ДЕЧКО НЕЛИ Е ГОТОВО?ШТО САКАШ СЕГА ОД МЕНЕ? А БЕ ЗАБОРАВИ МЕ.ЌЕ ТЕ ИГНОРИРАМ И ПРЕСТАНИ ДА ЗБОРУВАШ ЗА МЕНЕ
Златооо сакам да те видам..Ме боли мешето и сакам да ме гушнеш...ми требаш.. п.с. ти ли ми ѕвониш со скриен број??
мајмунеее ајде те чекам утре да си дојдеш и прво да те искарам и истепам а после да ти се смирааам И П.С. ми се сака!!!
Смеј се ќе те јадам! Смешко мој најубав! Ќелаво мое најдобро! Добро не си баш мое ама исто како да си... Леле леле што ти мислам само да знајш, ама не знајш хаха... И не ти кажвам дек Те Сакам... За Инет!
Се разбудив и ми требаше, уште додека спиев ми требаше. Има многу работи што немам храброст да ти ги кажам и не знам до кога вака.
Бебееееее мое мораше ли денес да се разболиш ? Па имавме голема шанса, ја стварно сакав многу. . . ТЕ ОБОЖАВАМ
Ти си најпосебното суштество што го имам сретнато во животот. Ме натера да размислувам на теми кои предтоа сум ги заборавила.Твоите потези за мене се вечна окупација. Ти завидувам како ми влезе под кожа, и ме натера да влезам во светот на вљубените. Ти си нешто што никогаш нема да го заборавам. Те обожавам Сонце