Не биди тажно , нејќам кога си такво потиштено ајде наскоро здравје ќе се видеме и ќе те гушнам и тагата и болката ќе ти мине како на кутре.
Дури сега сваќам колку ме сакаш злато... фала ти за се и да знаеш и покрај некои мои грешки и испади и јас те сакам највеќе..извини што сум таква,ама таква си ме избрал
Ние луѓето некогаш сме страшно егоистични и самоволни. Не сакам да се оправдам најпрво пред себе, а после и пред другите, ама немам избор. Човек сум и далеку сум од совршена. Знам дека те сакам и знам дека некогаш грешиш ти, а некогаш грешам јас... Јас се сакам себе си и се прифаќам во целост, ти ме сакаш и се обидуваш да ме прифатиш од ден на ден, од месец на месец, од година на година... Добар дел од мене имаш прифатено и целосно се вклопува во твојот профил, како впрочем и ти во мојот! Секогаш постојат делови кои се контрадикторни и за мене и за тебе, но нив не можеме да ги измениме... Можеме само да работиме на нив и да ги прифатиме во некоја подобрена верзија на нив самите!
да се носиш у три п***е материне и ти и таа твоја “другарка“ што гледам многу си ја сакаш!!! Идиот еден!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мачор мој... Не можам,а да не ми попуштаат колената кога те гледам..Како тоа јас станав толку слаба на тебе.... Ти си Јас.. Јас сум Ти.. Едно сме...А како постанавме тоа едно,сеуште не ми е јасно... Се што знам е дека не сакам да те изгубам.... Не,овојпат. Те бакнувам. Во врат.
Duso moja najmila te posakuvam i sakam pak toa od sinoka da go povtorime... mmm mi bese prekrasno tooolku si dobar sto ..... te posakuvam se poveke i poveke edvaj ja cekam nasata idna sredba
http://www.youtube.com/watch?v=CO90eHzUFZM ! истиов текст е од мене за него. ах...зошто мораше ова да се деси
Come back i need you now You are the love i found I feel above the ground You'll take me round and round