се.. Ако некогаш го направиш тоа..
    Кревам раце, само тоа знај го. Ти што сакаш прави но знај дека никогаш повише нема да бидам истата..можеби предобра сум за тебе. Се чуствувам повредено, глупаво. Ме остави на пола реченица, побитно ти беа другите работи место да ме ислушаш што сакаш да ти кажам.. Па нема да те молам, да знаеш... Кај потклекнав се понижив, те научив само јас да те барам па и уште се понашаш..
    Мрш клошар еден, ист си како и сите други сељаци...

11. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    ццццццц е ова мене немаше да ми текен да небеше ти и таа твоја луда глава малку ќе подразмислам па ќе ти одговорам ..........

12. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.864
    Допаѓања:
    32.487
    Ахх, зошто ми го правиш ова ?? :(

13. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.195
    Допаѓања:
    23.272
    Ќе се средиме ајде, ќе помини се :) :*

На alessandraaa, Pelikuna, PinkGir123 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Тапа ти било да ме изнервираш а? тоа бе срце,тоа сакав да го слушнам :*

15. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.797
    Допаѓања:
    2.564
    Ми е мило кога ми се јавуваш да ме прашаш како се прават макарони, шпагети и други врсти на храна. Таков те сакам маж во кујна да си, да ми спремаш јадења :D :P

На Libera и Adi888 им се допаѓа ова.
  16. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Треба да бидам убедена дека тоа што го направи не беше намерно? Намерно или не, грешката е направена и ти стоиш позади неа, не јас. Џабе ми се правдаш, сметките ќе ги полагаш пред други. Гледаш, веќе ја плаќаш цената на таа твоја идиотска постапка.
    Единствено што ти преостанува е да се надеваш, надевај се дека ќе успеам да ги исправам работите и се` ќе се заврши без поголеми компликации и публицитет, зошто доколку ми направиш поголеми проблеми, се колнам дека ќе ти го уништам животот!
    Сакаше да си играш со оган? Сега ќе гориш.
    Те предупредив, нели?

17. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.993
    Сакам бебе од тебе во 2013.

Ете тоа. :*

На marama, MandyLane, cinderella5 и 4 други им се допаѓа ова.
  18. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.783
    Допаѓања:
    17.794
    Не те сакам бе, ич не те сакам.

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. alessandraaa

alessandraaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    189
    дека би бил одличен глумец, затоа што неговата зрелост е обична глума!

20. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Машко его V.S. цивилизирано однесување.Ок, те повредив, извини, и што сеа?Нема ни да се поздравиш?Ако, ако, мене вака ми е уште поубаво, барем нема да морам да се прашувам како да се понашам кога ќе те видам... 8)