Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    559
    Кои сваќи бре ќе ги бркаш ти? А да ти дојдам да те испердашам еднаш да ти се врати умот на место пошо очигледно ти летнал. Немој вакви екцеси буцко, лошо ти се пишува.

2. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522
    Ти даваш смисла на се‘. Дури и на некои здодевни дождливи денови, како што е овој. :*

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    513
    Се каам што ти кажав... се почна како зафрканција, после сакав да те направам малку љубоморен... не требаше да знаеш и онака доволно долго криев... :worried: :x

4. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Поминувам низ многу тежок период,а ти наместо да ме разбереш и подржиш се лутиш.
    Немам јас одвише нерви и време да се занимавам и со тебе сега... :shake:

5. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.756
    теееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее сссссакаммммммммммммммммммммммммммммммм највекеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее одддддддддддддддддддддддд сееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

6. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.307
    Допаѓања:
    5.986
    Овој пат стварно утна со поклонот. Ама ако, не гледам јас на таквите работи знаеш дека ќе те сакам и без ништо да беше :)

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. teletabis4e

teletabis4e Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    28
    Замисли јас како ја пејам!

8. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Ајде да одиме некаде, само јас и ти, далеку од сите...

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.201
    Допаѓања:
    23.274
    Леле истото бее како можиииии, а секогаш тој е тој шо никогаш не е заинтересиран за ништо.
    Нема и нема да можам да ги разберам жими се :fubar: :fubar:

Инаку не знам шо е муабетот со пораката шо немаш вратено :^)

На Miss.Ricci и thelittle17 им се допаѓа ова.
  10. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
  11. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    Нема дефиниција за тебе, ти си тежок, неможе тебе секој да те разбере, понекогаш и самиот неможеш-затоа и ти е тешко, чуден и мистериозен си, полн со инает, гордост, но и љубов. Правиш грешки, па сите правиме златен, јас те сфаќам, да.. Но џабе ти се тие аргументи, не вредат ни пола, ги разурна, ги смачка.. Секогаш знам да те разберам затоа што и ти ме разбираш мене, ама претерана е оваа глупост, нема логика бре човек, толку ли незнаеш да размислиш и срцето да го ставиш пред гордоста и овој пат? И сам ќе сфатиш дека си згрешил, ама нема да признаеш, совеста ќе те јаде и ќе излезе на површина како и последниот пат. Каде е сега твојата рамнодушност? Нели ти беше главниот лик?
    Мило ми е што ти се врати, но памет не ти доаѓа.. не сеуште, не и овој пат! :fubar:

На teddybear и Adi888 им се допаѓа ова.
  12. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Чудно е како можеш да се приврзиш за една личност. Уште по чудно е како на истата таа личност и се восхитуваш и за нај малата ситница. Пред некој ден кога излезе од бања така со бањарката цел мокар си велам па ти си совршенство бре! Замисли ти се восхитувам дури и кога замислено си ја допираш косата додека гледаш во една точка...
    И си велам, дал да се плашам, дал да се радувам што те имам... А ме гони и оној страв што ги гони сите девојки, што ако еден ден погледнеш некоја друга со истите очи со кои ме гледаш мене? Не сакам ни да помислам..
    И моментално ти спремам едно подебело јаже така, ќе те бесам бре, ќе те бесам!

На cinderella5, teddybear, ilipili и 6 други им се допаѓа ова.
  13. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
  14. DramaQueen1

DramaQueen1 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2012
    Пораки:
    449
    Допаѓања:
    156
    Не сваќаш ли дека те сакам? :fubar: Зошто секогаш помислуваш дека се зафркавам со тебе... :doh:

15. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Познати ти се оние ситуации кога бегаш од некој, а всушност само сакаш да те запре и да ти каже дека што и да се случува нема никогаш да те напушти? Кога правиш разни сцени за да добиеш нечие внимание, а вртиш грб само за да видиш дали доволно му значиш за да појде по тебе?

Епа кај мене моментално е поинаку - само сакам да ме оставиш. Посакував да го решиш проблемот кога ќе дојде до него, а да не мора да ме сфатиш што сакам да кажам после објаснување од пет саата. Посакувам еднаш да се смиреше и да прашаш што не е во ред. Да не избрзуваше и да не ме оставаше сама. Зашто после ќе дојдеш, ќе се извиниш, ќе си признаеш дека си виновен...ама не си свесен дека веќе ништо не е исто.

Не можам да те обвинам. Мислев дека ќе бидеме поинакви, дека кога ќе дојде до караница, двајцата ќе изброиме до 3, може и до 5 и пред да кажеме нешто, ќе размислиме дали ќе го боли другиот. Ама тоа не е возможно. Не со тебе. Со тебе многу созреав, престанав да бидам размазено детиште, ми ја овозможи таа среќа да го доживеам чувството кога сакаш некој повеќе од себе.

Никогаш не разбра дека не ми беше потребно постојано да ме шеташ, да ме носиш на вечери, по одмори или било каде. Доволна ми беше твојата рака,а мојата обвиткана околу твојата половина проследена со повремено стискање ти покажуваше колку ми значиш. Ама за тебе останав егоцентрична, бесчувствителна будала која не може да ти подари разбирање кога ти е потребно.

Смачено ми е дискусии секогаш кога тебе ќе ти текне дека е време да се разговара. Зашто на секој мој збор слушав само "Прекини". И после е доцна. Доцна е да дојдеш кај мене, доцна е да ме гушнеш, доцна е да се извиниш. Зашто никогаш не сфати дека со секое одбивање ме убиваше полека. Ми ја уби радоста, добрината, надежта...
    Ме убиваше кога не знаев како да се поставам кон тебе. Ако објаснував мирно, ме сфаќаше погрешно. Ако сакав да зборувам, ти не сакаше. Ако се тргав кога велеше да прекинам, се лутеше дека веднаш сум бегала.

Не жалам за ништо, зашто големата љубов е проследена со голема болка. Само дозволи да бидеш спомен...

На green.eyes, thelittle17 и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  16. mouse

mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    340
    Се сеќаваш кога ти кажав, too good to be true.Значи колку клета уста имам. Се беше премногу убаво за да трае вечно. Само на тебе мислам. Те чекам да се јавиш и да ми кажиш- Те сакам! Како можеше волку да ми се сврти животот? Со која причина ми се случува ова? Сеуште неможам да верувам дека ти ми го правиш ова. Неможам да верувам дека ТИ ме повреди најмногу, кога ми беше најубаво.Како гром од ведро небо.Толку ли бев слепа???

17. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.656
    На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.282
    Едвај чекам да дојдиш вечер :*

19. Amore

Amore Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    77
    Тебе изгледа многу ти е гајле за мене, важна е само работата и сите други луѓе на светов, освен јас. Ти си само еден идиот, кој успева да ме расплаче со своите глупости. :@ Да требаше да се видиме денес. Не се видовме на нашата годишнина, требаше барем денес, ама пак ќе кажеш има време. Да ама утре не е 21. Им кажуваш на сите што се ти се десило на 21, само не за мене. А требаше барем тоа да ми го посветиш мене ;( Зошто те сакам?? не заслужуваш....

20. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    едвај чекам да дојде вечер и како во старите времиња да се собереме онаа стара екипа и секако тука се елитни одреди да ја загреат атмосверата осеќам дека ќе биде интересно