фала ти што се грижиш за мене, и што ми угодуваш можеби наликувам на твое понекогаш, ама гледам дека ти е тешко, па се обидувам да ти помогнам преку медитација и уредување на твојот простор со фенг шуи-сигурно си мислиш од каде ли ја запознала експертката за таа кинеска глупост но верувај дека животот може од корен да ти се смени од тоа т.н. глупост и твојот дом да заличи на нешто а не гето шуи како што е сега-не сакав да коментирам ништо минатиот пат ама бев кога влегов во бањата ама ај си премолчев
Само да знаеш дека ми го разубавуваш животов. Ме усреќуваш... Ми даваш сила за да продолжам понатаму без разлика на се. И колку и да е тешко знаејќи дека си покрај мене - можам да одам до крај на светов ! И тоа пешки. Фала,за се... Среќна сум што те имам.
Кога те видам иако е вечер мене веке ми станува ден сонце во нок ме огрева кога те видам...Секој ден се повеќе и повеќе те засакувам незнам што ми правиш но ме полудуваш
Мислеше дека нема да можам без тебе и дека вечно ќе патам? Епа грешка си!!!! Си најдов 100 пати подобар од тебе а ти сеа уживај си со твојата гордост и со тие што чекале редица да ти се јават!!!!!
Колку пати треба да си ја погазам гордоста поради твоето его? Знаеш колку пати сум заспала со солзи а утре дента јас те барам затоашто знам дека ти воопшто не се замараш. Дека глумиш недостижен. Величенствениот ти!! На средина на мапата од светот си ти а се останато околу тебе. И многу повеќе боли твојата одалеченост и незаинтересираност од колку погазувањето на мојата гордост. Ете толку.
Ех, најдраг мој, наместо овде да пишував бледи зборови, можев со тебе да пишувам историја. Можев да доживеам љубов, па неа да ја раскажувам.Можев наместо празни приказни, спомени да создавам.Многу можевме,а и сакавме, но не се осмеливме.Не ни пробавме. И кукавиците знаат да љубат, ама не се достојни за љубовта.Не бевме ни ние...
ај сега кажи си искрено-побегна од работа, или ти дадоа слободен ден повторно ме чуди што повторно си ми пишал дека си сакал да ме видиш, ти недостигам ти мене , и подобро е што идејата беше -од моја страна да се видиме утре оти гласов толку ми е зарипнат што ми е чуден јас кога зборувам, а не ти да ме слушнеш
Некогаш ми доага да те прошлакам еднаш два пати за да се свестиш.Не знам од кај толкава гордост во тебе.Што ке беше тоа?Дозволи ми да ти помогнам,така и ти и јас ке бидеме срекни.Знам дека ми криеш нешто и ке откријам што е... Ке бидам покрај тебе секогаш.И нема да те напуштам макар и ти да ми го побараш тоа.Јас ке бидам твојата верна сенка.
мн те сакам и покрај се, во право беше подобро е вака, не ми недостига сонот кој го имавме за заеднички топол дом, но ти ми недостигаш, да те гушнам иако знам дека неможиме да имам заеднички живот, тоа не е возможно, во право си, но кој мора да знае дека сакам повторно да те имам, онака скришно, без никој да знае, само ти и јас... е јас будала што ти реков ЗБОГУМ, што не те послушав, убаво ми викаше - мало си ке сватиш -.... сватив и сега што.... да те побарам ??? знам дека нема да ме одбиеш.... но моиве ке ме убијат ........ уххххххххх