Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Ставам крај на мојата љубов кон тебе.Те засакав во детството и те сакав до ден денес.Но веќе неможам,доволно те носев во срцето но ти ништо не направи за возврат.Денес те пуштам од срцето,за жал толку можев да те сакам точно седум години без барем малку возвратена љубов...Ти посакувам многу среќа и љубов во животот...Се надевам дека ќе бидеш многу среќен...Но знај дека никогаш нема да те заборам...Првата љубов никогаш не се заборава...

2. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    765
    Зошто вака е секогаш? Кога во само еден момент ќе помислам дека сум најсреќна и безгрижна, кажуваш нешто што ги руши сите мои надежи за комплетна среќа... А знаеш дека оддалеченоста од тебе ми е најтешко нешто, осаменоста е моја најголема болка...

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Нешто што најмногу сакам во денот е да те видам тебе... Ама нема, инает ќе водам вечно ако треба, зошто секогаш кога попуштам мајтап тераш...И може ќе ме боли ама деновиве секогаш кога ќе сакаш да се видиме ќе измислувам по нешто, баш како и вечерва...

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.245
    Чекам и чекам и чекам ...

5. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.315
    Допаѓања:
    430
    Никој не е како тебе... ми ги простуваш сите мои глупости.. те изнервирав знам.. :(

6. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Рече многу ти било убаво со мене и не си сакал да те оставам. Е па тогаш свести се!

7. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Знам дека мразиш разделби, но зарем немаш храброст да ја кренеш главата и да ме погледнеш во очи?
    Зарем толку ти значам?! Еј, прибери се, ова не личи на тебе...
    Немам објаснување за моето заминување, некои работи не смееш да ги дознаеш.
    Помири се со фактот дека ќе ме нема, колку побрзо - толку подобро за тебе.
    Не ти должам ништо, јасно ти беше уште од почетокот каква сум. Ти го прифати мојот начин на игра, свесно играше по моите правила.
    Со тебе не бев од љубов!

8. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Страв ми е. Многу. Ми поминува кога се губиш додека лежиме и се гушкаме низ мојата коса и те чувствувам како дишеш... се смешкам од срце. Сакаш кога се смеам колку што јас сакам кога ти се смееш. Кога се смееме. Дали овој пат што го одиме ќе не однесе на добра крајна дестинација? Многу прашања, малку одговори. Знам само дека срцето ми е на место кога лежиш до мене, кога ме гледаш во очи и велиш те сакам ... кога ја чувствувам твојата рака на мојот грб, кога се пикам во тебе како мало невино дете и лежиме во тишина гушнати ... Се друго е неважно. Се е неважно додека те сакам...

На Mishela, Libera, Miss.Ricci и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.756
    Ти благодарам што дојде, ова ми беше една од најубавите вечери во мојот живот а затоа заслужен си ти...Се надевам дека во иднина само вакви убави моменти ке имаме бидејки и двајцата даваме се од себе и заедно се трудиме за да бидеме заедно и да успее нашата љубов.Ти си една од нај прекрасните личности која ја знам, и не верувам да постои некој друг како тебе.Затоа никогаш нема да направам нешто поради кое подоцна ке се покајам а за тоа гарантира неизмерната љубов која што ја чувствувам кон тебе.Мојата љубов кон тебе нема рок на траење бидејки те сакам денеска,утре,засекогаш...

10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.195
    Допаѓања:
    23.272
  11. Izvrtopereni-bajki

Izvrtopereni-bajki Активен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    3
  12. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.797
    Допаѓања:
    2.564
    Не си свесен што имаш покрај себе :P :D

На Annie.mk1, Adi888, cinderella5 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Tikvi4ka

Tikvi4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    938
    Допаѓања:
    451
    какви сме станале значиии....ставрно неможам да сфатам што е со нас ! Три дена сме како вљубени гулапчиња,а останатите како куче и маче !

14. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Изгледа почна да делува кај тебе тоа што те игнорирав :lol: ако ако, само вака продолжи ;)

15. Amore

Amore Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    77
    Многу грдо се чувствувам, имам некое чувство дека си со друга. незнам зошто :/ А и те нема да ми се јавиш. Бог знае што се случува со тебе. :(

16. Izvrtopereni-bajki

Izvrtopereni-bajki Активен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    3
    Bi mu kazala deka on e mojata srekichka najgolema :wasntme:
    [mod-kirilica:1qwrhuml][/mod-kirilica:1qwrhuml]

17. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Среќен пат и побрзо да се вратиш :*

18. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    колку те сакам ни самиот незнаеш ..................

19. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318

Прикачени фајлови:

20. Hayley

Hayley Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    900
    Ти.
    Само ти. И јас, по можност.
    Затоа што ние постоиме. Можеби само во светот на недостижното во некој импровизиран, непостоечки агол со цветови во боја што не ја гледаме, таква некоја од друг универзум, и со бакнежи што имаат тенденција да летаат над главите на сите што ќе поминат. Тогаш тие сите позитивни чувства ги задржуваат за себе, а негативните, сета љубомора и себичност што се збрала во нив ја исфрлаат на минувачите, како што облаците прават со дождот, не мислејќи ништо лошо.
    Твојата песна е и моја и капките што паѓаат ни држат ритам. Невозможен да се достигне на Земјата, но ние сме во друг свет, па тој ритам ни е лесен и природен.
    И секоја воздишка, дури и една од тие ладните, ми ја топли душава. Секој милиметар кубен воздух што го дишиш ми е уверение дека постоиш, тука, заедно со мене. И пред десет векови и седумдесет години, во еден од твоите предходни животи (што ги имаш многу, затоа што Постоењето не може без тебе) се важи. Секогаш, и кога не те гледам, а те чувствувам. Иако не знам тоа убаво да го објаснам.
    Јас сум романтична душа, и таква постојам.
    А ти, тотем на бесконечноста.
    Ми дари мало делче од себе си, а јас ќе го чувам како што е очувано твоето Постоење - само во рацете на тие што заслужиле.
    Јас само тебе ќе те сакам, во секој човек што ќе ми дојдеш. И пријател и љубовник и непријател и родител.
    Не знам што може друго да се сака.
    Ти си Љубов.

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.