Знаеш никогаш не мислев дека врската што ја имавме на почетокот ќе прерасне во толку прекрасно нешто, верував дека нешто што е толку интензивно брзо ќе изгоре, страста ќе спласне и ништо од нас нема да остане. Man, was I wrong !!! И после пет години... Сеуште ми го одземаш здивот со секој бакнеж. Сеуште добивам пеперутки во стомакот од твојот глас. Сеуште го губам тлото под нозете од секој твој допир. Сеуште го губам разумот во твоите прегратки. In your heart I see the star of every night and every day In your eyes I get lost, I get washed away Just as long as I'm here in your arms I could be in no better place Your simply the best http://www.youtube.com/watch?v=aIrCFrFpHvw
Немаш право да се лутиш за ништо. Ако си озбилно налутен биди. Јас на секое твое лутење да се нервирам и да кинам живци НЕ! Си имам и јас свои маки. Претеруваш..
Ќе опстои ова, ќе го чувам како капка на дланка. Ќе те чекам, имам и зошто. Верувам во Љубовта, просто и едноставно.
Знам. Знам се. Оние во кои најмалку се сомневаше те предадоа. Навистина си помисли дека нема кој да ми каже? ХА! Не е празен муабет, има и докази. Би поминала преку ова само и САМО доколку бидеш доволно маж и сам признаеш. Но тоа нема да се случи оти немаш муда, па цела вечер не заспав мислејки што да правам. И одлучив. Ке се преправам дека ништо не се случило, и ке го направам тоа многу успешно така што нема да приметиш дека нешто недостасува. Ке си бидам како и до сега. Додека можам да траам ке биде така. А верувам дека ке биде долго, бидејки знам дека ке обожавам да се смешкам и да гледам како се глупираш, мислејки дека ме правиш будала. Епа не сум будала. Можеби бев цело ова време, верувајки ти и пробувајки да средам се, да биде убаво... Епа нече мочи. Остани ми поздравен и со добро здравје... срце!
Во недостиг на креативност, ја проверувам листата на things to do with/for your boyfriend. Да те бакнам кога најмалку очекуваш. Да се "начукаме" заедно. Да ти пеам (ама со никој друг околу мене). "Те сакам" да биде неизоставен дел од твоето секојдневие. Да ги носам твоите алишта. Да гледаме филм заедно. (иако не до крај, се брои ) Да ти го бакнам увцето и да ти шепнам "Те сакам". Да ти ја бакнам и помирисам косата. Да ти подарувам ситници, без повод. Да ти кажам дека си единствен што го сакам - и да го мислам истото. Да ти кажам дека не мора да правиш ништо што не ти се допаѓа. Да гледам во твоите очи. Да ти се прикрадам одзади и да ги ставам рацете во твојот џеб. Да ја искористиме секоја слободна секунда да бидеме заедно. Да се дружам со твоите пријатели. Да се жртвуваме еден за друг. Да учиме еден од друг и да не ги правиме истите грешки. Да одиме во црква заедно. Да заспиеме на телефон додека зборуваме еден со друг. Секогаш да ти посакам добра ноќ. Да ти го бакнувам секој дел од лицето. Остана уште - да храниме животинки (шатки, кучиња, мачки), да јадеме американски крофни, да се возиме на вовчиња ( бидејќи се` друго со тебе е ризично), да го гледаме зајдисонцето или ѕвездите, да шетаме боси по плажа... И нека бидат безнадежно глупо/романтични, ама сакам се` да правам со тебе. А најмногу оние детски работи, да се будалееме, смееме, да заборавиме на годините и да уживаме.
Cи ги најдов сите CD од лето 2010 со нашите песнички, и си ги пуштив A, спомени спомени, ко вчера да беше
се за тебе јас сум стегната-добро бе што ти е на тебе и кога ке ме прашаш нешто без врска останувам без текст, ок можеби јас сум стегната а ти си ЛАЖГО невиден како бе да се опуштам -еднаш кажуваш едно, после неколку минути кажуваш друго-бог да чува и да брани и ти си почнал да се заљубуваш во мене-ај де бе кого лажеш а си бил заљубен во средно-тогаш не ми е јасно како се ожени за која се ожени-од сега ке почнам да ја жалам и незнаев дека толку сакаш татко да станеш-јас мајка никако, ни во кошмар а се повеке како што те запознавам се поодбивен ми стануваш тоа да и како можеше да не и се јавиш на експертот за фенг шуи бе а јас уште и пишав е луда сум стварно, мислев дека ке го реновираш својот дом ама ме зафркна за тебе да ти биде подобро но штом не можеш да најдеш време-ти си знаеш а дека уште на самиот почеток ми беше привлечен ми беше, ама се повеке и повеке ми станува поодбивен и тоа да, мислам да ти го кажам ама се во свое време
Ни сам не си свесен која подршка и мотивација си ми последниве 5 месеци. Кога и да паднам, покрај мене си... Знаеш како да ме утешиш, да ме смириш... Со само еден збор, една твоја прегратка, една шала и насмевка... Се е веќе полесно ! Па дури и тогаш кога се нервираш заради мене, повишуваш тон, се обидуваш да не згрешам и правиш се за да ми ги отвориш очите... Фала ти. За СЕ ! Среќна сум што те знам. ТЕ ОБОЖАВАААААМ !!!
Мислев дека ако си легнам, да поспијам кога ке станам ке размислувам поинаку, но не, сеуште боли што толку време, спомени, ке биде фрлено во вода.. Лесно ти е тебе, лесно.
http://www.youtube.com/watch?v=GlZxZ2n2zpw but i can't spell it out for you, no it's never gonna be that simple.. Why don't you realize?
Ако си толку паметен ко шо викаш.. оти не сфатиш дека ме замараш. Пак ги повторваш истите работи што ме нервираат бе човече, сфати еднаш! И секогаш мене ме ставаш на второ место, а викаш дека било обратно. Едноставно- ме лажиш... Не оди вака ова муце мое, не! Опрај се или јас ке те опрам.. Е така.