Те сакаммм ! Незнам веке каде не пишав и колку пати не ти го кажав тоа....Едвај чекам да те видам сонце мое..те сакаммм
пОНЕКОГАш си ми многу чуден ? зошто ? Дали јас тоа си го замислувам или стварно е така навистина незнам...И да е така си имаш своја причина знам имаш некои проблеми но сепак и тоа ме нервира
Aman veke Ivan mi se sma4i od tvojata ramnodusnost,a jas nekoj da mi recese deka po nekoe masko ke trckaram kako kucence a baska i se soglasiv inkognito da se gledame .Si se 4udam samata na sebe imam li pamet? .Biva li na sekoe samo jas da te baram i da bidam inicijator na nasite sredbi be? .Eve pominaa skoro 2sedmici od koga sme se videle posledno,ti pisav deka i nogata ja izgorev kazi mi dali ne mozese da krenis telefon i da me prasas kako mi e...Probav da ne te baram i da ne mislam na tebe ne mozam,se plasam deka sum zaljubena .
Многу се преценуваш самиот себеси,ми глумиш некое лудило!Зар не е срамота,размислуваш како 10годишно детенце.Сакам,сакам да те испратам во заборав.Несакам повеќе ни една секунда да трошам на тебе.Мислам дека твоите зборови повеќе не допираат до моето срце.Но ме убиваат спомените.Ех,мој мил,знаеш ли дека многу ке успеевме,ама не се бореше ти.Ти секогаш ги креваше рацете,јас изигравав машко.Многу сум посилна од тебе,и физички и психички,верувај ми!Знам дека неможеш да ме заборавиш,знам дека и со која да си помислуваш на мене.Ама тука е крајот.И овај пат ке ја покажам машкоста и засекогаш ке те избришам од срцево,засекогаш мил мој!
Види вака, човек очигледно тебе не треба да те фали премногу, си преувеличи сега готово, незначи дека ако сум кажала дека нешто одлично го правиш, не треба да продолжиш повеќе да го праиш, добро ја сфаќам дека барањава ми немаат крај ама и ти треба да ми го сфатиш периодоф! Те сакам и те мразам истовремено. Ма незнам ни јас што зборам веќе, не треба да ми замеруваш, знам дека ќе ме сфатиш срце човек си ти Чао!
Oхх колку само би сакала да те слушнам. Да ти кажам те сакам. Најмногу. Јас сум до тебе. Што и да е ке помине. Нашето добро познато нели? Ни недостига твојот добро познат парфем, што некогаш ме обзеде. Ми недостигаат тие мали очиња кои само трепкаат на моите глупости и ситни кавги, на мојата љубомора. Само да сум до тебе, би те гушнала, би се стиснала до тебе ии... Барем денес би престанала со моите глупи прашања "Кога би", за лезбејките, за твоите тажни курви. Нема да бидам љубоморна понатаму ветувам. Само да сум до тебе би те негувала како онаа медицинска сестра од твоите фантазии. Знам дека се секаваш на тоа мило мое, знам дека сега можеше да биди многу подобро. Ке останам до тебе засекогаш. Само да те слушнам, да ми кажиш како си сонце мое ми недостигаш и ке знам дека ти си тој со кој ке остарам. Нека е со помин златенце, утре е нов ден за нас. Утре ке те видам и ке те гушнам силно ЗНАЈ! Те сакам!
Само во ваков ненормален момент на психичка слабост, најискрено ми требаш. Да ми ги избришеш солзиве и да ме гушкаш .. да ми кажуваш како сè ќе се среди и таа ќе е добра. Не знам што да мислам и што да чувствувам веќе, збунета сум од сите работи кои се случуваат. Ама знаеш дека само едно знам .. сигурна сум во тоа. Срам ми е, ама еве признав. Не дека ќе поправи нешто туку ај .. нека е некоја демек утеха.
Конечно утре ќе те видам. Се надевам нема да се случи нешто и да не те видам. Дури тогаш ќе го срушиме рекордот колку долго не сме се виделе. Ми фалиш.
E денес не те фалам бидејќи кога и да те фалам се случува некој глупост и се караме.Кратка ке бидам 1.ТЕ САКАМ 2.НАЈУБАВО СИ ПОМИНАВМЕ ДЕНЕС 3.МНОГУ СЕ РАДУВАМ ШТО СИ ДОЈДЕ 4.ТИ БЛАГОДАРАМ ЗА ПОДАРОКОТ! п.с-ќе си ја носам не се секирај
Сеуште те барам по улиците на минатото. Ја барам онаа среќа,која ја имав само со тебе. Барам некој кој барем приближно ќе го разбуди она чувство во мене,кое само ти знаеше да го разбудиш. Чувство дека ти припаѓам. Ама те нема. Ни тебе. Ни нашата среќа. Ни старите чувства. Проклето ми недостигаш.
Мораш да веруваш во себе, да си ја вратиш самодовербата, ако ти не се поттикнеш сам да успееш, ако ти не веруваш дека навистина ќе ја постигнеш целта, никој друг сигурно нема...
ах срце мое зошто си толку голем заштитник поготово кога се работи за девојче знам дака правилно постапивте со другар ти но понекогаш и нетреба да се мешате гледате ли сега што ве снајде ради една курва на која вие сакавте да и помогнете
Фала ти што ме подржуваш, што веруваш во мене, што ми помагаш. Фала ти што си секогаш тука за мене, што ме топлиш кога ми е ладно, што ме чуваш кога сум болна. Фала ти што ме сакаш. Никогаш не верував дека толку ќе се заљубам, не верував ни дека некој толку ќе се грижи за мене, дека некој толку искрено ќе ме сака. Животот го прават малите слатки моменти на среќа, а со тебе ги имам премногу. Денес одброивме 2 години заедно, а поминаа како 2 дена. Нека ни се множат сонце мое.
ти ми кажа вчера дека си мое мече, ок, не ти одговорив ништо-не за друго да не ти ги кренам акциите ама анализирајки ги постапките ке сватиш дека ти мене ПРЕМНОГУ ми значиш, и еве добив меил од фенг шуи експертката па ке се договориме или договорите за да се видите според фенг шуи да биде твојот дом, и да знаеш сонценце ти верувам ај да видиме колку си ти мое
еве овде ке пишам што би му кажала-многу ми е тешко, мислам дека ке си умрам крај минатата недела во една вечер издржливоста за интимноста беше 3 месеци, па стана 1-2 месеци, за вчера да стане ако не оваа следната недела-ама кога прочита Хламидија малку шубе му стана што значи дека типов не е спремен да чека-не е вистинскиот ова нема долго да трае а за машките значело дека без односи било без блискост и без емоции и некако е многу економичен-ок до сега си ги плакаше сметките од излегувањата, ама човек кој е штедлив т.е. скржав тој нема да сака да си го троши времето или својот плакар а камоли куката или животот-контрадикторност на тоа е дека сакал да го помине вчерашниот ден со мене-што не верувам искрено со глава гарантирам дека нема да се појави на некој наредно рандеву ех, да постои некаква магија, да ми направи некоја гатачка-бајачка да го заборавам типов, арно ке биде оти толку исплакав овие денови одамна не сум и плачела вака
Додека да соберам сила да му кажам лично, а ќе му кажам ама во моментов... Чувствата ми се измешани, не знам ни како да се искажам правилно без притоа да ги навредам тие што тоа ми го прават на мене зад грб. А зошто па јас да внимавам, а тие не??? Зошто сум таква, дозволувам да ме толчат и пак да ги поштедам од сопствениот отров??? Свесна сум за своите недостатоци, јас сум соочена со нив и ценам кога некој искрено ќе ми зборува за нив во 4 очи ама знам дека тебе ти ги кажуваат скришно од мене со цел - ОСТАВИ ЈА! И да..ќе излажам ако ти кажам дека не ме боли зошто болката ме разорува. Само мило ми е што ти си искрен и ми потврди дека навистина добиваш сугестии дека треба да направиш подобар избор и тоа најчесто од некои суштества што 2 реда муабет не сврзале со мене. ЗНАЕВ дека е така! Туку знаеш што? Моите недостатоци се поправливи ама нивните трули души, камени срца и суви мозоци не се!!! И иако очите ужасно ми натежнуваат од солзи поради туѓите прогонства насочени кон мене, јас пак ќе застанам гордо покрај тебе! Ќе издржам и ќе се борам, бидејќи ми значиш.