1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Не дека очекувам нешто, ама многу сакам да видам колку далеку можеш да стигнеш..

2. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    2 години од кога те запознав за прв пат!
    Најпрво,сакам да ти се заблагодарам што си толку прекрасен со мене,што се грижиш за мене.
    Фала што си секогаш тука за мене, што заедно поминафме многу фатални моменти кои ја подобрија и зацврстија нашата врска, фала што ме трпиш и кога претерувам и кога сум себична, но знаеш дека поради тебе сум спремна да напрвам се.

-Дојде и тој ден. Минутите и се чинеа денови. Беше збунета и возбудена. Гледаше надвор. Ги затвораше очите и пак погледнуваше. Се плашеше да не сонува. Ги гризеше растреперените усни и не ни помислуваше дека скоро некој ќе ги бакнува. Уште една станица и ќе и ја отвори вратата на среќата, нив ги одбра да затропа. Го здогледа од прозорецот на бавниот автобус. Така убав, мил со неверојатна насмевка. Стоеше и ја чекаше. Слезе, чекореше но мислиш не ја допираше земјата. Очите и светеа како никогаш дотогаш. Две души си доаѓаа во пресрет. ТАА му ја подаде раката, а ТОЈ... ТОЈ и го зема срцето.
    Беше среда...

Многу те сакам :l:

На chocolate.chick, cinderella5, Divinebutterfly и 7 други им се допаѓа ова.
  3. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Знаев дека ќе ги искомплицираш работите, те читам како букварче! Мислеше дека ќе се изненадам? Твоите постапки, поготово од овој тип, не верувам дека некогаш ќе ме изненадат.
    Ха, јас веќе бев спремна на тој твој потег, зарем ме сметаш за толку наивна и глупава личност, и мислеше дека нема да реагирам?
    Среќа што добро глумам, па ми веруваш... А само да знаеш како на мене ми одговараат овие ситуации, ми одговара да играш како што ќе ти свирам, без да бидеш свесен што ти се случува.

4. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    180
    Срце најубаво да спиеш, те сакам, те сакам!

5. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Покрај сите сличности и разлики, едно е јасно- јас и ти сме створени еден за друг!
    Замисли си го животот без мене а? Без моето гњавење, без моите долги опширни муабети, без моето луто носе додека се обидуваш да ме бакнеш, без моите насолзени очи кога се плашам, без моето растреперено тело додека ме допираш..
    Ма нема шанси бе! Јас и ти, колку сме, толку сме, токму сме, доволни си сме!

На PinkGir123, teddybear, Adi888 и 7 други им се допаѓа ова.
  6. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.756
    Aјјј колку сакам така со саати да те гледам и гледам и нема да ми здосадиш...И одвај чекам да те диам утрее..... те сакам м.мое :inlove:

7. lana8

lana8 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    180
    Сочувај парче сон вечерва и мене тивко повикај ме.
    Ќе чекорам тивко и безгрижно, зошто знам дека сум во тебе, во твоите сништа.
    Сочувај грам љубов вечерва и мене подарими ја, зошто токму сега тоа ми треба највеќе.
    Додека ти спиеш и сонуваш, јас будна мислам на тебе и те чувам со себе..

Еден мал дел од моите мисли наменети само за тебе мило <3
    TE сакам и посакувам знај!
    ТЕ љубам!
    Добро сонче. :)

8. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    срце мое останаа само уште 2 дена не ни помислувам на 20 септември на тој ден кога ќе заминеш знам многу солзи ќе се пролеаат но те молам да се вратпш зошто после 4 години би умрела без тебе а камо ли цел живот да го поминам без тебе зошто судбината сака да не раздвои зошто .........

9. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.413
    Дај бе пиши ми!!!

На Anja98 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    многу си нејасен, ко гатанка, ама јас никако да те одгатнам тебе бе ни со читање и приметување совети од машката психологија ниту ништо

вчера ми пишуваш дека сум ти недостигала-да сме биле засекогаш заедно-ова ти го рачунаш заедно :^) ти мене ме сметаш за своја девојка :tmi: гив ме а брејк не сме се виделе 12 дена чат-пат комуникација на нет, титкања и по некој телефонски повик и јас и ти сме биле заедно :D не ме засмејувај
    ок да, два пати јас ко божем ти раскинав-тоа беше глума да видам како ке реагираш ок, имаше реакција од твоја страна-тоа го толкувам како да ти значам нешто-ама јас и ти да сме во врска не сме :shake:
    ова повеке ми личи на мување/дружење, на се само на врска НЕ

11. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.195
    Допаѓања:
    23.272
    Не знам шо ти се дешава..
    Ама ептен си ладен.
    Не знам шо да речам поќе.....

12. lana8

lana8 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    180
    Додека имаш срце, има некој што ќе ти го скрши..

Ете така! Едноставно е нели?

На aprokovic му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.983
    Ми недостигаш пааааа,сакам да те видам и изгушкам и се она што го немаме направено,да го правиме заедно...И фала што дојде барем тогаш,колку да се потсетам како изгледаше твојот сладок бакнеж и топлата прегратка,бакнежот во чело и да ме погалиш по косата :inlove: Ете заради тоа те сакам и за тоа живеам! И знам,многу работи знам... Како и да е,и после се,јас ТЕ САКАМ! Најмногу на светот!

На ilipili и Libera им се допаѓа ова.
  14. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.392
  15. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Обично, додека сечиј сон беше убава куќа, автомобил, заработка, јас како мала само посакував да се заљубам. Да имам идеален, хармоничен брак и маж кој безумно ќе го сакам. Можеби затоа што интересот за било кој брзо ми минуваше, чувствата бледнеа, па единствено што посакував беше некој што ќе ми предизвикува морници со секој допир.

И знаеш, не ми е гајле што си променет. Напротив, мило ми е што кога си уморен, не мислиш на тоа да ме задоволиш прво. Всушност, не си ти сменет, туку јас. Лесно беше да ти се налутам, зашто знам дека на крај пак ќе биде пак по мое. Сега само сакам на време да си ги завршиш обврските, да одиме каде што ти сакаш, да јадеме што ти сакаш, да доаѓам кај тебе кога си болен, па да додадеш малку глума за да добиеш повеќе внимание од мене, да се спречкаме околу некоја ситница и кога ти ќе се откажеш да ти објаснам и да го решиме проблемот.
    Не ми пречи веќе да сум столбот на врската. Да бидам поведра од тебе, да ти пеам смотани песни со моите ужасни вокални способности, да го поттикнувам детето во тебе, да те ислушувам за проблемите со желба, да ти давам совети, да смислувам нови работи за поголема свежина, на секое твое лутење да се насмевнам и да те гушнам. Да ти пишувам колку те сакам по 5 пати дневно, кога ќе се разделуваме да ми навираат солзи, но да ги сокривам за да не те натажам. Да не ги делам работите на машки и женски, да не очекувам од тебе романтични вечери, нови идеи за искористување на слободното време.

Правам се` за да си среќен. Те ослободувам од секое мое лутење, од моето непреземање ништо за да бидам помалку депресивна, од очекувањата ти да ме средиш. Не се радуваш што не се ни трудам туку љубовта ме направи ваква? :wasntme:

На Lilliana, Neytiri, Miss.Ricci и 8 други им се допаѓа ова.
  16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    не сум толку наивна колку што изгледам
    и неколку пати го имаш приметено тоа-мозокот 300 на саат ми работел :D
    не можеш ти со мене 8) сепак јас сум жена која што е водена од својата интуиција, и насетувам дека во приказната има нешто повеке од тоа што ти го кажуваш и знам дека ова нема да потрае долго, се ми е јасно-само да знаеш колку ми личиш на поранешниот Овен кој премногу го сакав :x -ова само Фемина го знае, и знам дека треба да најдам начин да се заштитам себе си, пред да ме повредиш ти-оф :sweat: колку е тешко да си Рак а особено да се приврзеш за некој на кој не можеш да му веруваш-го знам и одговорот држење на дистанца, ама тоа би била последна опција на која помислувам :doh:
    пред малку сватив една многу важна работа-треба да олабавам и тоа потхитно :!: оти вака :x

17. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    800
    Ау, кој ентузијазам.

Чудна работа, знаејќи те.

18. srn4e

srn4e Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    111
    Прибери си го глупавото однесување да не е касно после за убави моменти.Сум била намуртена секогаш кога ќе се видиме!?Да,а знаеш зошто,па преку глава ми е од подбуцнувања,штипкања,иронично смешкање.Кога сум нерасположена едноставно ОЛАБАВИ.Па и јас сум човек што не може да е секогаш расположен и во добро светло.Ах некои твои зборови,од такт ме вадат,ми ги газат нервиве и ти е БАУУУ ќе пукнат па после карање бла бла истите муабети сееекооој ден :roll: :? се прашувам како можеш како таа твоја устА не фати пена некогаш ауууууу ЈАЧИНА :talk: :fubar: .

Можеби некој сончев ден кога ќе ти биде порозево во твојата глава ќе сфатиш што заминува пополека,а не ти ветувам дека ќе се врати.Биди среќен што ме имаш,зашто и јас сум среќна со тебе.Немој да ми го расипуваш денот од самото утро заедно со твојот искомплексиран карактер.Верувај бомбава во мојава глава е активирана,само е прашање на време и постапно одбројување кога ќе пукне.

Воопшто не сум идеал,не сум совршенство,немам сјаен карактер ,ама барем знам да ценам тоа што го правиш за мене.Да љубам кога треба,да слушам кога треба,да трпам кога треба,да правам работи што ти ги сакаш а мене ми одат на нерви.

Ајде бе мило можеш ти го знам тоа само те молам нека биде побрзо. :*

19. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.315
    Допаѓања:
    430
    Би му кажала дека тој е најубавото нешто што ми се има случено...
    го сакам секој ден се повеќе и повеќе :inlove:

20. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сонценце мое :* ме исполнуваш... ти благодарам што ми ги правиш најубави деновите со твоето присуство...
    Те љубам па :inlove:

На Miss.Ricci и Divinebutterfly им се допаѓа ова.