1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. mouse

mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    340
    Совршенство не постои! И јас ти изгледав совршена на почетокот. од каде знаеш дека наредната што ќе ја сакаш,нема да ја отсакаш како мене на крајот? Ти си бил нервозен..А како сум јас? Зарем ти текна да ме прашаш? Зарем јас не сум нервозна?
    Како се измени за волку кратко време? Кој те измени?

2. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Нашата природа е едноставна..

На L-enna и thelittle17 им се допаѓа ова.
  3. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.993
  4. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.594
    Допаѓања:
    113.386
    Ми се смачи да бидам после сё, после твојата проклета работа, после твојот факултет, после твојот спортски живот, после Лига на Шампиони, после твојот, признавам, сиромашен социјален живот, после лошата финансиска состојба, после времето, после невремето.... Ми се смачи да морам да те разберам и покрај сё, да морам да излезам во пресрет на сите ситуации во кои сме се нашле, да заспивам сама после секс додека ти штракаш на проклетиов компјутер, да те испратам на врата откако ќе дојдеш да ме зирнеш на кратко и пола од краткото го преспиваш.... Ми се смачи да се обидувам да ослабам секој пат кога пак ќе ги вратам проклетите килограми, да се научам да носам штикли и истите да бидат по твој избор, да ја направам косата онака како што ти сакаш, да го избегнувам муабетот за свадба и заеднички живот за да не се чувствуваш ти лошо.... Мил мој, јас тебе те сакам и затоа се чувствувам вака, ако и ти мене ме сакаш тогаш ќе ме разбереш за што се работи, проклето тешко ми е што самата дозволувам сите овие работи да ми се случуваат, што дозволувам животот да ми помине додека те чекам да ти се наместат сите коцки. И не нема да ти напишам уште една порака, затоа што така ќе ти направам уште една услуга, нема да треба да одвоиш за мене повеќе од половина минута. Доколку оваа лоша состојба продолжи јас нема да бидам виновна, ниту ти можеби, но мојата совест ќе биде чиста бидејќи сум се обидела проклето милион пати да не спасам НАС, а ти, секогаш остануваш на истото, не е до мене, не е ни до мене, ама јас се трудам, за разлика од тебе. Не сум лута, бесна сум :@ :@ :@ ;( ;( ;(

На lovely-girl, Maroon5 и Nymeria им се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.100
    Допаѓања:
    165.806
    Очајно сфатив дека спијам и живеам деновиве у твој долен дел пижами дур ја јадам проклетата пита од јаболка,со чорапи наврени до гуша. Тоа е таа есенска романт...те почеток на едно меланхолииче. И двајцата сме Том Уејтс и го чекаме Годо. Глупи.
    И колку може да е тешко во ваков момент да признаам од душа дека ми недостигаш?! Ич!
    Ај биди сонце,есенско, ама топлo и кол ми мејби. Можам да ти се јавам за се и секогаш, освен кога еве вака како денес, кога ми недостигаш барем да си поприкажеме како животот не глоѓа, шутира или не гушка.

Ама уште поискрено да ти кажам,сфаќам зошто не сум ти ги вратила никад. Бате ова ти е квалитетна памучна пижама, широка и удобна,јес да коа спијам у нив ми се креваат до бут па ми студи, полубудна облакам чорапи,пошо ко шо знаеш не можам да заспијам со чорапи,па во полусон со онаа моја техника ги соблакам,ееее сеа ги облакам и ги пикам пижамите во нив,скроз шота. И покрај оваа маана стварно се добри. Од кога се кај мене, ЦК! боја немаат сменето,а и на вриење ги имам ставено! :lol: А и меки се и пријатни! И твои... како наважно.
    Сабота беше ден за ручече, прошетче, гушченце, мушченцееее...и ете со мушченце ми текна на твоето цитирам - многу сакам кога вака ќе се мушнеш во мене и ќе ме погледнеш нагоре... енд дер,меланхолија скроз лоудет,со здравје да си ја носам!

Одам по уште пита! Со цимет ми е инаку!

На HardSex, thinkerbell, thelittle17 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
  7. kettygirl

kettygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    244
    мило ми е што конечно ја свати мојата вредност и ти докажав дека јас сум единствената што те сака но повеќе нема да ја прегазам мојата гордост.РЕДОТ Е ТВОЈ :D :D :D :D

8. DramaQueen1

DramaQueen1 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2012
    Пораки:
    449
    Допаѓања:
    156
    Дојди гушни ме смрзнав. :P

9. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.845
    Допаѓања:
    25.874

:)

На ilipili, thinkerbell, julie77 и 3 други им се допаѓа ова.
  10. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.245
    Јас и ти, ти и она, јас и он... незавршени приказни...

Одам на се или ништо, гајле ми е.

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.
  11. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    усте ми се вртат тие проблеми низ глава :^) не помина гледас :^)

12. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Се правиш ладен, незаинтересиран...сакаш да те молам. Да ти се извинувам и понижувам.
    Знам дека ти е тешко после се што ти кажав синоќа, но тоа е вистината која ја стискав во мене толку време. Реалноста е тоа. Помири се. Виновен си ти и прифати ја вината машки!
    Јас не сум предмет, сфати го тоа веќе еднаш. Неможе да ме тргнеш од целиот свет, никој да не ме гледа кога сум дотерана, кога сум убава. Неможеш им ги затвориш очите на другите кога јас поминувам. Сакаш да ме поседуваш. Веќе почнав да се плашам од тебе....ИСКРЕНО! :?:

13. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Јас ти велам Ајде се слушаме, ти ми велиш Ајде се гледаме.
    Па ја, не не само ќе се слушнеме, а ти ќе се видиме!!!
    Не ме терај инает да водам сега. :wasntme:

14. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    1.709
    аа си се шеткаш ти а?? ццц

15. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Те сакав, те сакам и секогаш ќе те сакам ......... !!!!
    Ама сега морам да одам да јадам ♥

На Ingvild му/ѝ се допаѓа ова.
  16. viva.la.vida

viva.la.vida Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    308
    Не не и не ! колку и да се трудам не можам да ти простам и да преминам, само ќе продолжам да глумам дека е добро и ќе ти вратам за секоја моја исплакна солза и за сета болка што ми ја нанесе.. и тоа знаеш кога ќе ти вратам? Кога ќе ти биде најтешко а јас ќе бидам единствената која ќе ја имаш покрај себе за да те ислуша и да те гушне.. а ти тогаш ќе добиеш ништо и ќе сфатиш како ми беше мене периодов.. ВРЕМЕ Е ЗА ОДМАЗДА ! :devil:

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Oaza.123

Oaza.123 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    24
    нкнвапроетнгалдвлфнтоагднтпнепогтрнаеркгнјкрњјг!!! :@ :swear: ;(

само ова...

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    како што јас тебе можам да ти пишувам, а ти молчиш, така и кога ти ми титкаш јас тебе не ти вракам
    пеј бек тајм хани :D
    кога зборувам со тебе, ти не ме свакаш, е вака ке ме сватиш :!:

19. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
  20. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол